صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 65

نام تاپیک: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    Exclamation ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    سلام
    من اینجا سعی کردم ساده ترین Report ممکن رو توی Stimull برای شما آموزش بدم
    هر نوع سوالی در مورد این نرم افزار داشته باشید توی همین تایپیک در خدمتتون هستم
    http://www.aparat.com/v/9Gn4p
    http://www.aparat.com/v/9Gn4p

  2. #2

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    نقل قول نوشته شده توسط mehdin69 مشاهده تاپیک
    سلام
    من اینجا سعی کردم ساده ترین Report ممکن رو توی Stimull برای شما آموزش بدم
    هر نوع سوالی در مورد این نرم افزار داشته باشید توی همین تایپیک در خدمتتون هستم
    http://www.aparat.com/v/9Gn4p
    http://www.aparat.com/v/9Gn4p
    سلام
    Stimul توی MVC کامل از فارسی پشتیبانی می کنه و مشکلی نداره ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    کاملاً پشتیبانی میکنه
    فقط چندتا نکته
    Collection دیتابیس رو بذارید arabic-Ac-CI
    بجای استفاده از ی فارسی توی طراحی دستی از ي عربی Ctrl+ x استفاده کنید
    همین

  4. #4

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    نقل قول نوشته شده توسط mehdin69 مشاهده تاپیک
    کاملاً پشتیبانی میکنه
    فقط چندتا نکته
    Collection دیتابیس رو بذارید arabic-Ac-CI
    بجای استفاده از ی فارسی توی طراحی دستی از ي عربی Ctrl+ x استفاده کنید
    همین
    ممنون

    می شه یک آموزشی در رابطه با نحوه نصبش و لینک دانلودش رو هم بدید

    تشکر

  5. #5

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    این نکته که فرمودید
    بجای استفاده از ی فارسی توی طراحی دستی از ي عربی Ctrl+ x استفاده کنید
    می شه بیشتر توضیح بدید ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    شما 2 حالت اطلاعات رو میتونید توی طراحی فرم های گزارش بیارید
    1- خودتون بشینید بصورت استاتیک و ثابت فرم ها رو طراحی کنید در این طورت اگه یک جمله داشته باشیم که اولش فارسی بعد انگلیسی و بعدش مجدداً فارسی
    مثل: من جمله English بلدم
    هیچ مشکلی ندارید چرا که اصلاً از حرف "ی" استفاده ای نشده است
    اما اگر بنویسید
    مثال: من English یاد گرفتم
    به دلیل استفاده از حرف ی فارسی جمله شما بصورت زیر در میاید
    یاد گرفتم English من
    حال اگر بجای حرف "ی" فارسی از ی عربی که همان Ctrl + x هست استفاده نمایید میشکل شما حل میشود
    مثل : من English ياد گرفتم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    حالت دوم هم اینه که اطلاعات از دیتابیس خونده بشه که در اون حالت اگر Collection دیتابیس بر روی Arabic باشد همه ی های فارسی به ي عربی تبدیل میشوند

  8. #8

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    در مورد نصبش و دانلودش هم یک آموزشی بدید ممنون می شم ...

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    فایل Setup داره Next Next Next تمام

  10. #10

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    نقل قول نوشته شده توسط mehdin69 مشاهده تاپیک
    فایل Setup داره Next Next Next تمام
    شما از نسخه trial استفاده کردید ؟
    چون داخل سایتش همه موارد نسخه تریال هستند

    http://www.stimulsoft.com/en/downloads

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    توی سایت های ایرانی نسخه ک.ر.ک شدش رو میتونید دانلود کنید

  12. #12

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    دوست عزیز ممنون از لطفتون اما من نفهمیدم قضیه چی شدخب صداتونم ضبط میکردین دیگه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    ای بابا
    صدا خواستم ضبط کنم اما محیطی که هستم صدای چیزای دیگه خیلی وحشتناک میاد....
    صدا هم چشم
    کلاً یه مجموعه آموزشی قصد دارم از این گزارش گیری درست کنم تا حداقل مشکل گزارش گیری بچه ها حل بشه
    اما همین کنترلر ها و view ها رو بسازید درست میشه

  14. #14

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    سلام من مراحل کاری که شما گفتید رفتم هیچ خطایی هم ندارم
    ولی موقع نمایش صفحه این خطا را میده
    To view this page ensure that Adobe Flash Player 10.2 or greater is installed.

    adobe flash player هم نصب کردم همه ورژن هاشو ولی بازم همینو میگه
    تو استفاده در asp همچین موردی نبود اصلا

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    نقل قول نوشته شده توسط crazy_1892 مشاهده تاپیک
    سلام من مراحل کاری که شما گفتید رفتم هیچ خطایی هم ندارم
    ولی موقع نمایش صفحه این خطا را میده
    To view this page ensure that Adobe Flash Player 10.2 or greater is installed.

    adobe flash player هم نصب کردم همه ورژن هاشو ولی بازم همینو میگه
    تو استفاده در asp همچین موردی نبود اصلا
    عزیز این داره میگه Flash player یا نصب نیست یا توی تنظیمات Browser زدی غیر فعال شه یا توی Internet Security سیستم جلو flash player روی این Browser رو گرفتید

  16. #16

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    سلام
    چطوری میشه به گزارش پارامتر پاس داد
    مثلا من تو برنامه ام combobox ىارم
    با همون میخام پارامتر پاس بدم؟
    یا تاریخ شمسی پاس بدم

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    نقل قول نوشته شده توسط GILAS_MVC مشاهده تاپیک
    سلام
    چطوری میشه به گزارش پارامتر پاس داد
    مثلا من تو برنامه ام combobox ىارم
    با همون میخام پارامتر پاس بدم؟
    یا تاریخ شمسی پاس بدم
    ساده ترین کارایی هست که میشه کرد
    اگه فوری نباشه براتون اینا رو میذارم
    دارم آماده میکنم همه چیزای Stimul report , Sharepoint دیگه یه کم وقت داره میگیره

  18. #18

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    اگه یه نمونه کوچیک بذارید ممنون میشم
    کارم بد جوری گیره

  19. #19

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    چی جوری میتونم بدون نمایش گزارش فقط لینک دانلود خروجی را به فرمت های مختلف را به کاربر بدم؟

    چی جوری میتونمب دون نمایش فقط گزینه پرینت را به کاربر بدم؟

  20. #20

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    نقل قول نوشته شده توسط mehdin69 مشاهده تاپیک
    عزیز این داره میگه Flash player یا نصب نیست یا توی تنظیمات Browser زدی غیر فعال شه یا توی Internet Security سیستم جلو flash player روی این Browser رو گرفتید
    همه رو چک کردم هیچ کدوم نیست
    با همه مرورگرها
    با غیر فعال کردن فایروال ها
    با نصب همه ورژن ها فلش پلیر

    بعدشم با فلش های سایت های دیگه مشکلی ندارم

  21. #21

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    نقل قول نوشته شده توسط crazy_1892 مشاهده تاپیک
    همه رو چک کردم هیچ کدوم نیست
    با همه مرورگرها
    با غیر فعال کردن فایروال ها
    با نصب همه ورژن ها فلش پلیر

    بعدشم با فلش های سایت های دیگه مشکلی ندارم

    ربطی به flash player یا مرورگر نداره.
    کد
    @Html.StiMvcViewerFxRenderScripts()
    را به Layout اضافه کنین

  22. #22

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    من نمیدونم اینجا جاش هست یا نه اما ایکاش در مورد Telerik هم یه همچین پستی ایجاد میکردین که اختصاصی MVc باشد .
    اما از این هم استفاده بردیم و ممنون

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار sanay_esh
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    برنامه نویس !
    سن
    39
    پست
    449

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    تمامی دوستان عزیز / برای رفع مشکل ک و ی فارسی به سایت نکته های دات نت مراجعه و جستجو کنید راه حل خوبی ارائه شده است.

    برای استفاده از stimul report در MVC نیازی به flash ندارید.
    انشالله بزودی از ابزار تلریک هم برای آموزش استفاده خواهیم نمود.

  24. #24

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    من به پروژه ام اضافه کردن زمانی که داخل ویندوز استفاده میکردم گزینه ای برای انتخاب sql connection داشت ولی داخل mvc این گزینه وجود ندارد چرا؟

  25. #25

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    من میخوام کرک شده ش رو دانلود کنم اما تنها لینکی که پیدا کردم،
    http://www.papro.blogfa.com/tag/%D8%...88%D8%B1%D8%AA
    هست و چیزی به نام
    Stimulsoft Reports.Web پیدا نکردم.
    آیا همین درسته؟دانلود کنم؟

  26. #26

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    خواهشا یکی از دوستان نسخه ی کرک شده استیمول برای mvc رو معرفی کنه. اگر جایی هم هست میفروشن معرفی کنید...
    کارمون خیلی گیره...

  27. #27

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    آیا واقعا کسی نداره؟ ما به خدا خیلی گشتیم ولی پیدا نمی کنیم اما همه می گن هست. خوب اونایی که دانلود کردن لینکشو بذارن خواهشا.
    با تشکر.

  28. #28
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    سلام.
    من قبلا از سایت راسخون دانلود کرده بودم.
    سرچ کن پیدا می کنی

  29. #29

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    نقل قول نوشته شده توسط r4hgozar مشاهده تاپیک
    سلام.
    من قبلا از سایت راسخون دانلود کرده بودم.
    سرچ کن پیدا می کنی
    تو این سایت ها نسخه ultimate هست ولی فکر نمی کنم به درد mvc بخوره. میخوره؟

    منم خیلی لازم دارم

  30. #30
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    تا وانجایی یادمه dll هایی داشت که واسه mvc هم فعال می شد

  31. #31

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    دوستان عزیز نسخه ی Ultimate استیمول ، mvc رو هم ساپورت می کنه. تست کردم

  32. #32

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    کسی توی استیمول با ef code first گزارش گیری کرده؟ یعنی میشه به جای sp، لیستی از object هایی که خودمون تعریف کرده ایم رو به stimul وصل کنیم؟چجوری؟

  33. #33

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    باید به چه dll هایی رفرنس بدیم؟برای من کد زیر رو که در head صفحه باید بنویسیم نمیشناسه. کار خاصی باید بکنم؟
    @Html.Stimulsoft()

    کار خاصی باید بکنم؟به چند تا از dll ها مثل report.base,report.mvc,report.web هم رفرنس دادم.
    با تشکر.

  34. #34

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    با true کردن copylocal درست شد. اما الان @html.stimulsoft رو نمیشناسه و مستقیما می تونم بنویسم @html.stiMvcViewer()
    مشکلی که هست اینه که داخل option های آن فقط theme وجود داره و dropdownFontfamily.
    پس چطوری بهش بگیم که از کدوم اکشن بخونه؟
    من کارم گیره و خیلی هم سرچ کردم و دارم میکنم اما مثال هایی رو که دانلود می کنم اونا هم همین مشکلو دارن.(یعنی dll های مربوط به استیمول توی پروژه شون نیست که بخواد بشناسه)
    خواهشمندم راهنمایی کنید.
    اگر میشه یه پروژه ساده بزارید و dll ها و رفرنس های مورد نیاز را در آن بذارید و یک action و View آن را.لازم نیست که به دیتابیس یا ... وصل باشه.فقط می خوام ببینم کجای پروژم مشکل داره که بعضی از دستورات رو نمیشناسه. شاید dll هام مشکل داره.
    آخرین ویرایش به وسیله aliblue : یک شنبه 18 آبان 1393 در 09:28 صبح

  35. #35

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    من فهمیدم مشکلم چیه.مشکل از dll ها بود که جدیدشو دانلود کردم درست شد اما کرک نشدس و دمو میندازه.این قبلی که مشکل داشت stimulsoft report ultimate 2012 بود که کرک هم شده بود اما این جدیده که مشکل نداره و دمو هست stimulsoft.report.web for mvc هست.
    کسی میتونه فقط 3 تا dll از کرک شده دومیه روبذاره؟ منظورم stimulsoft.report ,stimulsoft.report.mvc ,stimulsoft.base می باشد.

  36. #36

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    این سوال رو
    سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    هم مطرح کردم
    سلام دوستان،ممنون میشم اگر راهنمایی کنید ،
    تو استیمول وقتی گزارشی رو می سازم که روی یک عکس از متن و دیتا استفاده می کنم،وقتی html preview می گیرم ازش قسمتی که عکس هست رو به هم ریخته نشون میده و حتی تو mvc هم فراخوانی می کنم باز هم بهم ریختس و حتی تو پرینت هم بهم ریخته پرینت میگیره فقط اگر از پرینت خود آپشن های استیمول که بالای گزارش هست فرمان پرینت بدم و print to pdf رو بزنم با وجود بهم ریخته بودن موقع پیش نمایش،درست پرینت میگیره

    چکار میشه کرد که هم تو ویو مرتب نشون بده و هم موقع پرینت از داخل ویو درست پرینت کنه؟
    و سوال دیگه اینکه میشه از if استفاده کرد؟ مثلا اگر یک فیلد از دیتابیس مقدار داشت نمایش داده بشه و گرنه نمایش داده نشه ؟

  37. #37

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    اگه می خواهید گزارش با PDF درست کنید بهتره از itextsharp استفاده کنید.
    https://www.nuget.org/packages/iTextSharp/

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    نقل قول نوشته شده توسط yashilmarket مشاهده تاپیک
    این سوال رو
    سوالات مربوط به StimulReport رو در این تاپیک مطرح کنید

    هم مطرح کردم
    سلام دوستان،ممنون میشم اگر راهنمایی کنید ،
    تو استیمول وقتی گزارشی رو می سازم که روی یک عکس از متن و دیتا استفاده می کنم،وقتی html preview می گیرم ازش قسمتی که عکس هست رو به هم ریخته نشون میده و حتی تو mvc هم فراخوانی می کنم باز هم بهم ریختس و حتی تو پرینت هم بهم ریخته پرینت میگیره فقط اگر از پرینت خود آپشن های استیمول که بالای گزارش هست فرمان پرینت بدم و print to pdf رو بزنم با وجود بهم ریخته بودن موقع پیش نمایش،درست پرینت میگیره

    چکار میشه کرد که هم تو ویو مرتب نشون بده و هم موقع پرینت از داخل ویو درست پرینت کنه؟
    و سوال دیگه اینکه میشه از if استفاده کرد؟ مثلا اگر یک فیلد از دیتابیس مقدار داشت نمایش داده بشه و گرنه نمایش داده نشه ؟
    دوست عزیز مشکل از طراحی شما بوده که این چنین نمایش داده
    ممکنه margin ها که به نظر یک مسئله ساده هستند رو جا گذاشته باشید و درست مقدار دهی نکرده باشید

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    نقل قول نوشته شده توسط aliblue مشاهده تاپیک
    با true کردن copylocal درست شد. اما الان @html.stimulsoft رو نمیشناسه و مستقیما می تونم بنویسم @html.stiMvcViewer()
    مشکلی که هست اینه که داخل option های آن فقط theme وجود داره و dropdownFontfamily.
    پس چطوری بهش بگیم که از کدوم اکشن بخونه؟
    من کارم گیره و خیلی هم سرچ کردم و دارم میکنم اما مثال هایی رو که دانلود می کنم اونا هم همین مشکلو دارن.(یعنی dll های مربوط به استیمول توی پروژه شون نیست که بخواد بشناسه)
    خواهشمندم راهنمایی کنید.
    اگر میشه یه پروژه ساده بزارید و dll ها و رفرنس های مورد نیاز را در آن بذارید و یک action و View آن را.لازم نیست که به دیتابیس یا ... وصل باشه.فقط می خوام ببینم کجای پروژم مشکل داره که بعضی از دستورات رو نمیشناسه. شاید dll هام مشکل داره.
    دوست من
    مشکل از اینه که نه اینکه ما و بقیه دوستان نخوان بذارن
    حجم بالای dll ها و وقت کم در روز باعث میشه نتونیم چیز سنگینی رو آپلود کنیم
    پس بهتره دنبال dll نباشی و خودت بری کل مجموعه Stimul رو دانلود کنی
    با تشکر

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: ساخت گزارش با Stimul Report MVC

    نقل قول نوشته شده توسط aliblue مشاهده تاپیک
    کسی توی استیمول با ef code first گزارش گیری کرده؟ یعنی میشه به جای sp، لیستی از object هایی که خودمون تعریف کرده ایم رو به stimul وصل کنیم؟چجوری؟
    اره میشه
    اما تا وقتی راه ساده تر رو در اختیار دارید چرا این کار ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!
    باید توی datasource برید بگید Object بجای database

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. ارسال چند datatable به گزارش در Stimul Report
    نوشته شده توسط sjhosseini در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اسفند 1392, 12:07 عصر
  2. مبتدی: مشکل ساخت گزارش با Fast Report
    نوشته شده توسط rezamahdizadeh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 26 دی 1389, 08:05 صبح
  3. سوال: کمک در ساخت گزارش توسط Fast Report
    نوشته شده توسط Modernidea در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 23 اسفند 1388, 20:55 عصر
  4. نحوه پاس دادن دیتا گرید به گزارش در stimul report
    نوشته شده توسط cmm_cmm_2007@yahoo در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 21 دی 1388, 17:47 عصر
  5. مراحل ساخت گزارش با Crystal Report
    نوشته شده توسط dr_csharp در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 03 بهمن 1386, 16:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •