نمایش نتایج 1 تا 27 از 27

نام تاپیک: راهنمایی درباره کار کردن دیتابیس sql در سیستم های غیر از سیستم مبدا

  1. #1

    راهنمایی درباره کار کردن دیتابیس sql در سیستم های غیر از سیستم مبدا

    با درود فراوان خدمت اساتید
    راستش برای پروژه سی شارپ یک برنامه نوشتم(برنامه صدور فاکتور) از یک بانک Sql استفاده کردم و برای ریختن اطلاعات داخل بانک(دیتاگرید ویو) از Ado.net entity framework استفاده کردم
    برنامه در سیستم خودم درست کار می کنه اما در سیستم های دیگه از Entity framework ایراد می گیره یعنی از بانکش و میگه نمی تونه دیتابیس رو شناسایی کنه .
    برای برنامم ستاپ ساختم فایل های دیتابیس رو هم داخل ستاپ اضافه کردم . بانکم رو با خود ویژوال استودیو 2010 ساختم گفتم شاید مشکل از اونه بانک رو با sql server 2008 ساختم و عوض کردم بازم درست نشد.
    لطفا راهنماییم کنید چکار انجام بدم ( حرفه ای نیستم )
    یکشنبه هم آخرین محلت تحویل پروژمه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    با سپاس فراوان
    آخرین ویرایش به وسیله Haaj_Meiti : چهارشنبه 07 خرداد 1393 در 07:29 صبح

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی درباره کار کردن دیتابیس sql در سیستم های غیر از سیستم مبدا

    خب ببین کانکشن استرینگت چطوریه ادرس فایل دیتابیس رو چی زدی

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی درباره کار کردن دیتابیس sql در سیستم های غیر از سیستم مبدا

    با انتیتی وصل کردم
    کانکشن استرینگ توی app.config آدرس سیستم خودمه ولی تغییرش که میدم کلا برنامه ارور میده .

  4. #4

    نقل قول: راهنمایی درباره کار کردن دیتابیس sql در سیستم های غیر از سیستم مبدا

    بهتره که دیتابیستو به sql server هر سیستمی که میخوای برنامه رو توش اجرا کنی Attach کنی و بعد طبق همون سیستم conection string تنظیم کنی
    اگه میخوای کار به تنظیم conection string نداشته باشی موقع نصب sql همون name instanse و پسوردی که رو سیستم خودته رو سیستم جدید هم نصب کن.

  5. #5

    نقل قول: راهنمایی درباره کار کردن دیتابیس sql در سیستم های غیر از سیستم مبدا

    خوب من می خوام برنامم setup داشته باشه و کلا تو سیستم مقصد کاری به کد نویسی نداشته باشه فقط نصب کنه و اجرا کنه !
    برا Attach باید sql serber نصب باشه دیگه ؟ (رو سیستم مقصد)

  6. #6

    نقل قول: راهنمایی درباره کار کردن دیتابیس sql در سیستم های غیر از سیستم مبدا

    بله باید نصب باشه. به نظر من بهتره که اینکارو بکنی. نصب sql کاری به setup نداره. شما setup نرم افزار خودتونو دارید

    اگه هم میخواین همه کارها با setup حل بشه باید فایلهای ساپورت برای sql نصب کنید.

  7. #7

    نقل قول: راهنمایی درباره کار کردن دیتابیس sql در سیستم های غیر از سیستم مبدا


    publicSqlConnection con = newSqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\databasename.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True");
    دوستان بنظرتون این کد می تونه اون کاری که من می خوام برام انجام بده ؟؟؟؟

  8. #8

    نقل قول: راهنمایی درباره کار کردن دیتابیس sql در سیستم های غیر از سیستم مبدا

    به این صورت بنویسید:
    Conn.ConnectionString = @"Data Source=(LocalDB)\v11.0;AttachDbFilename=" + Application.StartupPath + @"\DB.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30";


    مساله این هست چطور دیتابایس باید نصب بشه طوری که محتوا و ساختار حفظ بشه...

  9. #9

    نقل قول: راهنمایی درباره کار کردن دیتابیس sql در سیستم های غیر از سیستم مبدا

    نقل قول نوشته شده توسط اوبالیت به بو مشاهده تاپیک
    به این صورت بنویسید:
    Conn.ConnectionString = @"Data Source=(LocalDB)\v11.0;AttachDbFilename=" + Application.StartupPath + @"\DB.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30";


    مساله این هست چطور دیتابایس باید نصب بشه طوری که محتوا و ساختار حفظ بشه...
    دادا ینی الان این عمل می کنه ؟!

  10. #10

    نقل قول: راهنمایی درباره کار کردن دیتابیس sql در سیستم های غیر از سیستم مبدا

    دادا تست کن ببین عمل می کنه یا نه... هزار جور ConnectionString میشه نوشت.

  11. #11

    نقل قول: راهنمایی درباره کار کردن دیتابیس sql در سیستم های غیر از سیستم مبدا

    آخه رو سیستم خودم که کار می کنه هر بار باید ستاپ بسازم ببرم رو یه سیستم دیگه تست کنم .

    این کدو کجا باید بنویسم ؟؟؟ (شرمنده ،گفتم نابلدم)

  12. #12

    نقل قول: راهنمایی درباره کار کردن دیتابیس sql در سیستم های غیر از سیستم مبدا

    بهتره کانکشن استرینگتو توی app.configبنویسی اونوقت هر جا که نصبش کردی براحتی میتونی تغییرش بدی

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: راهنمایی درباره کار کردن دیتابیس sql در سیستم های غیر از سیستم مبدا

    اگه از اسکیول اکسپرس استفاده کنی و بانک اطلاعاتی هم تو همون پوشه نصب برنامه باشه کانکشن زیر که دوستان نوشتن روی هر سیستمی کار میکنه

    public SqlConnection con = newSqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector  y|\databasename.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True");

  14. #14

    نقل قول: راهنمایی درباره کار کردن دیتابیس sql در سیستم های غیر از سیستم مبدا

    سلام دوستان عزیز
    منم یه مشکل مث دوستمون که پرسیدن دارم حتی پایگاه رو اتچ میکنه ولی شناسایی نمیکنه
    لینک دانلود برنامه ای که نوشتم رو واسه دانلود میزارم دوستان لطف کنید ایرادات کارم رو بهم بگین و connection String اون رو باید چطور بنویسم.

    از پایگاه داده اسکریپت ساختم ولی نحوی اجرای اسکریپت رو بلد نیستم.دوستان یه همکاری کنن
    ممنون

    http://freeupload.ir/l8g673wi85n3/Bank_-_Copy.rar.html
    لینک دانلود نرم افزار

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: راهنمایی درباره کار کردن دیتابیس sql در سیستم های غیر از سیستم مبدا

    نقل قول نوشته شده توسط s.ali.sokhansanj مشاهده تاپیک
    سلام دوستان عزیز
    منم یه مشکل مث دوستمون که پرسیدن دارم حتی پایگاه رو اتچ میکنه ولی شناسایی نمیکنه
    لینک دانلود برنامه ای که نوشتم رو واسه دانلود میزارم دوستان لطف کنید ایرادات کارم رو بهم بگین و connection String اون رو باید چطور بنویسم.

    از پایگاه داده اسکریپت ساختم ولی نحوی اجرای اسکریپت رو بلد نیستم.دوستان یه همکاری کنن
    ممنون

    http://freeupload.ir/l8g673wi85n3/Bank_-_Copy.rar.html
    لینک دانلود نرم افزار
    باسلام
    جسارتا دوست عزیز قدیما وقتی می خواستن از بانک اسکریپت بگیرن از کل بانک یکجا با تمام مخلفاتش می گرفتن و اون همه اسکریپت از تمام جداول ردیف نمی کردند !!!!

    دیما فرق می کنه یه وقتی هست که شما بانک رو توی پوشه دیباگ پروژه و کنار فایل اجرایی قرار بدین .. که خوب در این صورت رشته اتصال رو بایستی طوری بنویسین

    که خودکار با اجرای برنامه بانک رو اتک کنه فرقی هم نداره که از ADO استفاده کرده باشین یا از اونای دیگه

    یه وقتی هم هست که نه خودتون بخواین دستی این کار رو بکنین یعنی بانک رو ابتدا اتک کنین بعد برنامه رو راه بندازین ...
    دراین صورت بایستی به فکر درست کردن Helper برای بانکتون باشین
    چون قرار نیست هر موقع که کاربر دچار مشکل شد و خواست دوباره برنامه رو راه اندازی کنه از شما کمک بخواد ...

  16. #16

    نقل قول: راهنمایی درباره کار کردن دیتابیس sql در سیستم های غیر از سیستم مبدا

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    باسلام
    جسارتا دوست عزیز قدیما وقتی می خواستن از بانک اسکریپت بگیرن از کل بانک یکجا با تمام مخلفاتش می گرفتن و اون همه اسکریپت از تمام جداول ردیف نمی کردند !!!!

    دیما فرق می کنه یه وقتی هست که شما بانک رو توی پوشه دیباگ پروژه و کنار فایل اجرایی قرار بدین .. که خوب در این صورت رشته اتصال رو بایستی طوری بنویسین

    که خودکار با اجرای برنامه بانک رو اتک کنه فرقی هم نداره که از ADO استفاده کرده باشین یا از اونای دیگه

    یه وقتی هم هست که نه خودتون بخواین دستی این کار رو بکنین یعنی بانک رو ابتدا اتک کنین بعد برنامه رو راه بندازین ...
    دراین صورت بایستی به فکر درست کردن Helper برای بانکتون باشین
    چون قرار نیست هر موقع که کاربر دچار مشکل شد و خواست دوباره برنامه رو راه اندازی کنه از شما کمک بخواد ...



    ممنونم از شما
    عادت کردم پروسیجر هایی رو که مینویسم رو تو یه فایل ذخیره کنم.اگه توجه کنید bank1 اسکریپت کل پایگاه داده هست.
    خوب حالا اگه بخوام بانک رو تو پوشه دیباگ قرار بدم باید conection String رو چطور بنویسم.
    آیا نام sql نصب شده در کامپیوتر مقصد هم باید مد نظر قرار داد؟

  17. #17

    نقل قول: راهنمایی درباره کار کردن دیتابیس sql در سیستم های غیر از سیستم مبدا

    با درود
    والا من کانکشن استرینگو تغییر دادم، بانک رو اتچ کردم ، فایل های دیتابیس رو کنار خود برنامه ، پوشه جدا ... همه کار کردم بازم یه ارور مسخره میگیره و کار نمیکنه.
    به نظرتون به این خاطر نیست که از دیتا مدل انتیتی استفاده کردم ؟ آ

  18. #18

    نقل قول: راهنمایی درباره کار کردن دیتابیس sql در سیستم های غیر از سیستم مبدا

    اساتید بعد پرس و جو هایی که داشتم متوجه شدم به این خاطره که از انتیتی استفاده کردم و مجبور شدم کل برنامه رو عوض کنمو کدها رو با کانکشن استرینگ بنویسم ...
    آخرین ویرایش به وسیله Haaj_Meiti : پنج شنبه 15 خرداد 1393 در 10:55 صبح

  19. #19

    نقل قول: راهنمایی درباره کار کردن دیتابیس sql در سیستم های غیر از سیستم مبدا

    2 تا سوال دارم که به این تاپیک مربوط نیست ولی با عرض پوزش همین جا می پرسم لطفا راهنماییم کنید .
    1- چطور میشه فرم رو قفل کرد که کاربر نتونه اندازشو تغییر بده (بکشه بزرگ کوچیک کنه)
    و 2- چطور میشه هنگام باز شدن برنامه یک تکست باکس رو پیش فرض قرار داد که نشانه گر روی اون چشمک بزنه و اولین ورود اطلاعات از اون باشه .(پیشفرض اونیه که اول روی فرم قرار دادی میخوام تغییرش بدم )

    با سپاس ...

  20. #20

    نقل قول: راهنمایی درباره کار کردن دیتابیس sql در سیستم های غیر از سیستم مبدا

    برای فرم خاصیت border style را تغییر بده. واسه textbox خاصیت tabindex اونو صفر قرار بده

  21. #21

    نقل قول: راهنمایی درباره کار کردن دیتابیس sql در سیستم های غیر از سیستم مبدا

    ممنون

    tabindex رو صفر قرار داده بودم ، ولی بازم یه تکست باکس دیگه رو پیشفرض انتخاب میکنه .از دستور select استفاده کردم .

  22. #22

    نقل قول: راهنمایی درباره کار کردن دیتابیس sql در سیستم های غیر از سیستم مبدا

    اساتید چطور میشه از فرم عکس گرفت و در قالب jpg ذخیره کرد ؟؟؟ (با یک کلیک)

  23. #23

    نقل قول: راهنمایی درباره کار کردن دیتابیس sql در سیستم های غیر از سیستم مبدا

    دوست عزیز نمیشه که تمام سوالاتتون رو اینجا مطرح کنید. یک تاپیک دیگه ایجاد کنید. موضوع این تاپیک کار کردن دیتابیس sql در سیستم های غیر از سیستم مبدا هست. اونجوری افراد بیشتری سوالتون رو می بینند و راهکارهای زیادی برای استفاده شما قرار میدهند.

  24. #24

    نقل قول: راهنمایی درباره کار کردن دیتابیس sql در سیستم های غیر از سیستم مبدا

    اساتید سلام
    دیتابیس و وصل کردم و رو سیستم دیگه هم تست کردم و کار کرد
    فقط یه مشکلی هست که نمی فهمم از کجاست
    توی وارد کردن اطلاعات فقط یک سطر میشه وارد کرد مثلا در فاکتور شرح یک کالا رو که وارد می کنم و ثبت میکنم درست کار میکنه و اضافه میشه اما برای کالای بعدی برنامه ارور میده و مجبور به بستن میشه
    خطا هم از این خط یعنی اجرای کوئری اضافه شدن میگیره : scm.ExecuteNonQuery();

    اگه نیازه بفرمایید کدهایی که نوشتم قرار بدم
    اینم عکس خطایی که میده :
    error.jpg

  25. #25

    نقل قول: راهنمایی درباره کار کردن دیتابیس sql در سیستم های غیر از سیستم مبدا

    نقل قول نوشته شده توسط Haaj_Meiti مشاهده تاپیک
    اساتید سلام
    دیتابیس و وصل کردم و رو سیستم دیگه هم تست کردم و کار کرد
    فقط یه مشکلی هست که نمی فهمم از کجاست
    توی وارد کردن اطلاعات فقط یک سطر میشه وارد کرد مثلا در فاکتور شرح یک کالا رو که وارد می کنم و ثبت میکنم درست کار میکنه و اضافه میشه اما برای کالای بعدی برنامه ارور میده و مجبور به بستن میشه
    خطا هم از این خط یعنی اجرای کوئری اضافه شدن میگیره : scm.ExecuteNonQuery();

    اگه نیازه بفرمایید کدهایی که نوشتم قرار بدم
    اینم عکس خطایی که میده :
    error.jpg
    کسی نبود جواب بده ؟؟؟
    لطفا راهنماییم کنید ...
    یا اگه تاپیکی مربوط به این سوال هست ادرس بدید تا اونجا مطرح کنم
    نمی خوام برا یه سوال تاپیک ایجاد کنم .

  26. #26

    نقل قول: راهنمایی درباره کار کردن دیتابیس sql در سیستم های غیر از سیستم مبدا

    سلام
    نگفتید چطور مشکل اتصال رو حل کردید
    من هم یک همچین مشکلی دارم

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    42
    پست
    490

    نقل قول: راهنمایی درباره کار کردن دیتابیس sql در سیستم های غیر از سیستم مبدا

    نقل قول نوشته شده توسط Haaj_Meiti مشاهده تاپیک
    اساتید سلام
    دیتابیس و وصل کردم و رو سیستم دیگه هم تست کردم و کار کرد
    فقط یه مشکلی هست که نمی فهمم از کجاست
    توی وارد کردن اطلاعات فقط یک سطر میشه وارد کرد مثلا در فاکتور شرح یک کالا رو که وارد می کنم و ثبت میکنم درست کار میکنه و اضافه میشه اما برای کالای بعدی برنامه ارور میده و مجبور به بستن میشه
    خطا هم از این خط یعنی اجرای کوئری اضافه شدن میگیره : scm.ExecuteNonQuery();

    اگه نیازه بفرمایید کدهایی که نوشتم قرار بدم
    اینم عکس خطایی که میده :
    error.jpg
    name رو تبدیل کن به name1

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: درخاست راهنمایی برای کار کردن sql در سی شارپ
    نوشته شده توسط gsmmob در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 22 فروردین 1390, 10:54 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 اسفند 1389, 00:11 صبح
  3. کار با دیتابیس Sql
    نوشته شده توسط alireza643 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 14 مرداد 1386, 12:21 عصر
  4. طراحی فریم ورک برای کار با دیتابیس sql
    نوشته شده توسط .مهدی فهمیده غلامی. در بخش C#‎‎
    پاسخ: 22
    آخرین پست: دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 05:57 صبح
  5. attach کردن دیتابیس SQL در دلیفی
    نوشته شده توسط ali512 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 19 آذر 1384, 12:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •