نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: باز کردن فرم جدید با لینک ایجاد شده در دیتا گرید ویو LinkView

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    باز کردن فرم جدید با لینک ایجاد شده در دیتا گرید ویو LinkView

    با سلام و خسته نباشید.
    دوستان من با کد زیر یک ستون به دیتا گرید ویو خودم اضافه کردم .
     DataGridViewLinkColumn lnk = new DataGridViewLinkColumn();
    dgv_persons.Columns.Add(lnk);
    lnk.HeaderText = " پروفایل ";

    lnk.Text="مشاهده";
    lnk.UseColumnTextForLinkValue = true;

    من میخوام لینکی به آن نسبت بدم و وقتی برروی گزینه لینک (مشاهده) کلیک کردم ، فرم جدید باز شود و در فرم جدید اطلاعات فردی که انتخاب کردم در لیبل نمایش دهد .
    با فرض اینکه من افراد را با شماره موبایل جستجو میکنم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    با تشکر.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (24.4 کیلوبایت, 34 دیدار)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: باز کردن فرم جدید با لینک ایجاد شده در دیتا گرید ویو LinkView

    گرید شما نوسط لیستی داره نمایش داده میشه. شما میتونید به اون لینک بگید وقتی کلیلک شد ایندکس سطر را در لسیت گرفته و اصلاعات آن سطر را به فرم مربوطه حمل کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: باز کردن فرم جدید با لینک ایجاد شده در دیتا گرید ویو LinkView

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    گرید شما نوسط لیستی داره نمایش داده میشه. شما میتونید به اون لینک بگید وقتی کلیلک شد ایندکس سطر را در لسیت گرفته و اصلاعات آن سطر را به فرم مربوطه حمل کنید.
    من با دستور CurrentRow.cells ای دی آن فرد را میگیرم ولی من نمیدونم به چه صورت به دکمه مشاهده جون بدم. در حال حاضر مانند یک دکمه خام میمونه . با چه دستوری باید بهش بشناسونم که برروی لینک مشاهده کلیک شد صفحه جدید باز بشود ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: باز کردن فرم جدید با لینک ایجاد شده در دیتا گرید ویو LinkView

    مشکل حل شد در خاصیت cellclick با یک شرط تونستم بفهمم که برروی کدام ستون در حال کلیک کردن هستم.
    با تشکر

      private void dgv_persons_CellClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    if (e.ColumnIndex==0)
    {
    //گرفتن آی دی هر فرد
    IDperson = Convert.ToInt32(dgv_persons.CurrentRow.Cells["PersonID"].Value);

    mali ml = new mali();
    ml.ShowDialog();
    }
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: باز کردن فرم جدید با لینک ایجاد شده در دیتا گرید ویو LinkView

    سلام مجدد ، من با کد بالا یک سری مقادیر را به صفحه دیگه ارسال کردم ، در ابتدا مشکلی نداشت ولی بعد از چند بار Bind کردن در صفحه جدید، دچار خطا زیر میشه.
    معمولا این خطا به دلیل new نکردن شی یا وجود مقادیر NULL در برنامه رخ میده ولی من هردو کار هم انجام دادم و هرچا هم که باید و نیاز بود از ToString استفاده کردم . همانطور هم که گفتم در چندبار استفاده اوله مشکلی رخ نمیده ولی به یکباره خطا میده .
    داده های درون جدول را هم پاک و مجددا وارد کردم ولی باز خطا داد.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 2.jpg‏ (92.4 کیلوبایت, 29 دیدار)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: باز کردن فرم جدید با لینک ایجاد شده در دیتا گرید ویو LinkView

    کسی از دوستان پیشنهادی نداره ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: باز کردن فرم جدید با لینک ایجاد شده در دیتا گرید ویو LinkView

    سلام مجدد .
    من هنوز مشکلم پا برجاست .
    من میخوام اطلاعات موجود برروی تکست باکس های فرم 1 را در فرم 2 برروی لیبل یا تکست باکسی نمایش بدم .
    روش بالا کار میده اما بعد از مدتی خطا فوق میده ، کسی از دوستان اگر روش دیگری یا راهنمایی دارند لطفا دریغ نکنند .
    از مدیر تالار هم تقاظا دارم در صورت امکان 2 پیغام بالا که بی محتوا هستند را حذف کنه زیرا گزینه حذف در بخش ویرایش من دیگر وجود ندارد.
    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: باز کردن فرم جدید با استفاده از یک button
    نوشته شده توسط pbiuki630 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 08 فروردین 1396, 20:42 عصر
  2. سوال: باز کردن فرم جدید و بستن فرم قبلی (در برنامه درحال اجرا )
    نوشته شده توسط یاشار رضایی نسب در بخش VB.NET
    پاسخ: 20
    آخرین پست: پنج شنبه 08 بهمن 1394, 06:55 صبح
  3. ارور هنگام باز کردن فرم جدید
    نوشته شده توسط mousa1992 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 03 شهریور 1391, 22:37 عصر
  4. دسترسی به فرم اصلی در صورت باز کردن فرم جدید
    نوشته شده توسط mousa1992 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 02 تیر 1391, 22:32 عصر
  5. درخواست : روش باز کردن فرم جدید ؟
    نوشته شده توسط UnLiMiTeD در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 28 فروردین 1387, 14:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •