نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نحوه parse کردن json بازگشتی از سرور و پردازش آن

  1. #1

    نحوه parse کردن json بازگشتی از سرور و پردازش آن

    سلام دوستان
    آقا من یه کد دارم که به سرور یه سری اطلاعات میفرسته و سرور با توجه به اطلاعاتی که بهش میفرستیم جوابی تو قالب json برامون میفرسته
    حالا در درجه اول json بازگشتی دو حالت میتونه داشته باشه
    Untitled2.jpg
    خوب من برای parse کردن json بازگشتی از JSON.NET استفاده میکنم. همچنین با .net framework 3.5 کار میکنم.

    اینم متدی که وقتی جواب از سرور میاد اجرا میشه:

    struct param
    {
    public String url, postjson;
    public Object res;
    }


    void sendtoserverCallback(object sender, EventArgs e)
    {
    RunWorkerCompletedEventArgs e2 = (RunWorkerCompletedEventArgs)e;
    param response = (param)e2.Result;

    Object res = JsonConvert.DeserializeObject(response.res.ToStrin g());
    }

    اون response.res یک object هستش که json string بازگشتی توش قرار داره.

    حالا 2تا مشکل دارم.
    1- فرض میکنیم جواب برگشتی از سرور تو حالت اولیه. حالا چجوری این string رو به یه ابجکتی تو قالب حالت 1 تبدیل کنم و بتونم ازش استفاده کنم ؟؟
    2- از کجا بفهمم که sting برگشتی از سرور تو کدوم حالت قرار داره و به اون حالت تیدیلش کنم ؟؟


    فقط لطفا منابع خارجی رو بهم معرفی نکنین که اصلا سر در نمیارم !!!
    اگه کل سورس کد روهم لازم بود بگین که بزارم. من واقعا نیازمند کمک هستم.
    آخرین ویرایش به وسیله se8820726 : جمعه 02 خرداد 1393 در 14:14 عصر

  2. #2

    نقل قول: نحوه parse کردن json بازگشتی از سرور و پردازش آن

    از دوستان کسی نبود بتونه به ما کمک کنه ؟؟

تاپیک های مشابه

  1. نحوه attach کردن برنامه به بانک اطلاعتی داخل سرور
    نوشته شده توسط ferankyy در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388, 17:11 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 بهمن 1387, 23:53 عصر
  3. مقاله: نحوه اتچ کردن دیتا بیس لوکال sql به داخل سرور هاست
    نوشته شده توسط hassan_h در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 20
    آخرین پست: شنبه 20 مهر 1387, 22:45 عصر
  4. نحوه restore کردن دیتابیس از روی client بر روی سرور
    نوشته شده توسط jeniferxp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 02 بهمن 1386, 09:58 صبح
  5. نحوه zip کردن پوشه ها و فایل ها در سرور
    نوشته شده توسط Ehsan Rafsanjani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 02 بهمن 1384, 18:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •