نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نمایش اطلاعات بعد از زدن دکمه ذخیره در دیتا گرید ویو

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    پست
    53

    نمایش اطلاعات بعد از زدن دکمه ذخیره در دیتا گرید ویو

    سلام دوستان ....کسی میدونه چطوری میتونم اطلاعات رو به محض اضافه شدن به پایگاه داده در دیتا گرید ویو نشون بدم؟
    این کد های منه

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Data.SqlClient;
    using System.Globalization;


    namespace Main
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }
    SqlConnection con = new SqlConnection();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter();
    DataTable dt = new DataTable();
    DataSet ds = new DataSet();
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    PersianCalendar percal = new PersianCalendar();
    CultureInfo lang = new CultureInfo("fa-ir");
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(lang);
    string date = percal.GetYear(DateTime.Now) + " / " + percal.GetMonth(DateTime.Now) + " / " + percal.GetDayOfMonth(DateTime.Now);
    DateShow.Text = date;
    con.ConnectionString = @"Data Source=(local);Initial Catalog=Gate;Integrated Security=True";
    con.Open();
    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText = "select * from Info";
    da.SelectCommand = cmd;
    da.Fill(dt);
    dataGridViewX1.DataSource = dt;
    con.Close();
    }


    private void button8_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    con.Open();
    cmd.CommandText = "delete from Info where id=" + IDCode.Text;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    }


    private void button6_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    con.Open();
    cmd.CommandText = "insert into Info (Date,FirstName,LastName,HomeTel,Mobile,Address) values('" + DateShow.Text + "','" + textBox1.Text + "','" + textBox2.Text + "','" + textBox3.Text + "','" + textBox4.Text + "','" + textBox5.Text + "')";
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();



    من وقتی
    da.update(ds,"Table") ; رو میذارم ارور میده

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: نمایش اطلاعات بعد از زدن دکمه ذخیره در دیتا گرید ویو

    سلام
    کدهایی که برای نمایش اطلاعات داخل دیتاگریدویو هستش رو بعد از کدهای Insert بنویسید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: نمایش اطلاعات بعد از زدن دکمه ذخیره در دیتا گرید ویو

    بعد از Insert کردن این قسمت از کد رو مجدد قراربدید



    con.ConnectionString = @"Data Source=(local);Initial Catalog=Gate;Integrated Security=True";
    con.Open();
    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText = "select * from Info";
    da.SelectCommand = cmd;
    da.Fill(dt);
    dataGridViewX1.DataSource = dt;
    con.Close();
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش اطلاعات درون تکس باکس توسط چک باکس دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط seied javad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 04 خرداد 1393, 09:41 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 16 تیر 1389, 13:51 عصر
  3. enable کردن textarea بعد از زدن دکمه
    نوشته شده توسط mprophp در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 خرداد 1387, 08:51 صبح
  4. آموزش: انتقال به کنترل بعد با زدن دکمه Enter
    نوشته شده توسط Pioneers در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 دی 1386, 12:49 عصر
  5. refresh صفحه بعد از زدن دکمه back
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 19 آذر 1385, 07:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •