نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اضافه کردن و حذف کردن تگ به صورت داینامیک

  1. #1
    کاربر جدید آواتار ashrar54
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    12

    Question اضافه کردن و حذف کردن تگ به صورت داینامیک

    سلام خدمت دوستان ، من می خوام وقتی کاربر عددی را در کادر تعداد وارد می کنه ، بر اساس عدد وارد شده ،تگ درست کنه و وقتی عدد داخل کادر تغییر کنه ، تگ های قبلی پاک شده و بر اساس عدد جدید تگ ایجاد کنه .



    فایل HTML :

    کد HTML:
    <div class="Field" id="Field">
    <p>
                    <label>تعداد</label>
                    <input  style="width:50px;" type="text" id="txtCount" onchange="CreateElement(value)" />
                    </p>
    </div>

    تابع جاوا اسکریپت :

    function CreateElement(count)
    {

    var element= document.getElementById("Field");
    var i=1;
    if(count==0 || count=="")
    {
    return null;
    }
    while(count)
    {
    var p=document.createElement("p");
    //------------------- label
    var label=document.createElement("label");
    var text = document.createTextNode('گزینه'+' '+i);
    //------------------- input
    var input=document.createElement("input");
    input.style.width="60px;";
    input.type = "text";
    input.id="vote"+i;
    //---------------------------
    label.appendChild(text);
    p.appendChild(label);
    p.appendChild(input);
    element.appendChild(p);
    i++;
    count--;
    }


    }




    مشکلم اینجاست که وقتی عددی جدید در کادر وارد می کنم تگ های قبلی پاک نمی شوند ( در واقع نتونستم این بخش از کدش رو بنویسم ) دوستان کسی راهنمایی کنه ممنون می شم.

  2. #2

    نقل قول: اضافه کردن و حذف کردن تگ به صورت داینامیک

    همه ی تگ هایی که جدید میسازی رو به یک تگ اصلی بده ( مثلا با ID=container ) و بعد محتویات اون تگ رو حذف کن.

    document.getElementById('container').innerHTML = '';

  3. #3
    کاربر جدید آواتار ashrar54
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    12

    نقل قول: اضافه کردن و حذف کردن تگ به صورت داینامیک

    با تشکر از hakan648 تابعش این میشه ولی تو IE کار نمی کنه که فکر کنم مشکل از IE باشه :

    function CreateElement(count)
    {

    var element= document.getElementById("Field");
    var exists = document.getElementById("newdiv");
    if(exists!=null)
    {
    exists.remove(this);
    }
    if(count==0 || count=="")
    {
    return null;
    }


    //--------
    var newdiv = document.createElement("div");
    newdiv.id="newdiv";
    //-------------------
    var i=1;
    while(count)
    {
    var p=document.createElement("p");
    //------------------- label
    var label=document.createElement("label");
    var text = document.createTextNode('گزینه'+' '+i);
    //------------------- input
    var input=document.createElement("input");
    input.style="width:60px;";
    input.type = "text";
    input.id="vote"+i;
    //---------------------------
    label.appendChild(text);
    p.appendChild(label);
    p.appendChild(input);
    newdiv.appendChild(p);

    i++;
    count--;

    }
    element.appendChild(newdiv);

    }
    آخرین ویرایش به وسیله ashrar54 : شنبه 10 خرداد 1393 در 11:07 صبح دلیل: input.style.width="60px;";

  4. #4

    نقل قول: اضافه کردن و حذف کردن تگ به صورت داینامیک

    با تشکر از hakan648 تابعش این میشه ولی تو IE کار نمی کنه که فکر کنم مشکل از IE باشه
    تابعش چی میشه؟

    من کد شمارو بررسی نکردم و نیازی هم به بررسی نداره. سوال شما در مورد حذف کردن محتویات یک المنت هست و بنده هم کد درست رو ارائه کردم خدمتتون.
    متوجه نمیشم چرا با وجود اون کد شما همچنان از تابع دیگری ( remove ) استفاده میکنید که معلوم نیست چیه و از کجا اومده.


    توضیحات و سازگاری خصوصیت innerHTML با مرورگرهای رایج:


    نمونه ای هم که نوشتم رو در لینک زیر ملاحظه کنید.
    http://jsfiddle.net/tNCL5/6/

  5. #5
    کاربر جدید آواتار ashrar54
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    12

    نقل قول: اضافه کردن و حذف کردن تگ به صورت داینامیک

    من می خواستم بعد از یک سری تگ ها در یک div ، تگ اضافه یا حذف کنم ، من زیاد با جاوا اسکریپت آشنا نیستم .

  6. #6

    نقل قول: اضافه کردن و حذف کردن تگ به صورت داینامیک

    خب باید با جاوا اسکریپت آشنا بشید. من یه روش خیلی ساده به شما معرفی کردم. به نظرم از اول این چند خط کدتون رو بنویسید و سعی کنید با ساختار بهتری این کار رو انجام بدید.
    در این صورت هم فهم بهتری از برنامه پیدا خواهید کرد و هم تغییرات بعدی ساده تر خواهد شد.

    اگر لینکی که دادم رو مشاهده کرده باشید، من کار اصلی که میخواید رو انجام دادم، با این تفاوت که کد شما پیچیدگی بیشتری داره و یه سری کار اضافه تر انجام میشه.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 07 بهمن 1394, 12:29 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 11 بهمن 1392, 16:35 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 دی 1392, 14:08 عصر
  4. پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 20 آذر 1390, 00:03 صبح
  5. خالی کردن یا حذف کردن مقدار کلیه متغییرهای سیشن
    نوشته شده توسط rahele_sa در بخش Classic ASP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 08 آبان 1385, 10:44 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •