نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سوال در مورد انتقال اطلاعات از یک فرم به فرم دیگر

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    43

    سوال در مورد انتقال اطلاعات از یک فرم به فرم دیگر

    سلام. وقت بخیر و خسته نباشید.
    من در یک پروژه‌ی ویندوزفرم که یه بازی ساده هستش اومدم یه WelcomeForm طراحی کردم که در اون یک تکست باکس برای نام کاربر قرار دادم. ( textBox1 )
    وقتی کاربر نام مورد نظرش رو وارد کرد و دکمه‌ی اوکی رو زد وارد فرم مربوط به بازی می‌شه.
    من با کدهای زیر تونستم کاری بکنم که نامی که کاربر در WelcomeForm وارد کرده به عنوان اسم فرم مربوط به بازی استفاده بشه. (یعنی تایتل فرمی که بازی در اون صفحه هست!)


    WelcomeForm wc = new WelcomeForm();
    string UserName = wc.textBox1.Text.Trim();
    this.Text = "Welcome, " + UserName;


    اما چیزی که من می‌خوام اینه که اسمی که در WelcomeForm وارد شده در یک متغیر طوری ذخیره بشه که من از اون اسم بتونم در قسمت‌های دیگه فرم اصلی‌م (نه WelcomeForm) هم استفاده کنم!
    مثلن در یک تکست باکس در فرم اصلی..

    ممنون می‌شم اگر راهنمایی‌م کنید. چون این موضوع خیلی برام مهمه.

  2. #2

    نقل قول: سوال در مورد انتقال اطلاعات از یک فرم به فرم دیگر

    سلام؛
    شما میتونین اون مقدار رو داخل یک متغیر استاتیک درون همون فرم ذخیره کنین تا بتونین داخل بازی با استفاده از اسم فرم ورودی، به اون متغیر دسترسی پیدا کنید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    43

    نقل قول: سوال در مورد انتقال اطلاعات از یک فرم به فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط arash69 مشاهده تاپیک
    سلام؛
    شما میتونین اون مقدار رو داخل یک متغیر استاتیک درون همون فرم ذخیره کنین تا بتونین داخل بازی با استفاده از اسم فرم ورودی، به اون متغیر دسترسی پیدا کنید.
    می‌شه بیشتر توضیح بدید؟
    یعنی داخل WelcomeForm اسم رو تو یه متغیر استاتیک ذخیره کنم؟
    بعد چطوری از اون متغیر که تو WelcomeForm تعریف شده تو اون یکی فرم استفاده کنم؟!

  4. #4

    نقل قول: سوال در مورد انتقال اطلاعات از یک فرم به فرم دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط DumanNazeri مشاهده تاپیک
    می‌شه بیشتر توضیح بدید؟
    یعنی داخل WelcomeForm اسم رو تو یه متغیر استاتیک ذخیره کنم؟
    بعد چطوری از اون متغیر که تو WelcomeForm تعریف شده تو اون یکی فرم استفاده کنم؟!
    بله دقیقا"، بعدش داخل فرم دیگه کافیه اینطوری بنویسین:

    string username=WelcomeForm.myTemp;

    که در واقع myTemp همان متغیر تعریف شده در WelcomeForm می باشد. و این عبارت رو میتونین داخل هر تابعی از پروژه بنویسید.
    البته دقت کنید که متغیر استاتیک مورد نظر رو باید خارج از توابع و داخل کلاس WelcomeForm تعریف کنید، اما مقدار دهی آن می تواند داخل تابع انجام گیرد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: سوال در مورد انتقال اطلاعات بین صفحات سایت
    نوشته شده توسط arezoo_helpful در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 20 شهریور 1390, 07:49 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 06 تیر 1390, 23:47 عصر
  3. سوال در مورد انتقال اطلاعات از یک فرم به فرم دیگر
    نوشته شده توسط نیما حتمی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 10 اسفند 1389, 16:01 عصر
  4. سوال در مورد انتقال اطلاعات بین دو فرم؟
    نوشته شده توسط نیما حتمی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 03 اسفند 1389, 16:01 عصر
  5. یک سوال در مورد انتقال اطلاعات
    نوشته شده توسط Danial1369 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 10 اسفند 1388, 20:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •