نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ذخیره و بازیابی تصاویر در دیتابیس با فرمت باینری

  1. #1

    ذخیره و بازیابی تصاویر در دیتابیس با فرمت باینری

    سلام
    الف) جدول مورد نظر را می سازیم
    CREATE TABLE [dbo].[test5](
    [id] [int] IDENTITY(1,1) NOT NULL,
    [Name] [varbinary](max) NULL,
    CONSTRAINT [PK_test5] PRIMARY KEY CLUSTERED
    (
    [id] ASC
    )WITH (PAD_INDEX = OFF, STATISTICS_NORECOMPUTE = OFF, IGNORE_DUP_KEY = OFF, ALLOW_ROW_LOCKS = ON, ALLOW_PAGE_LOCKS = ON) ON [PRIMARY]
    ) ON [PRIMARY]



    ب)کد زیر را اجرا می کنیم
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace Cameras
    {
    public partial class Form5 : Form
    {
    public Form5()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private Image img;

    private void pictureBox1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    //pictureBox نمایش عکس در
    OpenFileDialog op = new OpenFileDialog();
    op.ShowDialog();
    pictureBox1.Load(op.FileName);
    img = Image.FromFile(op.FileName);
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    // ذخیره عکس در جدول مورد نظر
    System.IO.MemoryStream m = new System.IO.MemoryStream();
    img.Save(m,pictureBox1.Image.RawFormat);
    byte[] ar = m.GetBuffer();

    var db = new CameraDataContext();
    test5 t = new test5();
    t.Name =ar;
    db.test5s.InsertOnSubmit(t);
    db.SubmitChanges();
    MessageBox.Show("ok!");
    }

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    //فراخوانی عکس از جدول مورد نظر
    byte[] pic1;
    var db = new CameraDataContext();
    var select = (from c in db.test5s
    where c.id == Convert.ToInt32(textBox1.Text)
    select c).FirstOrDefault();
    // مورد نظرpictureBoxنمایش عکس در
    pic1 = select.Name.ToArray();
    System.IO.MemoryStream m = new System.IO.MemoryStream(pic1);
    pictureBox2.Image = Image.FromStream(m);
    }
    }
    }



    دوستان اگر توضیحی یا راه بهتری دارند بیان کنند

  2. #2

    نقل قول: آموزش ذخیر و بازیابی تصاویر در دیتابیس با فرمت باینری

    در Sqlserver 2008 یا بالاتر میتونی از FileStream استفاده کنی
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1812094

  3. #3

    نقل قول: آموزش ذخیر و بازیابی تصاویر در دیتابیس با فرمت باینری

    سلام
    دوست عزیز به نظر من اگه عکس رو توی بانک اطلاعات ذخیره نکنی توی سرعت برنامه تاثیر داره و هم تعداد خط های کدنویسی کمتر میشه و توی برنامه ای که بالای 3 هزار خط کد هست درک و فهم این کد نسبت به اون کد سخت تره ( کد 5 خطی)
    با سپاس Spaceman

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره و بازیابی تصاویر و فایل ها در دیتابیس اکسس
    نوشته شده توسط jmfnima در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 07 اسفند 1390, 00:47 صبح
  2. گفتگو: سورس کامل برنامه ذخیره و بازیابی تصاویر در دیتابیس
    نوشته شده توسط ghasemi414 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 30 دی 1390, 07:38 صبح
  3. نحوه ذخیره و بازیابی تصاویر در دیتابیس
    نوشته شده توسط Xcalivorse در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 20
    آخرین پست: شنبه 01 مرداد 1390, 17:01 عصر
  4. ذخیره و بازیابی تصاویر Jpeg در بانک Sql توسط کدهای دلفی
    نوشته شده توسط ariadpg در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 13 فروردین 1385, 10:23 صبح
  5. ذخیره و بازیابی تصاویر از access
    نوشته شده توسط pejmana در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 23 بهمن 1384, 13:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •