نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چگونه در هنگام ثبت یا مشاهده ی اعداد بصورت فارسی نشان یا ثبت شود؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    82

    چگونه در هنگام ثبت یا مشاهده ی اعداد بصورت فارسی نشان یا ثبت شود؟

    سلام دوستان
    شاید سوال ساده ای باشد ولی من نمی دانم اگه میشه راهنمایی بفرمایید
    می خواهم در جدول مشاهده دیتا بیس به مشتری ارقام بصورت فارسی و ریال نشان داده شود
    باتشکر

  2. #2

    نقل قول: چگونه در هنگام ثبت یا مشاهده ی اعداد بصورت فارسی نشان یا ثبت شود؟

    این چندان به php ربط نداره و باید از css کمک بگیری و فونت فارسی رو توی صفحه لود کنی که لینک زیر بهت کمک میکنه
    http://www.wedesign.ir/css/css3-font...-font-firefox6

    روش دیگه ولی غیرمنطقی بکار بردن translate و تبدیل کاراکتر هست یعنی php توی رشته بگرده و هر جا عدد 6 رو دید با کاراکتر ۶ عوض کنه.
    البته ماژول jdf تابع بنام tr_num داره که حروف انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی تبدیل میکنه
    http://jdf.scr.ir/

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: چگونه در هنگام ثبت یا مشاهده ی اعداد بصورت فارسی نشان یا ثبت شود؟

    از این تابع استفاده کن :

        function farsi_number($m)
    {
    $m=str_replace("1","۱",$m);
    $m=str_replace("2","۲",$m);
    $m=str_replace("3","۳",$m);
    $m=str_replace("4","۴",$m);
    $m=str_replace("5","۵",$m);
    $m=str_replace("6","۶",$m);
    $m=str_replace("7","۷",$m);
    $m=str_replace("8","۸",$m);
    $m=str_replace("9","۹",$m);
    $m=str_replace("0","۰",$m);
    return $m;
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش اعداد بصورت فارسی
    نوشته شده توسط ali.rezaei7 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 13 دی 1388, 15:53 عصر
  2. نمایش اعداد بصورت فارسی
    نوشته شده توسط mina.azarm در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 17 خرداد 1388, 14:16 عصر
  3. مشکل در نمایش اعداد بصورت فارسی
    نوشته شده توسط riyahiyan در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 21 خرداد 1385, 09:23 صبح
  4. نمایش اعداد بصورت فارسی
    نوشته شده توسط habdolah در بخش Foxpro
    پاسخ: 17
    آخرین پست: چهارشنبه 21 اردیبهشت 1384, 13:21 عصر
  5. چاپ اعداد بصورت فارسی در گزارش
    نوشته شده توسط javidtaheri در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 08 مرداد 1383, 02:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •