نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ایجاد صفحه پیگیری win app

  1. #1

    ایجاد صفحه پیگیری win app

    با سلام
    میخواهم یه صفحه پیگیری برای اتاق های هتل رزرو شده توسط مشتریان داشته باشم
    اتاق های که توسط آنها رزرو میشود در list() نگهداری میشه هر مشتری هم میتواند چند اتاق در تاریخ های مختلف رزرو کند کلید این داده های ثبت شده توسط آنها هم username مشتریان است که قبلا با آن log in shodan ممنون میشم راهنمایی کنین مرسی

    نمونه ای که خودم نوشتم اما error این رو Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection میده :-(


    while (stdreserv[x].getUsername() == textBox6 .Text )
    {
    reserview.Text = stdreserv[x].getKind().ToString() +
    " " + "در تاریخ" + " " + stdreserv[x].getDate().ToString();
    x++;
    }

    x++;

  2. #2

    نقل قول: ایجاد صفحه پیگیری win app


    while (stdreserv[x].getUsername() == textBox6 .Text )

    {

    reserview.Text = stdreserv[x].getKind().ToString() +
    " " + "در تاریخ" + " " + stdreserv[x].getDate().ToString();

    x++;

    }

    x++;

تاپیک های مشابه

  1. مقاله: نحوه ایجاد CustomUrl و اجرای برنامه های Win App توسط آن
    نوشته شده توسط mostafa_sgh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 28 فروردین 1390, 10:28 صبح
  2. سوال: چگونگی ایجاد win app در myeclipse؟
    نوشته شده توسط soltanc در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 25 اسفند 1388, 11:25 صبح
  3. ایجاد صفحه html برای هر کاربر
    نوشته شده توسط tazekar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 مهر 1382, 21:53 عصر
  4. ایجاد صفحه Desk Top در یک فرم
    نوشته شده توسط object در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 24 مرداد 1382, 02:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •