نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تقسیم یک ماتریس به چندین ماتریس

  1. #1

    تقسیم یک ماتریس به چندین ماتریس

    باسلام بر دوستان گرامی،

    اگر بخواهیم یک ماتریس مثلا 100 در 100 رو به ده ماتریس جداگانه ی 100 در 10 تفکیک کنیم از چه دستور یا کدی می توانیم استفاده کنیم؟

    باتشکر

  2. #2

    نقل قول: تقسیم یک ماتریس به چندین ماتریس

    سلام

    a=rand(100);
    b={};
    for i=uint8(1:10:100)
    b{1+i/10}=a(:,i:i+9);
    end

  3. #3

    نقل قول: تقسیم یک ماتریس به چندین ماتریس

    کابرد uint8 جالب بود. من در موردش جستجو کردم ولی نمیدونستم این جزو کارایی هایش هست که تقسیم اعدا را صحیح انجام می دهد
    میتوانید بیشتر توضیح بدهید درمورد کاربرد uint8؟

  4. #4

    نقل قول: تقسیم یک ماتریس به چندین ماتریس

    پاسخ سوال شما در هلپ متلب هست که در این آدرس هم قرار داره
    http://www.mathworks.com/help/matlab.../integers.html
    وقتی شما یک عدد در متلب می نویسد مثل 1+2 متلب این اعداد را به صورت اعشاری double در نظر می گیره مگر اینکه اون را به انواع عدد صحیح تبدیل کنید که عبارتند از

    nt8, int16, int32, int64, uint8, uint16, uint32, uint64

    اگر در یک عبارت جمع یک طرف اون صحیح باشه و یک طرف اعشاری باشه حاصل جمع به صورت صحیح در خواهد آمد

  5. #5

    نقل قول: تقسیم یک ماتریس به چندین ماتریس

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک

    اگر در یک عبارت جمع یک طرف اون صحیح باشه و یک طرف اعشاری باشه حاصل جمع به صورت صحیح در خواهد آمد
    ممنون راهنما جان

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: تجزیته دو ماتریس به دوتا ماتریس L, U با الگوریتم کورت
    نوشته شده توسط hjran abdpor در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 18 آذر 1391, 21:04 عصر
  2. تبدیل ماتریس فشرده به ماتریس اصلی
    نوشته شده توسط mazcom در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 08 آذر 1390, 18:45 عصر
  3. چرا حاصل جمع و ضرب و تفریق ماتریس اسپارس همواره ماتریس اسپارس نیست؟
    نوشته شده توسط csharpprogramer88 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 04 آبان 1390, 11:50 صبح
  4. سوال: الگوریتم حاصلضرب دو ماتریس n*n (ماتریس مربع)
    نوشته شده توسط msf_2008 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 23 اردیبهشت 1389, 20:36 عصر
  5. ترانمای ماتریس یا ترانهاده ماتریس
    نوشته شده توسط farshadtx در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 خرداد 1386, 23:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •