نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نحوه حذی یک تک img از کد html

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار kabootar_y
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    ایران/اصفهان
    پست
    234

    Question نحوه حذی یک تک img از کد html

    سلام دوستان من در حد خیلی مبتدی php بلدم و اصلا از pattern های preg_replace و preg_match چیزی نمی دونم

    فقط میدونم کاربرد این توابع چی هست و پارامتر هاش چیه.

    من یه کد html دارم که می خوام یه تگ img رو توش پیدا کنم که مقدار src اون مساوی با http://domain.com/simple.jpg باشه.
    یعد از اینکه اون رو پیدا کردم , کلا اون تگ img رو حذف کنم.

    میشه بگید چطووری؟ اگه لطف کنید و دقیقا همین کد رو بهم بدید ممنون میشم

    دوستان فقط خواهشا فوری. ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار wallfa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    همدان
    پست
    414

    نقل قول: نحوه حذی یک تک img از کد html

    این مثال ها ببین http://stackoverflow.com/questions/7...-simple-string

    ولی بهتر این کار با جاوااسکریپت انجام بدی که قدرت بیشتر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار kabootar_y
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    ایران/اصفهان
    پست
    234

    نقل قول: نحوه حذی یک تک img از کد html

    آقا
    wallfa عزیز
    این صحفحه ای صفحه ای که گفتید رو دیدم ولی متاسفانه چیزی نفهمیدم.

    میشه خودتون راهنمایی کنید. کارم خیلی فوریه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اراک
    پست
    409

    نقل قول: نحوه حذی یک تک img از کد html

    البته ممکنه اشکال هم داشته باشه، اون هم به این خاطر هست که الگوی دقیق رو ندادید
    اگر کار نکرد، نمونه html رو بدید تا براتون اصلاحش کنم


    $html = preg_replace('/<img.*src\=\"http://domain.com/simple.jpg\"[^>]*>/', '', $html);

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار kabootar_y
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    ایران/اصفهان
    پست
    234

    نقل قول: نحوه حذی یک تک img از کد html

    ممنون دوست عزیز من کدتون رو تست کردم خطا داد. خطاش هم اینه:

    Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Unknown modifier '/' in C:\wamp\www\test\index1.php on line 7
    خط 7 همون خطی هست که کد شما رو گذاشتم.

    من کد $html رو دارم و می خوام $newhtml رو بدست بیارم. البته اینم بگم که تگ های img همه فقط با < بسته شدن و </ نیستن



    $html = '<div class="content"><p>قسمتی از متن<p><img src="http://domain.com/simple.jpg" > ادامه متن <img src="new.jpg" > ادامه متن';



    $newhtml = '<div class="content"><p>قسمتی از متن<p> ادامه متن <img src="new.jpg" > ادامه متن';



  6. #6
    کاربر دائمی آواتار kabootar_y
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    ایران/اصفهان
    پست
    234

    نقل قول: نحوه حذی یک تک img از کد html

    ممنون از دوستانی که کمک کردن. مشکلم رو فعال با سمبل کاری حل کردم. اما اگه تونستید جواب رو بذارید تا بدرد بقیه بخوره.

    مرسی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه ی ذخیره کردن اطلاعات با فرمت html توسط ckeditor در دیتابیس
    نوشته شده توسط farzad3333 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 28 اسفند 1390, 19:01 عصر
  2. سوال: تگ <asp:Image ID="Image3" runat="server"> به جای تگ <img> در html
    نوشته شده توسط smm2006sh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 18
    آخرین پست: چهارشنبه 23 شهریور 1390, 17:32 عصر
  3. سوال: نحوه ی نمایش متغییر در یک صفحه HTML
    نوشته شده توسط mohsenw700 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 11 تیر 1388, 04:52 صبح
  4. نحوه استفاده از فایل html در دلفی؟
    نوشته شده توسط mina_84 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 06:59 صبح
  5. نحوه نوشتن مستقیم مقادیر در تگ های HTML
    نوشته شده توسط JikSearch در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 29 آذر 1384, 12:28 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •