نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل ارسال و دریافت ارایه با ایجکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار marys_farahani
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    158

    مشکل ارسال و دریافت ارایه با ایجکس

    سلام

    من میخوام سه تا پارامتر با ایجکس بفرستم برای یه صفحه php و یه خروجی ارایه بگیرم ظاهرا مقدار ارسال میشه اما اطلاعاتی بر نمیگرده ارروی هم ایجاد نمیشه



    ظاهرا مقدار ارسال میشه اما نمیدونم جرا خروجی ندارم



    قرار وقتی رو مقدار select تغییر میده سه تا مقدار ارسال کنه به یه صفحه php

    <select id="DropDownList{$obj->basketAll[i].orderdetailsid}" data-max="2" commandname="Edit" onchange="sendcountproduct('{$obj->basketAll[i].orderdetailsid}','{$obj->basketAll[i].users_id}');" name="">
    {foreach from=$obj->num key=k item=v}
    {if $obj->basketAll[i].count == $v}
    <option value="{$v}" selected="selected">{$v}</option>
    {else}
    <option value="{$v}">{$v}</option>
    {/if}
    {/foreach}
    </select>


    اینم کد جی کوئریم

    function sendcountproduct(id,usersID)
    {
    var select = $("#DropDownList"+id+"").val();
    $.ajax({
    type: 'POST',
    url: 'business/ajaxFunctions/basket.php',
    data: JSON.stringify({ "ajaxcountproduct":select, "ajaxIDOrderdetailsid":id , "ajaxusersIDProduct":usersID }),
    contentType : 'application/json',
    cache: false,
    success: function(result){
    $('#popupCartItems').html(result['countall']);
    $('#sumAllProduct').html(result['sum']);
    },
    });
    }


    اینم کدهای صفحه php که قرار خروجی به صورت ارایه برگردونه

    if(isset($_POST['ajaxcountproduct']) && isset($_POST['ajaxIDOrderdetailsid']) && isset($_POST['ajaxusersIDProduct']))
    {
    $count = (int)$_POST['ajaxcountproduct'];
    $id = (int)$_POST['ajaxIDOrderdetailsid'];
    if(BASKET::orderdetails_InsertCalculate($id,$count ))
    {
    $sum = "";
    $result = BASKET::orders_SelectCountAlll($_POST['ajaxusersIDProduct']);
    $marys = BASKET::orders_SelectBasketAll($_POST['ajaxusersIDProduct']);
    for($i=0;count($marys)>$i;$i++)
    {
    $marys[$i]['sum'] = $marys[$i]['count'] * $marys[$i]['price'];
    $sum += $marys[$i]['sum'];
    }
    $array = array('countall'=>$result['countall'],'sum'=>"$sum");
    echo json_encode($array);
    }
    }



    ممنون میشم راهنماییم کنید.

  2. #2

    نقل قول: مشکل ارسال و دریافت ارایه با ایجکس

    سمت سرور با json_encode کدها رو تبدیل به JSON کنید و سمت کلاینت هم اینطوری بخونید:
    for(var i in json_data) {
    // i is key
    // json_data[i] is value
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار marys_farahani
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    158

    نقل قول: مشکل ارسال و دریافت ارایه با ایجکس

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    سمت سرور با json_encode کدها رو تبدیل به JSON کنید و سمت کلاینت هم اینطوری بخونید:
    for(var i in json_data) {
    // i is key
    // json_data[i] is value
    }

    ببخشید یه سوال با روش post وقتی اطلاعات میفرستم اولش چک میکنم که این مقدار وجود داشته باشه
    برای این روش چطوری باید چک کنم اگه وجود داشت بعد حلقه اجرا بشه

    ممنون میشم یکم بیشتر توضیح بدید

    واقعا این همه اطلاعات شما ادم مجذوب میکنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار marys_farahani
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    158

    نقل قول: مشکل ارسال و دریافت ارایه با ایجکس

    وقتی کد جی کوئریم به این شکل تغییر میدم

    data: "ajaxcountproduct="+select,
    dataType: 'json',


    و سمت php

    var_dump($_POST);



    این دستور اجرا میکنم این خروجی میده

    array(1) {
    ["ajaxcountproduct"]=>
    string(1) "4"
    }



    نحوه ارسال مقدارم ظاهرا مشکل داره

    data: JSON.stringify({ "ajaxcountproduct":select, "ajaxIDOrderdetailsid":id , "ajaxusersIDProduct":usersID }),
    contentType : 'application/json',

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار marys_farahani
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    158

    نقل قول: مشکل ارسال و دریافت ارایه با ایجکس

    جطوری میشه با ایجکس بیشتر از یک مقدار رو ارسال کرد ؟؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل ارسال و دریافت ارایه با ایجکس

    با جاوا اسکریپت هم میتونید یک آرایه ایجاد کنید بعد بصورت json ارسال کنید
    با json_decode تبدیل به آرایه کنید بعد با استفاده از یک حلقه foreach بخونید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار marys_farahani
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    158

    نقل قول: مشکل ارسال و دریافت ارایه با ایجکس

    کد جی کوئریم این شکلی تغییر دادم درست شد

    function sendcountproduct(id,usersID)
    {
    var select = $("#DropDownList"+id+"").val();
    $.ajax({
    url: 'business/ajaxFunctions/basket.php',
    type: 'POST',
    data: 'ajaxcountproduct=' + select +'&ajaxIDOrderdetailsid=' + id + '&ajaxusersIDProduct=' + usersID ,
    success:function(result)
    {
    $('#popupCartItems').html(result['countall']);
    $('#sumAllProduct').html(result['sum']);
    }
    });
    }



    مرسی از دوستی که کمکم کرد

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ارسال و دریافت فکس
    نوشته شده توسط netvbf0x در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 31 فروردین 1389, 09:45 صبح
  2. مقاله: مشکل IE در ارسال و دریافت اطلاعات فارسی در AJAX
    نوشته شده توسط sepehrmm در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 15 آذر 1387, 04:09 صبح
  3. مشکل IE در ارسال و دریافت اطلاعات فارسی در AJAX
    نوشته شده توسط sepehrmm در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 15 آذر 1387, 04:08 صبح
  4. مشکل در ارسال و دریافت فایل pdf با کمک دستور header
    نوشته شده توسط balis_pascal در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 18 فروردین 1385, 12:50 عصر
  5. مشکل این برنامه می شود رفع کرد مربوط به ارسال و دریافت ایمیل
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 شهریور 1384, 16:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •