نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اشکال این کد ها در چیست؟

  1. #1

    اشکال این کد ها در چیست؟

    سلام دوستان اشکال این کد ها در چیست.

    <?php
    include "config.php";



    $db = mysql_connect($MYSQL_HOST, $MYSQL_USER, $MYSQL_PASS);
    mysql_select_db($MYSQL_NAME, $db);
    mysql_set_charset('utf8',$db);
    mysql_query("SET CHARACTER SET utf8");
    mysql_query("SET NAMES utf8_persian_ci");

    $d="SELECT * FROM orgpage WHERE id='5' ;";
    $b=mysql_query($d);
    $onvan=mysql_fetch_assoc($b);

    if(isset($_POST['submit'])) {
    echo("تغییرات انجام گرفت");
    $sql = "UPDATE orgpage SET pagename = '".$_POST['subject']. "' WHERE id = '5';";
    mysql_query($sql);

    header("Location: " . $config_basedir) ;
    }
    ?>

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>Untitled Document</title>
    </head>

    <title><?php echo ($onvan['pagename']);?></title>


    <body>
    <td>تغییر نام سایت </td>
    <td>


    <form method="post">

    <input type="text" name="subject"
    /></td>
    </tr>
    <tr>
    <td> </td>
    <td>
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td></td>
    <td><input type="submit" name="submit" value="به روز رسانی"></td>
    </tr>
    </table>
    </form>
    </body>
    </html>




    خوب من میخوام با این فرم عنوان سایت رو تغییر بدم که تو دیتابیس هست.




    اما فکر کنم توقسمت اجرای فرم مشکل داره.چون دستور شرطی if در
    if(isset($_POST['submit'])) {
    echo("تغییرات انجام گرفت");
    $sql = "UPDATE orgpage SET pagename = '"
    .$_POST['subject']
    . "' WHERE id = '5';";
    mysql_query($sql);

    header("Location: " . $config_basedir) ;
    }






    عمل نمیکنه.


    لطفا راهنماییم کنید.
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    نقل قول: اشکال این کد ها در چیست؟

    ظاهرا همه چی درسته
    چه خطایی میده ؟
    این سیمی کالون ; رو از دستو اپدیت حذف کنید

  3. #3

    نقل قول: اشکال این کد ها در چیست؟

    هیچ خطایی نمیده فقط عمل نمیکنه یعنی عنوانی که در فرم ارسال میکنم دیتابیس رو تغییر نمیده.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    نقل قول: اشکال این کد ها در چیست؟

    اول ببین کانکش داری به دیتابیس
    و اینکه وقتی سابمیت رو می زنی این پیغام نمایش داده میشه "تغییرات انجام گرفت" ؟

  5. #5

    نقل قول: اشکال این کد ها در چیست؟

    همون دیگه! کانکشن دارم به دیتا، اگر نداشتم که خطا میداد. منم میگم دیگه دستور if رو اجرا نمیکنه(بعد از این که submitرو میزنم.)
    باید مشکل از فرم باشه.

  6. #6

    نقل قول: اشکال این کد ها در چیست؟

    آقا اصلا خودتون امتحان کنید: فایل هارو پوست کردم.New folder (3).zip

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    نقل قول: اشکال این کد ها در چیست؟

    به جای submit از سابجکت استفاده کن
    واقعا حوصله میخواد اول صبحی یه برنامه رو دانلود کنی دیتابیس واسش بسازی و کوئری وارد کنی و .... تست کنی
    همه چی درسته ... بزار دوستان هم یه نگاهی بندازن

  8. #8

    نقل قول: اشکال این کد ها در چیست؟

    خط 12 داخل رشته کوئری از سمی کالن استفاده کردی.

تاپیک های مشابه

  1. اشکال این کد Crystal report چیست؟
    نوشته شده توسط mrsalam در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 10 بهمن 1388, 15:48 عصر
  2. اشکال این خط چیست؟ Form1 ff = Application.OpenForms["form1"];
    نوشته شده توسط mrsalam در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 06 مرداد 1388, 16:43 عصر
  3. سوال: اشکال این کد چیست؟
    نوشته شده توسط javadt در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 07 دی 1387, 23:38 عصر
  4. اشکال این کد چیه؟
    نوشته شده توسط سعید قدیری مقدم در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 01 اسفند 1383, 01:07 صبح
  5. اشکال این کد کجاست؟
    نوشته شده توسط vahid_CPP در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 18 شهریور 1383, 00:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •