نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ارور عجیب به هنگام اتچ کردن دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    ارور عجیب به هنگام اتچ کردن دیتابیس

    سلام

    یک برنامه نوشتم و از کانکشن استرینگ زیر استفاده می کنم


    @"Server=.\SQLExpress;AttachDbFilename=" + Application.StartupPath + "\\db\\Anbar.mdf;Database=Anbar;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True";


    حالا در سیستم مشتری این اررور رو میده متاسفانه .

    توی سیستم خودم درسته . روی سیستم مشتری یکبار اجرا شد و دفعه بدی این طوری شد

    دیتابیس هم SQL Express هست .

    لینک اررور . لینک عکس اررور

  2. #2

    نقل قول: اررور عجیب به هنگام اتچ کردن دیتابیس

    سلام
    میگه شما قبلا این رو اتچ کردی.. یعنی شما باید دیتابیس قبلی رو اول دیتچ کنی. بعد دیتابیس جدیدت رو اتچ کن
    آدرس فایل قدیم و جدید هم که بت داده
    گاهی هم ممکنه فایل اضافه شده باشه... ولی نشون نده که یه بار رفرش کنی اضافه میشه.. توی لیست دیتابیسهات ببین anbar نباشه.. اگه بود دیتچش کن و فایل جدید رو اتچ کن

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: اررور عجیب به هنگام اتچ کردن دیتابیس

    چه طوری detach کن ؟ SQL Managment ندارم رو سیستم مشتری

  4. #4

    نقل قول: اررور عجیب به هنگام اتچ کردن دیتابیس

    اگر اشتباه نکنم شما داری هرسری میگی که این دیتابیس رو اتچ کن... شما کانکشن رو به این تغییر بده
    string x = "Data Source=dbAdress;Initial Catalog=dbName;Integrated Security=True";
    dbName,dbAdress رو با توجه به اطلاعات خودت کامل کن و فک کنم آدرست باید شاملSQLExpress هم باشه..

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: اررور عجیب به هنگام اتچ کردن دیتابیس

    آره درست می فرمایید . به همین صورت هست

    میشه کانکشن دقیق رو بهم بدید برای Detach و مرحله بعد از Attach

  6. #6

    نقل قول: ارور عجیب به هنگام اتچ کردن دیتابیس

    بهترین راه اینه که دیتا بیس رو در پوشه appdata کپی کنید و ادرس او.نجارو به برنامه بدید

    بدست اوردن ادرس پوشه appdata در سیستم مشتری

            static string appdatafolder = Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolde  r.ApplicationData);


    اینم کانکشن استرینگ

    public static string cons = @"Data Source=(LocalDB)\v11.0;AttachDbFilename =" + appdatafolder + @"\MKfeenet\Server\Data\db_mkfeenet.mdf;Integra  ted Security = true";


    https://barnamenevis.org/showthread.p...B4%D8%AF%D9%87

تاپیک های مشابه

  1. خطا به هنگام اتچ کردن دیتابیس
    نوشته شده توسط S_VB.max در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 17
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1402, 19:44 عصر
  2. ارور موقع اتچ کردن دیتابیس
    نوشته شده توسط reza69 در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 13:16 عصر
  3. چیکار کنم این ارور موقع اتچ کردن دیتابیس از بین بره؟
    نوشته شده توسط saeed-71 در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 26 آذر 1391, 17:53 عصر
  4. سوال: مشکلی عجیب در هنگام attach کردن دیتابیس
    نوشته شده توسط aminaltavista در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 02 شهریور 1391, 15:50 عصر
  5. خطا به هنگام اتچ کردن دیتابیس
    نوشته شده توسط S_VB.max در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 15 آبان 1389, 08:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •