نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: خطا در اجرای کوئری به شکل text در دستور exec

  1. #1

    خطا در اجرای کوئری به شکل text در دستور exec

    سلام
    من در sql server 2000 یه کوئری را به یک متغیر از نوع nvarchar نسبت می دادم و ان را با دستور exec اجرا می کردم ولی در 2005 خطا می گیره . چرا؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Kamyar.Kimiyabeigi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,276
    میشه کدتونو اینجا قرار بدین تا بهتر بشه راهنماییتون کرد

  3. #3

    سلام

    نقل قول نوشته شده توسط Kamyar.Kimiyabeigi
    میشه کدتونو اینجا قرار بدین تا بهتر بشه راهنماییتون کرد
    یه چیز دیگه که باید به مشکل اضافه کنم اینه که حتی اگه متغیر هم استفاده نکنم و کوئری را به شکل مستقیم در دستور exec به کار ببرم باز هم خطای سینتکس میگیره.
    و اما کد: هر کوئری ای که باشه جواب نمیده !!!!!!!

    'exec ' select * from table1



    من با راست کلیک روی جدول مورد نظرم وانتخاب script table as select و اجرای کوئری ایجاد شده توسط sql server 2005 نتیجه دستور select ایجاد شده را می بینم ولی اگر همان کوئری را در دستور exec ' query ' بزارم خطای زیر را می گیر د .
    Msg 102, Level 15, State 1, Line 1
    Incorrect syntax near 'select
    آخرین ویرایش به وسیله ir_ali_s : سه شنبه 19 اردیبهشت 1385 در 10:26 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Kamyar.Kimiyabeigi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,276
    دوست عزیز کد درست به صورت زیره شما از لحاظ Syntax ایی اشتباه نوشتین

    EXECUTE ('SELECT * FROM TABLE1')

  5. #5

    به خاطر یه پرانتز کوچلو !!!

    نقل قول نوشته شده توسط Kamyar.Kimiyabeigi
    دوست عزیز کد درست به صورت زیره شما از لحاظ Syntax ایی اشتباه نوشتین

    EXECUTE ('SELECT * FROM TABLE1')
    سلام
    نمی دونم چطوری تشکر کنم
    یه مشکل دیگه داشتم اینکه می خواهم یه StoredProcedure بنویسم که از دو بخش تشکیل شده .اول قشمت دستور select و دوم قسمت where مربوط به همان دستور .که قسمت دوم بر حسب پارامتر های ورودی هر بار متفاوت با دفعات قبل است .حالا می خواهم sp من شامل دستور select باشه ولی نمی خواهم دستور select را به شکل text با دستور
    exec 'select ' + @where اجرا کنم به دلیل اینکه از روی این sp نمی توانم یه dataset برای sqladapter بسازم
    میشه راهنمایی کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله ir_ali_s : سه شنبه 19 اردیبهشت 1385 در 12:30 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Kamyar.Kimiyabeigi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,276
    دوست عزیز به نظر من شما راهی جز نوشتن Dynamic TSQL ندارید (با توجه به اینکه فرمودید قسمت دوم بر حسب پارامتر های ورودی هر بار متفاوت با دفعات قبل است)

  7. #7

    سلام

    نقل قول نوشته شده توسط Kamyar.Kimiyabeigi
    دوست عزیز به نظر من شما راهی جز نوشتن Dynamic TSQL ندارید (با توجه به اینکه فرمودید قسمت دوم بر حسب پارامتر های ورودی هر بار متفاوت با دفعات قبل است)
    مرسی..از لطفتون ممنون

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از نتایج Exec در Select
    نوشته شده توسط Saeed.Elmi در بخش SQL Server
    پاسخ: 17
    آخرین پست: سه شنبه 30 مرداد 1386, 10:09 صبح
  2. مشکل در EXEC کرن
    نوشته شده توسط ealireza در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 18 تیر 1386, 23:13 عصر
  3. مشکل در ساخت جدول در SP و استفاد از EXEC
    نوشته شده توسط white fox در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 23 اسفند 1384, 09:25 صبح
  4. پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 09 آذر 1383, 16:23 عصر
  5. چگونه می توان دستور exec را در function اجرا کرد؟
    نوشته شده توسط mhd78 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 آذر 1383, 20:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •