نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: معرفی پلاگین تاریخ شمسی : ShamsiDate

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار vahidqara
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    389

    معرفی پلاگین تاریخ شمسی : ShamsiDate

    همیشه یکی از دغدغه ها نمایش تاریخ شمسی به صورت زیبا و دلخواه بوده .... ولی با نوشتن چندین پلاگین
    برای تاریخ شمسی این مشکلات تا حد زیادی رفع شده که در ادامه یکی از این پلاگین ها رو مورد بحث قرار میدهیم.

    ابتدا فایل rar را دانلود کرده سپس از حالت زیپ خارج کرده و در مسیر app/plugin کپی کرده ...
    ودر فایل bootstrap آن را لود کنید به این صورت


    CakePlugin::load('ShamsiDate');


    حال در قسمت AppController هم $helper و هم $components را مقدار دهی می کنیم به این صورت



    public $helper = array('Javascript','Html','Form','Js'=> array('JQuery'),'Time','ShamsiDate.Shamsi');

    public $components = array('Session','Cookie','ShamsiDate.Shamsi','Pagi nator','RequestHandler');


    حال در جای دلخواه می تونیم به این صورت آنرا فراخوانی و نمایش بدبم .


    <?php
    $date = new jDateTime(true, true, 'Asia/Tehran');
    echo $date->date("l j F Y H:i");

    ?>


    نمایش :
    data.png
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: معرفی پلاگین تاریخ شمسی : ShamsiDate

    کار جالبی کردی ولی من از INTL که یکی از EXTATION های php هست استفاده می کنم هم دقیق تره هم اینکه توی دل خود php هست که البته برای کارم خودم یه کامپونت نوشتم دوستان مایل بودن pm بدن بشون بدم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار vahidqara
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    389

    نقل قول: معرفی پلاگین تاریخ شمسی : ShamsiDate

    نقل قول نوشته شده توسط Mahdi-563 مشاهده تاپیک
    کار جالبی کردی ولی من از INTL که یکی از EXTATION های php هست استفاده می کنم هم دقیق تره هم اینکه توی دل خود php هست که البته برای کارم خودم یه کامپونت نوشتم دوستان مایل بودن pm بدن بشون بدم.
    سلام و درود.
    خواهش .. اگه میشه بفرستید که همه استفاده کنند ممنون مشیم.

  4. #4

    نقل قول: معرفی پلاگین تاریخ شمسی : ShamsiDate

    دوستان توی وبلاگم کامل آموزش دادم
    http://www.yiic.ir/%D8%AA%D9%82%D9%8...DB%8C-php-5-3/

    به زودی کامپونتی که نوشتم را برای دوستان می گذارم

تاپیک های مشابه

  1. تاریخ شمسی در فرم های asp
    نوشته شده توسط bernadet730 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 16 آذر 1387, 12:42 عصر
  2. راهنمایی در مورد معرفی تاریخ شمسی به سیستم
    نوشته شده توسط Arman_1367 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 23 خرداد 1386, 16:40 عصر
  3. شرمنده! تابع تبدیل تاریخ شمسی به میلادی
    نوشته شده توسط shsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 دی 1382, 21:41 عصر
  4. مقاله: استفاده از تاریخ شمسی در برنامه‌ها
    نوشته شده توسط linux در بخش VB.NET
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مهر 1382, 06:29 صبح
  5. تاریخ شمسی - میلادی
    نوشته شده توسط SReza1 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 شهریور 1382, 23:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •