نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: فراخوانی رویدادها

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30

    فراخوانی رویدادها

    با سلام

    دوستان من میخوام یک رویداد رو با کد فراخوانی کنم

    یعنی بگم وقتی رویداد کلیک انجام شد رویداد دابل کلیک فراخوانی بشه باید چه کار کنم؟

  2. #2

    نقل قول: فراخوانی رویدادها

            private void yourobject1_MouseClick(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    yourobject2_MouseDoubleClick(null, null);
    {

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30

    نقل قول: فراخوانی رویدادها

    این کار رویداد رو فراخوانی نمیکنه بلکه تابعی که بعد از فراخوانی رویداد احضار میشه رو بصورت دستی احضار میکنه

    منظور من اینه که خود رویداد اتفاق بیوفته اگه شما توی یه textbox دابل کلیلک کنی کل متن به حالت select در میاد .

  4. #4

    نقل قول: فراخوانی رویدادها

    منظورتون اینطوریه :/؟

    textBox1.DoubleClick += new EventHandler(eventfunction);

تاپیک های مشابه

  1. یه مطلب در مورد رویدادها
    نوشته شده توسط Majid2003 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 27 آذر 1382, 21:57 عصر
  2. فراخوانی help بدون کلیدf1
    نوشته شده توسط ario در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 03 آبان 1382, 12:21 عصر
  3. فراخوانی acrobat reader
    نوشته شده توسط SReza1 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 21 مهر 1382, 00:37 صبح
  4. چگونگی فراخوانی فیلدهای تصویری توسط asp از access
    نوشته شده توسط vorojakt در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 شهریور 1382, 01:12 صبح
  5. فراخوانی عکس از بانک اکسس ( با MSADO یا همان mdac)
    نوشته شده توسط ع.م.خ در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 08 شهریور 1382, 20:39 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •