نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: محدودکردن تکست برای گرفتن محدود کاراکتر

  1. #1

    محدودکردن تکست برای گرفتن محدود کاراکتر

    باسلام
    من کدهای زیررولازم دارم ممنون میشم کمکم کنید درضمن من تازه واردم وشروع به یادگیری سی شارپ کردم
    1-کدمحدودکردن تکست باکس برای گرفتن فقط عدد
    2-محدودکردن تکست باکس برای گرفتن فقط حروف
    بازم ممنون

  2. #2

    نقل قول: محدودکردن تکست برای گرفتن محدود کاراکتر

    سلام
    محدود کردن فقط به عدد
     private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e) 
    {
    if (e.KeyChar < '0' || e.KeyChar > '9')
    e.Handled = true;
    else
    e.Handled = false;


    }

    و اینم محدود کردن فقط به حروف
     private void textBox2_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e) 
    {
    if (e.KeyChar >= '0' && e.KeyChar <= '9')
    e.Handled = true;
    else
    e.Handled = false;
    }

    با سپاس Spaceman

  3. #3

    نقل قول: محدودکردن تکست برای گرفتن محدود کاراکتر

    جست و جو کنین .... خیلی خیلی خیلی تکراریه بیشمار بار مطرح شده چند بار تاپیک رو خودم جواب دادم ....
    تو رویداد keypress یه شرط بزارین که چک کنه اگه حرف(یا عدد) بود e رو کنسل کنه ....

تاپیک های مشابه

  1. سوال: محدود کردن کاربر برای وارد کردن کاراکتر در #C
    نوشته شده توسط hessam2003 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 26 بهمن 1391, 00:53 صبح
  2. سوال: محدود کردن یک TextBox برای گرفتن ورودیهای عددی
    نوشته شده توسط fems1386 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 25 مهر 1389, 20:40 عصر
  3. سوال: محدود کردن Edit ها در دلفی برای گرفتن مقدار از کاربر
    نوشته شده توسط ms.nazeri در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 تیر 1389, 14:15 عصر
  4. چگونه یک تکست باکس برای گرفتن فرمت تاریخ بسازم؟
    نوشته شده توسط captain_black81 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 29 فروردین 1387, 11:46 صبح
  5. یک ادرس بدین برای گرفتن Sql Server 2005
    نوشته شده توسط Touska در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 18 مرداد 1383, 11:37 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •