نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: سلام معادل free که در زبان سی داریم در سیشارپ چیست؟

  1. #1

    سلام معادل free که در زبان سی داریم در سیشارپ چیست؟

    سلام معادل free که در زبان سی داریم در سیشارپ چیست؟
    ( free(uf_set

  2. #2

    نقل قول: سلام معادل free که در زبان سی داریم در سیشارپ چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط royalreihaneh مشاهده تاپیک
    سلام معادل free که در زبان سی داریم در سیشارپ چیست؟
    سلام.
    در C++‎، این برنامه نویس هستش که Resource های Allocate شده رو باید Release کنه؛ چون Memory Management توسط Runtime انجام نمیگیره.
    اما در C#‎ مساله متفاوت هستش. C#‎ تحت .NET Framework مورد استفاده قرار میگیره، جاییکه که مدیریت حافظه توسط Runtime صورت میگیره و
    برنامه نویس نیازی به آزاد کردن Resource ها بصورت Explicit نداره. در واقع این Garbage Collector هستش که در فازهای مختلف، اقدام به آزادی سازی
    حافظه می کنه...

    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: سلام معادل free که در زبان سی داریم در سیشارپ چیست؟

    باید این باشه نابود کننده


    object.Dispose();

تاپیک های مشابه

  1. معادل این جمله به زبان sql ...
    نوشته شده توسط omid6630 در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 اسفند 1390, 10:33 صبح
  2. سوال: معادل این کدها به زبان ویژوال ++C چی میشه؟
    نوشته شده توسط حسین شهریاری در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 27 بهمن 1390, 10:30 صبح
  3. سوال: سلام معادل کد های VB زیر در C#‎ چی میشه؟
    نوشته شده توسط hasan.gh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1390, 14:17 عصر
  4. معادل تابع chartAt در زبان C#‎
    نوشته شده توسط ramin149 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 27 اردیبهشت 1390, 17:37 عصر
  5. سایت اموزش اسمبلی به زبان فارسی داریم ؟؟
    نوشته شده توسط HEYDAR در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 25 بهمن 1385, 14:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •