نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: آيا LocalDB همان Sqlexpress است؟

  1. #1

    آيا LocalDB همان Sqlexpress است؟

    درود بر شما
    ميخواهم يك ستاپ براي پروژه بسازم تا در هر سيستمي قابل اجرا بدون Config برنامه نويس باشه، پس از مطالعه فهميدم كه بايد از نسخه اكسپرس استفاده كنم، حالا مشكلي كه دارم اين. است كه نميتوانم عملياتمربوط به ديتابايس را انجام دهم،
    در

    فرق ConnectionString که در اون نوشته شده باشه Data Source=(LocalDB)\v11.0 با اونی که نوشته Data Source=.\SQLExpress چی هست؟ آیا در هنگام نصب در سیستم مشتری فرقی خواهد کرد؟

    آیا اونی که Data Source=(LocalDB)\v11.0 نوشته شده همون نسخه SqlExpress هست؟

    DataBaseیی که به صورت LocalDB در ConnectionString آدرس دهی شده و از طریق Visual Studio ساخته شده ، آیا همون SqlExpress هست؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 08 خرداد 1393 در 15:04 عصر

  2. #2

    نقل قول: آيا LocalDB همان Sqlexpress است؟

    LocalDB نسخه جدیدsql experes (که تو ویژوال 10 به قبل بود) هستش که تو ویژوال 12 و 13 اضافه شده در واقع سبک تر و کم امکانات تر شده برای کار های کوچیک
    و برنامه ای که با اون نوشته بشه تو سیستم مشتری به جای sql experesباید localdbرو نصب کنید
    تو مایکروسافت سرچ کنید فایلش هست که حدودا 30 مگ هستش

  3. #3

    نقل قول: آيا LocalDB همان Sqlexpress است؟

    تشکر

    من با این ConnectionString سعی دارم به LocalDB متصل بشم:

    Conn.ConnectionString = @"Data Source=(LocalDB)\v11.0;AttachDbFilename=|DataDirec  tory|\DB.mdf;Integrated Security=True";


    متصل میشم اما مساله اینجاست الان که دارم می بینم من 2 تا DataBase در پروژه دارم یکی در درون فولدر کنار .sln و دیگری در فولدر debug، الان من باید به کدوم متصل بشم؟ چون هیچ عملیاتی الان صورت نمیگیره...

  4. #4

    نقل قول: آيا LocalDB همان Sqlexpress است؟

    نقل قول نوشته شده توسط keyone72 مشاهده تاپیک
    LocalDB نسخه جدیدsql experes (که تو ویژوال 10 به قبل بود) هستش که تو ویژوال 12 و 13 اضافه شده در واقع سبک تر و کم امکانات تر شده برای کار های کوچیک
    و برنامه ای که با اون نوشته بشه تو سیستم مشتری به جای sql experesباید localdbرو نصب کنید
    تو مایکروسافت سرچ کنید فایلش هست که حدودا 30 مگ هستش
    در برنامه Setup ساز باید Sql Server Compact رو تیک بزنم یا SQL Express ؟؟

  5. #5

    نقل قول: آيا LocalDB همان Sqlexpress است؟

    این کدی که تو نوشتی دیتا بیسی که کنار فایل اجرایی برنامت هست رو میخونه الان دقیقا مشکلت چیه

  6. #6

    نقل قول: آيا LocalDB همان Sqlexpress است؟

    الان مشکل اینه که 2 تا دیتابایس ساخته شده یکی در Debug کنار فایل Exe یکی کنار برنامه کنار فرم های برنامه. اینطور که فهمیدم دیتابایس اصلی اونی هست که کنار فرهم هاست در حالیکه ConnectionString من اشاره داره به دیتابایسی که درون فولدر Debug هست و من بلد نیستم اینجا ارتباط صحیح رو برقرار کنم.

  7. #7

    نقل قول: آيا LocalDB همان Sqlexpress است؟

    بهترین راه اینه که دیتا بیس رو در پوشه appdata کپی کنید و ادرس او.نجارو به برنامه بدید

    بدست اوردن ادرس پوشه appdata در سیستم مشتری

            static string appdatafolder = Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolde  r.ApplicationData);


    اینم کانکشن استرینگ

    public static string cons = @"Data  Source=(LocalDB)\v11.0;AttachDbFilename =" + appdatafolder +  @"\MKfeenet\Server\Data\db_mkfeenet.mdf;Integra  ted Security =  true";


    https://barnamenevis.org/showthread.p...B4%D8%AF%D9%87

  8. #8

    نقل قول: آيا LocalDB همان Sqlexpress است؟

    نقل قول نوشته شده توسط اوبالیت به بو مشاهده تاپیک
    الان مشکل اینه که 2 تا دیتابایس ساخته شده یکی در Debug کنار فایل Exe یکی کنار برنامه کنار فرم های برنامه. اینطور که فهمیدم دیتابایس اصلی اونی هست که کنار فرهم هاست در حالیکه ConnectionString من اشاره داره به دیتابایسی که درون فولدر Debug هست و من بلد نیستم اینجا ارتباط صحیح رو برقرار کنم.
    بهترین کاری که میشه کرد چیزیه که نوشتم ولی اون دیتا بیس بیخودیه رو پاک کن این اصلیه رو کپی کن تو پوشه دیباگ

  9. #9

    نقل قول: آيا LocalDB همان Sqlexpress است؟

    تشکر دوست من. تست می کنم می گم.

    در برنامه Setup ساز باید Sql Server Compact رو تیک بزنم یا SQL Express ؟؟

  10. #10

    نقل قول: آيا LocalDB همان Sqlexpress است؟

    اگه با ویژوال 2010 کار میکنی
    experes

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: آيا LocalDB همان Sqlexpress است؟

    اکپرسس هم مشکلی نداره اگه با اس کیوال پکیجر خروجی رو بگیری و بعدا اولین بار اجراش کنی من که تا حالا مشکلی باهاش نداشتم

  12. #12

    نقل قول: آيا LocalDB همان Sqlexpress است؟

    آیا میشه در LocalDB از پایگاه داده پشتیبانی بگیرم ؟ یا فقط در اس کیو ال اکسپرس میشه بک آپ گیری انجام داد ؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176
    نقل قول نوشته شده توسط اوبالیت به بو مشاهده تاپیک
    تشکر دوست من. تست می کنم می گم.

    در برنامه Setup ساز باید Sql Server Compact رو تیک بزنم یا SQL Express ؟؟
    خیلی می بخشین جسارتا ............ اما من فکر می کنم این دوتا ، مقوله های متفاوتی هستند و هیچ سنخیتی با هم ندارن ها ....... ( Sql Server Compact یا SQL Express )
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 09 خرداد 1393 در 17:16 عصر

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: آيا LocalDB همان Sqlexpress است؟

    LocalDB نسخه‌ای جدید از Sql server express است که به توسعه دهندگان این اجازه را می‌دهد تا با نصب آن، از نصب کامل دیگر نسخه‌های Sql server جلوگیری نمایند. LocalDB برای برنامه‌هایی که به صورت Local و بر روی یک سیستم اجرا می‌شوند مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    اینجا کامل توضیح داده

    در ضمن آدرس کانکشن استرینگ اونی که نوشتی درست AttachDbFilename=|DataDirectory|\DB.mdf
    چون در نهایت پس از ایجاد ستاپ همان دیتابیس کنار فایل اجرایی باقی خواهد ماند

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: آيا LocalDB همان Sqlexpress است؟

    @"Data Source=.\SQLEXPRESS;Initial Catalog=Dictionary;Integrated Security=True"

    Data Source=.\SQLEXPRESS

  16. #16

    نقل قول: آيا LocalDB همان Sqlexpress است؟

    نقل قول نوشته شده توسط keyone72 مشاهده تاپیک
    اگه با ویژوال 2010 کار میکنی
    experes
    با نسخه 2012 کار می کنم

  17. #17

    نقل قول: آيا LocalDB همان Sqlexpress است؟

    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    اکپرسس هم مشکلی نداره اگه با اس کیوال پکیجر خروجی رو بگیری و بعدا اولین بار اجراش کنی من که تا حالا مشکلی باهاش نداشتم
    متوجه نشدم . ممکنه از شما خواهش کنم بیشتر توضیح بدید

  18. #18

    نقل قول: آيا LocalDB همان Sqlexpress است؟

    ممكنه بيشتر توضيح بديد

تاپیک های مشابه

  1. آيا point داخل polygon است؟
    نوشته شده توسط ASPX در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 دی 1389, 08:16 صبح
  2. سوال: ديتا گرد ويو آيا فقط براي SQL است؟
    نوشته شده توسط vahid.bz در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 25 تیر 1389, 19:21 عصر
  3. آيا پروژه كتاب فروشي اينترنتي با asp.net پروژه بزرگي است؟
    نوشته شده توسط vb_nima در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 25 آبان 1388, 14:47 عصر
  4. آيا اين Use Case Diagram درست طراحي شده است؟
    نوشته شده توسط Rocker در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 19 خرداد 1388, 13:37 عصر
  5. سوال: آيا fckeditor كاملا مجاني است؟
    نوشته شده توسط behnet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 27 فروردین 1388, 10:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •