نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: معادل malloc چیست در سی شارپ

  1. #1

    معادل malloc چیست در سی شارپ

    سلام .کسی می دونه معادل این کد که به سی هست در سی شارپ چیه؟ بیشتر منظورم malloc هست که تو سی شارپ چی می شه؟

    merged_msf_edges = (edge_s) malloc(2 * (number_of_vertices - 1) * sizeof(edge_s

  2. #2

    نقل قول: معادل malloc چیست در سی شارپ

    سلام
    احتمالا در برنامه سی یک struct به نام edge_s وجود داره که شما باید یک کلاس معادل اون در سی شارپ درست کنید
    و اعضای اون را به صورت public تعریف کنید

    class edge_s {
    //public ...
    //public ...
    }

    وقتی که کلاس را تعریف کردید می تونید از اون کلاس آرایه درست کنید به این صورت

    edge_s[] merged_msf_edges = new edge_s[2 * (number_of_vertices - 1)];

  3. #3

    نقل قول: معادل malloc چیست در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    سلام
    احتمالا در برنامه سی یک struct به نام edge_s وجود داره که شما باید یک کلاس معادل اون در سی شارپ درست کنید
    و اعضای اون را به صورت public تعریف کنید

    class edge_s {
    //public ...
    //public ...
    }

    وقتی که کلاس را تعریف کردید می تونید از اون کلاس آرایه درست کنید به این صورت

    edge_s[] merged_msf_edges = new edge_s[2 * (number_of_vertices - 1)];





    ممنون ببیند این طوری بوده تو سی
    typedef struct edge_t { /* struct representing one edge */

    int v;

    int u;

    {; int weight;

    edge_s

    edge_s * edges


    اینو چه طور باید تو سی شارپ بنویسم

  4. #4

    نقل قول: معادل malloc چیست در سی شارپ

    همون طور که حدس زدم یک struct هست که به صورت کلاس می نویسیم

    class edge_s {
    public int v;
    public int u;
    public int weight;
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: معادل این کد تو سی شارپ چی میشه؟
    نوشته شده توسط hadishb در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1390, 18:36 عصر
  2. سوال: معادل دستور printf در سی شارپ چیست؟
    نوشته شده توسط azowghi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 11 مرداد 1389, 21:02 عصر
  3. معادل این کد در سی شارپ
    نوشته شده توسط amirferdowsi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 مرداد 1387, 14:28 عصر
  4. معادل این دستور در سی شارپ
    نوشته شده توسط application_13 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 02 دی 1386, 21:54 عصر
  5. معادل این دستور توی سی شارپ چی میشه
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 آبان 1386, 13:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •