نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ToolStripMenuItem در جای درستی نمایش داده نمی شن

  1. #1

    Question ToolStripMenuItem در جای درستی نمایش داده نمی شن

    سلام دوستان
    من می خوام هر بار کاربر روی منو " select " زد ، زیرمنو های اون پاک بشن و یک تابع فراخوانی بشه که زیر منو های جدید را بایند کنه.
    این کار تقریبا با کد من انجام میشه.
    مشکل اینجاست که وقتی روی select کلیک می کنم ، زیر منو جدید در مکان نامناسبی نمایش داده میشه. در گوشه سمت چپ و بالا ی صفحه ی VS.( در تصویر Radio در جای نامناسبی قرار گرفته)
    من عکسشو می زارم.
    البته امتحان کردم اگه زیر منوها تعدادشون از یکی بیشتر بشه این مشکل پیش نمیاد ولی یکی که باشه بد نمایش داه میشه.
    چرا اینطوری میشه؟


    Untitled.png

    کد :


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    MakeItems();
    }

    void MakeItems()
    {


    var item = new System.Windows.Forms.ToolStripMenuItem()
    {
    Name = "Test1",
    Text = "Tv"
    };

    _zz.DropDownItems.Add(item);

    }
    private void _zz_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    for (int i = 0; i < _zz.DropDown.Items.Count; i++)
    {
    _zz.DropDown.Items[i].Dispose();

    }
    MakeItems2();
    }

    void MakeItems2()
    {

    var item2 = new System.Windows.Forms.ToolStripMenuItem()
    {
    Name = "Test2",
    Text = "Radio"
    };

    _zz.DropDownItems.Add(item2);

    }



  2. #2

    نقل قول: ToolStripMenuItem در جای درستی نمایش داده نمی شن

    این مربوط میشه به rtl نبودن فرم یا شیئت (tsmi)
    rtlش کن احتمالا درست میشه...
    هم فرم و هم tsmiرو
    موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: ToolStripMenuItem در جای درستی نمایش داده نمی شن

    ممنون . ولی به خاطر اینا نبوده . تاثیری نداشت.
    کدم رو تو رویداد MouseEnter نوشتم و درست شد.
    آخرین ویرایش به وسیله نیکناز : پنج شنبه 08 خرداد 1393 در 13:05 عصر

  4. #4

    نقل قول: ToolStripMenuItem در جای درستی نمایش داده نمی شن

    ممنون . ولی به خاطر اینا نبوده . تاثیری نداشت

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,607

    نقل قول: ToolStripMenuItem در جای درستی نمایش داده نمی شن

    سلام به همه
    با استفاده از خصوصیت DropDown از ToolStripMenuItem می تونید یک ContextMenuStrip رو بهش اختصاص بدید
    همچنین با تغییر این خصوصیت در RunTime براحتی آیتم ها تغییر می کنن.
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : شنبه 08 مهر 1402 در 07:08 صبح

تاپیک های مشابه

  1. اطلاعات در DbGrid به درستی نمایش داده نمی شوند.
    نوشته شده توسط مهران رسا در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 28 شهریور 1390, 10:22 صبح
  2. اطلاعات فیلد از نوع memo در dbgrid نمایش داده نمی شود.
    نوشته شده توسط rostamedastan در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 23 مرداد 1390, 18:51 عصر
  3. اطلاعات در دیتاگرید نمایش داده نمی شود!
    نوشته شده توسط musiox در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 بهمن 1386, 23:16 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 21 آذر 1385, 00:14 صبح
  5. سوال: اطلاعات فیلد از نوع memo در dbgrid نمایش داده نمی شود.
    نوشته شده توسط rostamedastan در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 مرداد 1384, 08:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •