نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تعیین اندازه عکس در دیتاگرید ویو

  1. #1

    Question تعیین اندازه عکس در دیتاگرید ویو

    با سلام بر عزیزان
    من چطور می توانم با کد نویسی عکس داخل دیتاگرید ویو را Stretch کنم(imagelayout) !!!!!!!! به صورت دستی میشه تنظیم کرد!! ولی من میخوام کد نویسی استفاده کنم!!! ایا راهی وجود دارد؟؟
    میخوام مثل این کد که برای فارسی سازی ستونها استفاده میشه : از این نوع کد نویسی باشه؟؟
    dataGridView1.Columns[0].HeaderText = "شماره";

    سپاس

  2. #2

    نقل قول: تعیین اندازه عکس در دیتاگرید ویو

    دوستان: کداش گمان کنم :همین هست!! ولی نمیدانم توی چه رویدادی باید استفاده بشود تا کار کند!! لطفا راهنمایی کنید!!

    private void Stretch(object sender, EventArgs e)
    {
    foreach (DataGridViewImageColumn column in
    dataGridView1.Columns)
    {
    column.ImageLayout = DataGridViewImageCellLayout.Stretch;
    column.Description = "Stretched";
    }
    }

    سپاس
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 10 خرداد 1393 در 02:03 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: تعیین اندازه عکس در دیتاگرید ویو

    سلام
    من هم می خواستم همین کار رو انجام بدم ولی روششو پیدا نکردم و به اجبار رفتم سراغ کامپوننت DotNetBar که اینجوری شد و می تونم سایزش رو هرچقدر که بخوام قرار بدم.
    اگر شما هم هنوز کدنویسی نکردی از دیتاگریدویو این کامپوننت استفاده کن.

  4. #4

    نقل قول: تعیین اندازه عکس در دیتاگرید ویو

    ممنون: ولی روش اش را پیدا کردم بدون کد نویسی!! خود دیتاگرید ویو چنین امکانی را داره!! نیاز به dev نیست!!
    سپاس

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: تعیین اندازه عکس در دیتاگرید ویو

    به ما هم بگید.

  6. #6

    Thumbs up نقل قول: تعیین اندازه عکس در دیتاگرید ویو

    سلام دوست عزیز: چطوری بگم!!!
    این یک فرم ساده اش که طراحی کردم :به صورت ازمایشی!!
    خب: توی عکس نگاه کنید: قسمت: قرمز رنگ: در حالت عادی(کد نویسی): این ستونها معلوم نیست:(در حالت طراحی فرم) زمانیکه که برنامه اجرا می کنیم!! ظاهر می شود!!

    حالت طراحی:عکس اول

    حالت اجرا: عکس دوم

    برای این کار کافی هست بروید توی properties : دیتاگرید ویو=> قسمت columns => قسمت selected columns: ستونها را به صورت دستی نوع اش تعیین کنید و بعدش :خودش موقع طراحی وارد دیتاگرید می شود!!!
    خب ما اینجا ستون را از نوع عکس انتخاب می کنیم!! بعد از قسمت appearance (قسمت راست پنل هست) : imageLayout را روی stretch بگذارید!!!!!!!!!!!! تا اینجا اوکی؟؟؟؟
    تنها نکته مهم اینجا هست که باید از قسمت datapropertyName : دیتاگرید را به بانک متصل کنید:(اسم ستونی که عکس درونش ذخیره می شود را وارد کنید: داخل sql serevr): مثلا برای من personImage هست!!!
    خب هر چی میدونستم گفتم!! اگر سئوالی داشتید !! مطرح کنید؟؟؟
    فقط تشکر یادتون نره!!!

    سپاس
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.JPG‏ (55.9 کیلوبایت, 31 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 2.JPG‏ (51.7 کیلوبایت, 31 دیدار)
    آخرین ویرایش به وسیله eletcomp : شنبه 10 خرداد 1393 در 11:08 صبح

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: تعیین اندازه عکس در دیتاگرید ویو

    ارتفاع سلول عکس رو چطوری تغییر دادید؟

  8. #8

    نقل قول: تعیین اندازه عکس در دیتاگرید ویو

    ارتفاع سلول عکس رو چطوری تغییر دادید؟

    foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows)
    {
    row.Height = 40;


    }


تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش عکس در دیتاگرید ویو
    نوشته شده توسط hadi-z در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 12 مهر 1392, 16:44 عصر
  2. نحوه اضافه کردن عکس به دیتاگرید ویو در سی شارپ
    نوشته شده توسط AmirProgramer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 26 خرداد 1392, 11:01 صبح
  3. تعیین اندازه عکس
    نوشته شده توسط xrezax در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 16 آذر 1389, 22:24 عصر
  4. سوال: تعیین اندازه عکس به وسیله url
    نوشته شده توسط ehsan2007 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 18 مرداد 1387, 00:17 صبح
  5. انتقال عکس از دیتاگرید ویو به پیکچرباکس
    نوشته شده توسط smt_414 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 10 آذر 1386, 21:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •