صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 65 از 65

نام تاپیک: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    نقل قول نوشته شده توسط Chita789 مشاهده تاپیک
    من نمیدونم اینجا جاش هست یا نه اما ایکاش در مورد Telerik هم یه همچین پستی ایجاد میکردین که اختصاصی MVc باشد .
    اما از این هم استفاده بردیم و ممنون
    بزودی این کار رو میکنم
    حتماً
    اما در مورد گزارش گیری توصیه من اینه یه پروژه جدا بسازید تا همه جا ازش استفاده کنید نه اینکه واسه هر پروژه یه گزارش سازی جدید انجام بدید

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    نقل قول نوشته شده توسط karimi.ali2005 مشاهده تاپیک
    من به پروژه ام اضافه کردن زمانی که داخل ویندوز استفاده میکردم گزینه ای برای انتخاب sql connection داشت ولی داخل mvc این گزینه وجود ندارد چرا؟
    چون توی MVC حق وصل شدن مستقیم به دیتابیس رو ندارید

  3. #43

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    با تشکر. این مشکلات رو من بعد از کلی کلنجلار تونستم حل کنم و مشکل از ورژنی بود که دانلود کرده بودم. حالا 2 سوال دیگر:
    چگونه می شود کاری کرد که هر رکورد در یک صفحه چاب شود؟ مثلا 10 رکورد داریم و بخواهیم در 10 صفحه هرکدام از آن ها را نمایش دهیم.

    دوم این که آیا میتوان بعضی از آیتم هایی که در منو نمایش داده می شوند را حذف کرد؟من به خیلی از آنها احتیاجی ندارم و فقط دکمه pdf , excel , print را می خواهم.

  4. #44
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    نقل قول نوشته شده توسط aliblue مشاهده تاپیک
    با تشکر. این مشکلات رو من بعد از کلی کلنجلار تونستم حل کنم و مشکل از ورژنی بود که دانلود کرده بودم. حالا 2 سوال دیگر:
    چگونه می شود کاری کرد که هر رکورد در یک صفحه چاب شود؟ مثلا 10 رکورد داریم و بخواهیم در 10 صفحه هرکدام از آن ها را نمایش دهیم.

    دوم این که آیا میتوان بعضی از آیتم هایی که در منو نمایش داده می شوند را حذف کرد؟من به خیلی از آنها احتیاجی ندارم و فقط دکمه pdf , excel , print را می خواهم.
    یه subreport درست کن که اندازه صفحه اش مثلاً A4 - header -footer باشه این علامت ها - رو منها بخون
    بعد یه رکورد بنداز توش
    در نهایت subreport رو بنداز توی صفحه اصلیت
    درست میشه

  5. #45

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    نقل قول نوشته شده توسط mehdin69 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز مشکل از طراحی شما بوده که این چنین نمایش داده
    ممکنه margin ها که به نظر یک مسئله ساده هستند رو جا گذاشته باشید و درست مقدار دهی نکرده باشید
    زمانی که preview خود استیمول رو میگیرم مرتب نشون میده بدون هیچ مشکلی،فقط تو HTML این مشکل پیش میاد

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    نقل قول نوشته شده توسط yashilmarket مشاهده تاپیک
    زمانی که preview خود استیمول رو میگیرم مرتب نشون میده بدون هیچ مشکلی،فقط تو HTML این مشکل پیش میاد
    اگه به طراحی خودتون اطمینان دارید ممکنه توی اون صفحه که دارید Run میکنید Css های دیگه ای در حال اجرا باشند
    با FireBug چک کنید

  7. #47

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    سلام،خسته نباشیدو2 تا سوال :(
    1- چطوری میشه تو MVC یه کوئری رو تو یه دیتا تیبل پر کرد و به استیمول فرستاد ؟
    2- کلا بهتره از طریق دیتاتیبل اطلاعات گرفته بشه یا مستقیم به SQL و صل بشه و خود گزارش کوئری بگیره و فقط پارامتر بگیره از برنامه؟

  8. #48
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    نقل قول نوشته شده توسط yashilmarket مشاهده تاپیک
    سلام،خسته نباشیدو2 تا سوال :(
    1- چطوری میشه تو MVC یه کوئری رو تو یه دیتا تیبل پر کرد و به استیمول فرستاد ؟
    2- کلا بهتره از طریق دیتاتیبل اطلاعات گرفته بشه یا مستقیم به SQL و صل بشه و خود گزارش کوئری بگیره و فقط پارامتر بگیره از برنامه؟
    کلاً بهتره مستقیم به Model وصل بشین تا بشه MVC

  9. #49

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    نقل قول نوشته شده توسط mehdin69 مشاهده تاپیک
    کلاً بهتره مستقیم به Model وصل بشین تا بشه MVC
    مثلا برای فاکتور یه پارامتر به عنوان شماره فاکتور بگیربم و تو کوئری خودمون تو استیمول استفاده کنیم واسه فیلتر کردن دیتا های دیتابیس؟

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    نقل قول نوشته شده توسط yashilmarket مشاهده تاپیک
    مثلا برای فاکتور یه پارامتر به عنوان شماره فاکتور بگیربم و تو کوئری خودمون تو استیمول استفاده کنیم واسه فیلتر کردن دیتا های دیتابیس؟
    sp بسازین بعد توی مدل add کنین دیگه بعدش میتونین از توی کنترلر بصورت یه متد بهش دسترسی داشته باشین
    بحث طراحی های داینامیک توی stimul رو باید بخونین

  11. #51

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    نقل قول نوشته شده توسط mehdin69 مشاهده تاپیک
    sp بسازین بعد توی مدل add کنین دیگه بعدش میتونین از توی کنترلر بصورت یه متد بهش دسترسی داشته باشین
    بحث طراحی های داینامیک توی stimul رو باید بخونین
    ممنون آقا مهدی

  12. #52

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    من تا الان با اجرای برنامه به صورت لوکال مشکلی نداشتم و درست کار می کرد و Build میشد. اما هنگامی که میخوام اونو Publish کنم خطا میدهد که:
    Could not load file or assembly 'file:///D:\x.Web\x.Web\ReportDlls\Stimulsoft.Base.dll' or one of its dependencies. Operation is not supported. (Exception from HRESULT: 0x80131515) D:\x.Web\x.Web\SGEN x.Web

    من از dll های stimulsoft.base , stimulsoft.report ,stimulsoft.report.mvc استفاده کردم. آیا چیز دیگه ای لازمه؟ فایل pdb و یا xml آن ها هم باید کپی کنم؟

  13. #53

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    تو MVC بعد از لود گزارش،فقط صفحه اول کامپایل میشه و بقیه صفحات خالی نشون داده میشن،کسی می دونه دلیلش چیه؟
    -----------------------------------------------------

    با استفاده از کد
    ()public ActionResult ViewerEvent
    }
    ("return StiMvcViewer.ViewerEventResult(this.HttpContext
    {
    تو کنترلر مشکلم حل شد.
    آخرین ویرایش به وسیله yashilmarket : دوشنبه 17 آذر 1393 در 20:09 عصر دلیل: مشکل حل شد

  14. #54
    کاربر دائمی آواتار aroshanzamir
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    462

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    سلام دوستان من در اینجا دارم یک لیست را ارسال می کنم در صورتی که بخواهم دو تا لیست را ارسال کنم چکار کنم :

    public virtual ActionResult GetReportSnapshot()
    {


    StiReport report = new StiReport();
    report.Load(Server.MapPath("~/Content/ReportSample.mrt"));


    report.RegData("DataStudents", "Students", new List<Student> { new Student { Id = 1, Name = "AR", Family = "RZ" } });
    report.Dictionary.Synchronize();


    return StiMvcViewer.GetReportSnapshotResult(this.HttpCont ext, report);
    }


    در صورتی که دوباره این را فراخوانی کنم بازهم جواب نمیده report.RegData
    ممنون میشم را هنمایی کنید

  15. #55

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    با تشکر فراوان از شما
    با راهنمای شما و دوستان من تونستم این ابزار گزارش گیری رو بدون اشکال لود کنم مشکلی که دارم اینه که تو مورو گر های فایرفاکس و کروم Expovt گزارش انجام نمیشه ولی تو ie انحام میشه این اشکال میتونه از تنظیمات مروگر باشه ؟ لطفا راهنمایی کنید!!!

  16. #56
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    نقل قول نوشته شده توسط EBRAHIMIEKOKDARAGHI مشاهده تاپیک
    با تشکر فراوان از شما
    با راهنمای شما و دوستان من تونستم این ابزار گزارش گیری رو بدون اشکال لود کنم مشکلی که دارم اینه که تو مورو گر های فایرفاکس و کروم Expovt گزارش انجام نمیشه ولی تو ie انحام میشه این اشکال میتونه از تنظیمات مروگر باشه ؟ لطفا راهنمایی کنید!!!
    بله از تنظیمات و ابزارهایی هست که روی مرورگر نصب کردید

  17. #57

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    لطفا " اگه میشه بیشتز راهنمایی کنید!!!

  18. #58

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    سلام.
    اگر بخواهیم گزارش های دو زبانه (فارسی و انگلیسی) ایجاد کنیم، آیا stimul راهی داره که فقط یک گزارش ایجاد کنیم و موقع فراخوانی به اون بگیم که المان ها رو از راست به چپ و یا چپ به راست بچینه؟

  19. #59
    کاربر دائمی آواتار aroshanzamir
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    462

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    سلامی دوباره :
    دوستان من کمی بالاتر یه سوال پرسیدم که چگونه می توانم بجای یک لیست دو تا لیست را ارسال کنم : راه حل چگونه است ؟
    mehdin69/ سپاس از تو که این تاپیک را ایجاد کردی
    همکاری کنید ممنون

  20. #60

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    باسلام
    من کمی بالا تر مشکلم و گفتم ولی برای راه حلش جوابی داده نشد لطفا" اگه میشه کمک کنید گیرم !!!
    تو مرورگر فایر فاکس گزارش من به محیط اکسل و غیره export نمیشه در حالی که ie این مشکل رو نداره چه کار کنم !!!

  21. #61

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    سلام من ورژن 2014.2 نصب کردم کرک کردم وتو mvc با ویژال 2013 قسمت تول باکس نمیاره مشکل ازچی میتونه باشه

  22. #62
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    نقل قول نوشته شده توسط saeed31641 مشاهده تاپیک
    سلام من ورژن 2014.2 نصب کردم کرک کردم وتو mvc با ویژال 2013 قسمت تول باکس نمیاره مشکل ازچی میتونه باشه
    توی ToolBox چیزی نمایش داده نمیشه باید با کد نویسی باهاش کار کنید

  23. #63

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    نقل قول نوشته شده توسط mehdin69 مشاهده تاپیک
    حالت دوم هم اینه که اطلاعات از دیتابیس خونده بشه که در اون حالت اگر Collection دیتابیس بر روی Arabic باشد همه ی های فارسی به ي عربی تبدیل میشوند
    سلام
    آقا این مشکل ی فارسی داخل webviewerfx هم وجود داره چون این fx ها همه شان بر پایه adobe flex ساخته شدند .
    آیا راه حل دیگری به غیر از اینهایی که گفتید وجود دارد؟
    من گزارشم را در محیط کد میسازم و به webviewerfx پاس میدهم , و بر حسب مقداری که از دیتابیس می خوانم رشته ای را در text ها قرار می دهم ؛ از آنجایی که میخواهم از خاصیت segmented per width استفاده کنم نمی توانم از web viewer معمولی استفاده کنم.

  24. #64
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    نقل قول نوشته شده توسط zerocool مشاهده تاپیک
    سلام
    آقا این مشکل ی فارسی داخل webviewerfx هم وجود داره چون این fx ها همه شان بر پایه adobe flex ساخته شدند .
    آیا راه حل دیگری به غیر از اینهایی که گفتید وجود دارد؟
    من گزارشم را در محیط کد میسازم و به webviewerfx پاس میدهم , و بر حسب مقداری که از دیتابیس می خوانم رشته ای را در text ها قرار می دهم ؛ از آنجایی که میخواهم از خاصیت segmented per width استفاده کنم نمی توانم از web viewer معمولی استفاده کنم.
    سلام یه نمونه کد که مینویسید رو بذارید لطفاً

  25. #65

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    به یک مشکلی برخوردیم که هرچقدر گشتم راهکاری براش پیدا نکردم
    برای پروژه از Layout مترونیک استفاده کردیم و زمانی که ار روال عادی استفاده از Actionresault ها در کنترلر و
    @Html.Stimulsoft().RenderMvcViewerScripts()
    @Html.Stimulsoft().StiMvcViewer("ViewReport", new StiMvcViewerOptions()
    در ویو استفاده می کنیم و Layout بر روی تم مترونیک ست شده باشه،خروجی گزارش فقط تولبار گزارش هست اما زمانی که Layout = null; باشه خروجی بدون layout و گزارش به صورت کامل نمایش داده میشه
    برای حل این مشکل از iFrame استفاده کردیم و به ازای هر گزارش یک ویو جدید درست کردیم که هم حجم پروژه زیاد شده و هم سرعت لود گزارش کم میشه
    شما راه حل دیگه ای سراغ ندارید برای این مشکل؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. ارسال چند datatable به گزارش در Stimul Report
    نوشته شده توسط sjhosseini در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اسفند 1392, 12:07 عصر
  2. مبتدی: مشکل ساخت گزارش با Fast Report
    نوشته شده توسط rezamahdizadeh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 26 دی 1389, 08:05 صبح
  3. سوال: کمک در ساخت گزارش توسط Fast Report
    نوشته شده توسط Modernidea در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 23 اسفند 1388, 20:55 عصر
  4. نحوه پاس دادن دیتا گرید به گزارش در stimul report
    نوشته شده توسط cmm_cmm_2007@yahoo در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 21 دی 1388, 17:47 عصر
  5. مراحل ساخت گزارش با Crystal Report
    نوشته شده توسط dr_csharp در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 03 بهمن 1386, 16:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •