نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: مشکل در باز کردن فایل اکسس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    212

    مشکل در باز کردن فایل اکسس

    با سلام من سی شارپ 2012 رو نصب کردم اما برای باز کردن فایل اکسس این ارور رو میده
    The
    'Microsoft.Get.OLEDB.4.0' provider is not registered on the local machine
    .""
    برای رفع اون باید چیکار کنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: مشکل در باز کردن فایل اکسس

    Office رو نصب کن رو سیستمت ... اگه نصبه نسخه بالاترشو نصب کن

  3. #3

    نقل قول: مشکل در باز کردن فایل اکسس

    سلام دوست من.
    منم مشکله بالا رو دارم.
    C#‎ من 2012 هستش و اکسسم هم 2010 بهم موقع اجرا این error رو میده: The 'Microsoft.Jet.OLEDB.4.0' provider is not registered on the local machine.
    میشه راهنماییم کنید . کد هم اینه :


    this.oleDbConnection1.ConnectionString = "Provider = Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source = |DataDirectory|\\log.mdb; Persist Security Info = True";
    this.oleDbDataAdapter1.SelectCommand = new OleDbCommand("SELECT ID, Field1, Field2 FROM Table1", this.oleDbConnection1);
    this.oleDbDataAdapter1.Fill(this.dataTable1);
    this.dataGridView1.DataSource = dataTable1;



    خط 3 error میده

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    42
    پست
    490

    نقل قول: مشکل در باز کردن فایل اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط MMR_1234 مشاهده تاپیک
    با سلام من سی شارپ 2012 رو نصب کردم اما برای باز کردن فایل اکسس این ارور رو میدهبرای رفع اون باید چیکار کنم
    بنظر ميرسه شما برنامه رو به صورت X64 و يا AnyCPU كامپايل ميكنين. اگه x86 كامپايل كنين درست ميشه(Access و يا Jetengine) بايد نصب باشه

    البته اگه اينو دانلود كنين 64 بيتي هم كار ميكنه ولي connectionstring رو بايد تصحيح كني.

  5. #5

    نقل قول: مشکل در باز کردن فایل اکسس

    کسی جواب سوال منو نمیدومه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل در باز کردن فایل اکسس

    مرسی ele60 الان تستش میکنم

  7. #7

    نقل قول: مشکل در باز کردن فایل اکسس

    چه جوری باید x86 کامپایلش کنم ؟

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار pmm1024@gmail.com
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    dev/root
    پست
    41

    نقل قول: مشکل در باز کردن فایل اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط elahe-64 مشاهده تاپیک
    کسی جواب سوال منو نمیدومه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    از منوی Build->Configuration Manager را انتخاب کنید و بر روی منو Active Solution Platform کلیک کنید و روی گزینه <...NEW> کلیک کنید و سپس از بین آیتم های Type or select the new platform یکی از نوع CPU ها(32 بیتی یا 64 بیتی) را انتخاب نمایید.

  9. #9

    نقل قول: مشکل در باز کردن فایل اکسس

    مرسی از راهنماییت دوست نم.
    ای عکسو ببین :

  10. #10

    نقل قول: مشکل در باز کردن فایل اکسس

    1.jpg
    من هیچ آیتمه خاصی ندیدم که 32 بیتیش کنم؟

  11. #11

    نقل قول: مشکل در باز کردن فایل اکسس

    الان توی plat form نگاه کردم، فقط x64, x86 دارم
    در ضمن ویندوزم 8.1 هستش

  12. #12

    نقل قول: مشکل در باز کردن فایل اکسس

    ای ول با x86 درست شد.
    خیلی خیلی متشکرم از وقتی که گذاشتین

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار pmm1024@gmail.com
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    dev/root
    پست
    41

    نقل قول: مشکل در باز کردن فایل اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط elahe-64 مشاهده تاپیک
    1.jpg
    من هیچ آیتمه خاصی ندیدم که 32 بیتیش کنم؟
    اولین آیتم شما که نامش WindowApplication1 است یک فیلد به نام Platform دارد.خوب بروی آیتم این فیلد کلیک کنید و بر روی <...NEW> کلیک کنید و از بین آیتم های New Platform آیتم X86 را انتخاب نمایید.اگر این آیتم در New Platform وجود نداشت از بین آیتم های Copy Setting from آیتم X86 را انتخاب نمایید.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 13 خرداد 1391, 19:55 عصر
  2. باز کردن فایل اکسس همراه پسورد ؟
    نوشته شده توسط sasan_vm در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 مرداد 1384, 11:27 صبح
  3. پیغام هنگام باز کردن فایل اکسس در Access 2003
    نوشته شده توسط sh در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 26 بهمن 1383, 12:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •