نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بزرگ شدن صفحه

  1. #1

    بزرگ شدن صفحه

    با سلام خدمت اساتید محترم
    من میخواستم ببینم چطور میشود در سی شارپ فرم را به اندازه ای بزرگ کردکه استارتویندوز مشخص نباشد؟؟؟؟؟؟
    دقیقا مثلsetup بعضی از برنامه هاای قدیمی که مثلا یه صفحه آبی زیر فرم اجرا میشد و وسط ، فرم مورد نظر بود

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: بزرگ شدن صفحه

    تسک بار رو بردار و برنامه تو بزرگ کن . برای برداشتن تسک بار : [DllImport("user32.dll")] private static extern int FindWindow(string className, string windowText); [DllImport("user32.dll")] private static extern int ShowWindow(int hwnd, int command); private const int SW_HIDE = 0; private const int SW_SHOW = 1;و در رویداد کلیک : int hwnd = FindWindow("Shell_TrayWnd", ""); ShowWindow(hwnd, SW_HIDE);حالا برای اینکه دوباره نمایشش بدی : int hwnd = FindWindow("Shell_TrayWnd", ""); ShowWindow(hwnd, SW_SHOW);

  3. #3

    نقل قول: بزرگ شدن صفحه

    با سلام خدمت شما
    میشه کدی که نوشتید رو از همجدا کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یکم درهمه
    یادمه تو vb یه همچین کدی بود برای برداشتن تسک بار توی سی شارپ همینه کدش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: بزرگ شدن صفحه

    سلام . ببخشید من پست رو درست گذاشتم ولی انگار ویرایشگر درست نگرفته .
    [DllImport("user32.dll")] private static extern int FindWindow(string className, string windowText); [DllImport("user32.dll")] private static extern int ShowWindow(int hwnd, int command); private const int SW_HIDE = 0; private const int SW_SHOW = 1;


    در رویداد کلیک :
    int hwnd = FindWindow("Shell_TrayWnd", ""); ShowWindow(hwnd, SW_HIDE);


    حالا برای اینکه دوباره نمایشش بدی :
    int hwnd = FindWindow("Shell_TrayWnd", ""); ShowWindow(hwnd, SW_SHOW);

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بزرگ شدن صفحه هنگام استفاده از Ajax.BeginForm()
    نوشته شده توسط kavayo در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 04 بهمن 1392, 21:58 عصر
  2. قرار دادن چند frame در صفحه اصلی همراه با بزرگ شدن صفحه اصلی(html)
    نوشته شده توسط pereen در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 04 شهریور 1391, 12:24 عصر
  3. سوال: بزرگ شدن صفحه ی خروجی بعد از باز کردن فایل اجرایی
    نوشته شده توسط فاطمه_14 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 28 دی 1390, 16:55 عصر
  4. سوال: بزرگ شدن صفحه اصلی وبسایت بعد از هر بار run شدن برنامه
    نوشته شده توسط jojo_abadani7 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 07 مرداد 1389, 13:45 عصر
  5. مشکل بزرگ شدن اندازه صفحه ASP.net که روش کریستال ویوور انداخته شده
    نوشته شده توسط hoolooj4u در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 18 اردیبهشت 1386, 11:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •