نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: نصب دیتابیس

  1. #1

    نصب دیتابیس

    درود بر شما

    برنامه ای باید ارائه بدم که بدون نیاز به حضور من کاربر با گذاشتن یک CD برنامه را نصب کند. مساله ای که وجود داره اینه که من یک فایل BACKUP از بانک اطلاعاتی در داخل CD قرار می دم و سیستم باید به صورت خودکار دیتابایس و بک اپ را Restore کند. برای این کار باید Script دیتابایس رو run کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    111

    نقل قول: نصب دیتابایس

    سلام میتونید با استفاده از متد ExecuteComandکه ارگمانش دستور های sql هست . یه بار یک backup بگیرید و بعد برنامه رو طوری تنظیم کنید که backup ریستور بشه

  3. #3

    نقل قول: نصب دیتابایس

    من بک آپ را دارم. مساله سر Restore کردن هست. وقتی اولین بار برنامه اجرا میشه بانکی وجود نداره که بخوام Restore کنم. چطور می تونم این کار رو انجام بدم؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    111

    نقل قول: نصب دیتابیس

    کدهای زیر میتونن کمکت کنن ... به این لینک هم یه سر بزنی خوبه
    var builder = new ContextBuilder<MyContext>(); 


    // Create a context
    var mycontext = builder.Create(sqlConnection);

    // Prepare the Context
    if (!myContext.DatabaseExists())
    myContext.CreateDatabase();

    http://blogs.msdn.com/b/alexj/archiv...ef-4-only.aspx

  5. #5

    نقل قول: نصب دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط Ali.hitter مشاهده تاپیک
    کدهای زیر میتونن کمکت کنن ... به این لینک هم یه سر بزنی خوبه
    var builder = new ContextBuilder<MyContext>(); 


    // Create a context
    var mycontext = builder.Create(sqlConnection);

    // Prepare the Context
    if (!myContext.DatabaseExists())
    myContext.CreateDatabase();

    http://blogs.msdn.com/b/alexj/archiv...ef-4-only.aspx

    ممنونم دوست خوب من. مساله اینجاست که دیتابایس من خام نیست و حاوی رکوردهای بسیاری است که باید هنگام نصب نمایش داده شوند. چه کار کنم که در هنگام نصب دیتابایس به همراه داده ها در کامپیوتر مقصد نصب شوند؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    111

    نقل قول: نصب دیتابیس

    برای این کار بهتره از installsheid استفاده کنی که موقع ستاپ سازی میتونی اینو تنظیم کنی که دیتابیست با همون رکوردای قبلی attach بشه یا نه که اگه جستجو کنی مطالب مرتبط با کار با installsheid زیاده...

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: نصب دیتابیس

    دوست عزیز شما فایل دیتابیست که MDF هست رو کنار برنامه بذار و با یک کانکشن استرینگ مناسب ، Attach کن . تمام

  8. #8

    نقل قول: نصب دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط Ali.hitter مشاهده تاپیک
    برای این کار بهتره از installsheid استفاده کنی که موقع ستاپ سازی میتونی اینو تنظیم کنی که دیتابیست با همون رکوردای قبلی attach بشه یا نه که اگه جستجو کنی مطالب مرتبط با کار با installsheid زیاده...
    راستش دانلود کردم اما متاسفانه کرک معتبر براش وجود نداره. الان با AdvanedInstaller دارم تلاش می کنم.

  9. #9

    نقل قول: نصب دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    دوست عزیز شما فایل دیتابیست که MDF هست رو کنار برنامه بذار و با یک کانکشن استرینگ مناسب ، Attach کن . تمام

    الان من این دیتابایس رو که تبدیل به نسخه Express کردم رو به برنامه اضافه کردم. اما وقتی نصب می کنم احساس می کنم اصلا هیچ کدوم از دیتاها و حتی SP ها رو نشناخته. اینکه می فرمایید Attach کن چطور این کار رو انجام بدم؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار aghayex
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    https://telegram.me/Sed_kazem18
    پست
    924

    نقل قول: نصب دیتابیس

    من بهتون توصیه می کنم از orm ها استفاده کنید , در یه برنامه که دیتابیسم با 12 هزار رکورد اولیه باید شروع به کار می کرد اومدم از ef این کارو کردم و هیچ وقت احساس نمی کنید که این 12 هزار تا در حال اینسرت هستن و خود ef هم خودش دیتابیس رو می ساخت

  11. #11

    نقل قول: نصب دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط aghayex مشاهده تاپیک
    من بهتون توصیه می کنم از orm ها استفاده کنید , در یه برنامه که دیتابیسم با 12 هزار رکورد اولیه باید شروع به کار می کرد اومدم از ef این کارو کردم و هیچ وقت احساس نمی کنید که این 12 هزار تا در حال اینسرت هستن و خود ef هم خودش دیتابیس رو می ساخت
    الان مساله سر نحوه پیاده سازی نیست. مساله اینجاست که چه کنم دیتابایس با داده های درونش در سیستم مشتری نصب بشه.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار aghayex
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    https://telegram.me/Sed_kazem18
    پست
    924

    نقل قول: نصب دیتابیس

    خوب دوست عزیز من هم در بالا گفتم اون برنامه با توضیحاتی که گفتم وقتی در سیستم مشتری نصب میشد هیچ دیتابیسی نداشت و وقتی مشتری برا اولین بار برنامه رو اجرا می کرد عمل ساخت دیتابیس و درج رکوردها رو در کسری از ثانیه انجام میداد .
    نخواستی از این طریق انجام بدی باید یک بار رکوردها رو در دیتابیس وارد کنی بعد یه بک آپ بگیر و کنار برنامه نصبی بزار و بعد در برنامه وقتی برنامه می خواد اجرا بشه باید چک کنی دیتابیس وجود داره یا نه اگه دیتابیس وجود نداشت باید یه دیتابیس خالی ایجاد و فایل بک آپ رو روی اون اجررا کنی

  13. #13

    نقل قول: نصب دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط aghayex مشاهده تاپیک
    خوب دوست عزیز من هم در بالا گفتم اون برنامه با توضیحاتی که گفتم وقتی در سیستم مشتری نصب میشد هیچ دیتابیسی نداشت و وقتی مشتری برا اولین بار برنامه رو اجرا می کرد عمل ساخت دیتابیس و درج رکوردها رو در کسری از ثانیه انجام میداد .نخواستی از این طریق انجام بدی باید یک بار رکوردها رو در دیتابیس وارد کنی بعد یه بک آپ بگیر و کنار برنامه نصبی بزار و بعد در برنامه وقتی برنامه می خواد اجرا بشه باید چک کنی دیتابیس وجود داره یا نه اگه دیتابیس وجود نداشت باید یه دیتابیس خالی ایجاد و فایل بک آپ رو روی اون اجررا کنی
    من فرصت استفاده از orm رو در حال حاضر ندارم برادر عزيزم، نرم افزار ساخته شده و بايد ستاپ تهيه بشه،الان فهميدم كه بايد از نسخه اكسپرس استفاده كنم

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    111

    نقل قول: نصب دیتابیس

    بدون استفاده از orm تنها راه همون installsheid و امثالش هس ولی بهترینش همونه!از این سایت هم میتونید برنامه installsheid رو بدون دردسر و با کرک سالم دانلود کنید : www.soft98.ir

  15. #15

    نقل قول: نصب دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط Ali.hitter مشاهده تاپیک
    بدون استفاده از orm تنها راه همون installsheid و امثالش هس ولی بهترینش همونه!از این سایت هم میتونید برنامه installsheid رو بدون دردسر و با کرک سالم دانلود کنید : www.soft98.ir
    اگر از دیتابایس با نسخه Enterprise استفاده کنم می تونم ستاپ بسازم؟

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    111

    نقل قول: نصب دیتابیس

    خب شما از نسخه ی اکسپرس که استفاده کنی ، میتونی خیلی راحت با تنظیم کانکشن فایل mdf دیتابیست و قرار دادن فایل mdf تو مکان مناسبش تو سیستم مشتری و البته نصب sql server express رو سیستم مشتری برنامتو راحت اونجا اجرا کنی

تاپیک های مشابه

  1. بازهم مسئله نصب دیتابیس همراه setup برنامه
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 14 آبان 1386, 01:45 صبح
  2. مشکل در نصب دیتابیس اوراکل 10g روی 2003
    نوشته شده توسط m_mhjir در بخش Oracle
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 28 مهر 1386, 11:22 صبح
  3. مشکل برای نصب دیتابیس
    نوشته شده توسط j.farazani در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 23:51 عصر
  4. نصب دیتابیس
    نوشته شده توسط marandi در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 21 فروردین 1384, 18:22 عصر
  5. نصب دیتابیس از روی فایل backup
    نوشته شده توسط saeidjrm در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 19 فروردین 1384, 00:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •