نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: ShowMessage فارسی، راست به چپ، همراه با قابلیت های دیگر

  1. #1

    ShowMessage فارسی، راست به چپ، همراه با قابلیت های دیگر

    سلام.
    دوستان امروز تابعی رو می گذارم که اکثرمون بنا به نیاز، خودمون ورژن هایی ازش تولید کردیم.
    این تابع ShowMessgae یا به طور دقیق تر، DialogeMessage هست.

    امکانات تابع به زبان ساده :
    ------------------------------
    قابلیت انتخاب انگلیسی، یا فارسی بودن دکمه ها
    قابلیت افزودن دکمه های دلخواه، از جمله دکمه "پرینت" برای پرینت گرفتن ارور
    قابلیت کپی با دکمه های Ctrl+C هنگام اجرا روی کلیپ بورد، برای پیست کردن اون در مثلا نوت پد
    امکان تنظیم اتوماتیک طول و عرض متن نمایش داده شده بطور دقیق، مخصوصا در نمایش متن های چند خطی (از این امکان می تونید استفاده های دیگه ای هم کنید)
    امکان اضافه کردن پخش صدای مرتبط با نوع ارور، یا مسیج یا سوال
    امکان تغییر رفتار فرم نمایش داده شده، رنگ اون، فونت اون، دکمه های اون، متن نمایش داده شده و ... بطور کامل
    امکان تبدیل تابع به نمایش، ارور، سوال
    و ..

    کامپوننت مربوطه هم اضافه شد. با این کامپوننت به راحتی می تونید تنظیمات رو انجام بدید. البته من با این مدلی کردنش خیلی موافق نبودم. (محض گل روی حمزه و هادی، ای تنبلا !!)
    در کامپوننت متد مربوطه Execute هست.
    اما بدون گذاشتن یا ساختن کامپوننت و فقط با ذکر نام کلاس هم می تونید از امکاناتش همچنان استفاده کنید.
    لطفا ایرادات و نظراتتون رو بدید.


    دوستان دلگرمی بدید یکم بابا!
    آدم اصلا ذوق نداره دو تا تابع بذاره.


    با احترام - زالی
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله یوسف زالی : سه شنبه 10 تیر 1393 در 16:24 عصر
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SayeyeZohor
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ا-ص-ف-ه-ا-ن
    پست
    631

    نقل قول: ShowMessage فارسی، راست به چپ، همراه با قابلیت های دیگر

    دوستان دلگرمی بدید یکم بابا!
    آدم اصلا ذوق نداره دو تا تابع بذاره.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار *جیگرم*
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    ...
    پست
    36

    نقل قول: ShowMessage فارسی، راست به چپ، همراه با قابلیت های دیگر

    دوستان دلگرمی بدید یکم بابا!
    سپاسگزار تلاش بی منت شما هم هستیم

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار *جیگرم*
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    ...
    پست
    36

    نقل قول: ShowMessage فارسی، راست به چپ، همراه با قابلیت های دیگر

    یه مطلب بی ربط!، خوب بود یه طرح و پروژه کاربردی تعریف می شد و دوستان ضمن مشارکت در آن از محضر اساتید و یکدیگر هم بهره مند می شدند. و در این بین با نحوه کدنویسی، منطق و تحلیل و... جدید آشنا می شدیم.

  5. #5

    نقل قول: ShowMessage فارسی، راست به چپ، همراه با قابلیت های دیگر

    حاجی عالی بود.
    فقط چنتا نکته :
    چرا بیپ پخش نمیشه؟
    و چقدر جالبتر میشد ، اینو کامپوننت میکردید، که کاربر فقط با تغییر در ایونت ها و نمایش، سریع به جواب میرسید.
    و اینکه اون قضیه Showmodal نبودن هم اگه بهش اضافه میشد، خوب بود.
    اما جالب بود و ممنون.


  6. #6

    نقل قول: ShowMessage فارسی، راست به چپ، همراه با قابلیت های دیگر

    بیپ تیک داره. اگه زدید و پخش نمی شه، ستینگ ویندوز رو ببینید.
    در مورد شو مودال، به جای دستور مربوطه یه if بگذارید حل می شه.
    اما در مورد کامپوننت کردن باید توضیحاتی بدم:
    این طور نیست که هرچیزی رو کامپوننت کنیم، بعد بهتر شده باشه. کامپوننت در زمان طراحی به درد می خوره، شما در زمان طراحی نباید شی مسیج ای داشته باشی، این شی یک فرمه، می شه بعضی از خصیصه هاش رو لیست کرد اما باز همچنان یک نسخه ازش در برنامه وجود خواهد داشت.
    برای فراخوانی یک تابع با این حجم درست نیست سربار شی کامپوننت رو هم تحمیل کرد.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  7. #7

    نقل قول: ShowMessage فارسی، راست به چپ، همراه با قابلیت های دیگر

    در سورس ارسال شده می تونید جای RichEdit از لیبل هم استفاده کنید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  8. #8

    نقل قول: ShowMessage فارسی، راست به چپ، همراه با قابلیت های دیگر

    یوسف جان دستت طلا کارت حرف نداره خداییش
    ولی این سمپلت یک اشکال کوچولو داره

    چرا رنگ متن پیام خاکستریه؟
    اینطوری اصلا قابل خوندن نیست
    یعنی سخته خوندنش

  9. #9

    نقل قول: ShowMessage فارسی، راست به چپ، همراه با قابلیت های دیگر

    یوسف جان دستت طلا
    تشکر دکمه داره هادی جان!

    به این دلیله که از Richاستفاده شده. شما لیبلش کنی حل می شه.
    کافیه جای TRichEdit از TLabel بگیریش. اگه نتونستی بگو کدش رو سروقت بذارم.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  10. #10

    نقل قول: ShowMessage فارسی، راست به چپ، همراه با قابلیت های دیگر

    تشکر دکمه داره هادی جان!
    ما یک بابای کارگر ، چه کنیم دیگه ، فکر میکنیم اون دکمه برای خوشگلیه سایته

    یوسف جان چند جا ،
    TRichEdit داشت که همه رو Tlable کردم
    اما نتیجه کار فاجعه انگیز بود
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  11. #11

    نقل قول: ShowMessage فارسی، راست به چپ، همراه با قابلیت های دیگر

    فایل مورد نظر اصلاح شد. از همون لینک اول دان کن.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: ShowMessage فارسی، راست به چپ، همراه با قابلیت های دیگر

    من فقط فایل اجراییش رو اجرا کردم
    به نظرم نوشته از آیکون کمی بیشتر فاصله بگیره بهتره

  13. #13

    نقل قول: ShowMessage فارسی، راست به چپ، همراه با قابلیت های دیگر

    آره به نظر بهتر می شه. ممنون
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  14. #14

    نقل قول: ShowMessage فارسی، راست به چپ، همراه با قابلیت های دیگر

    یوسف جان تو که این همه زحمت کشیدی
    اگه همین رو یک کامپوننت کنی بزاری خیلی راحت تر میشه باهاش کار کرد

  15. #15

    نقل قول: ShowMessage فارسی، راست به چپ، همراه با قابلیت های دیگر

    حمزه هم همین رو گفت.
    از نظر من کامپوننت کردنش اشتباهه، اما اوکی سر فرصت این کار رو می کنم.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  16. #16

    نقل قول: ShowMessage فارسی، راست به چپ، همراه با قابلیت های دیگر

    کامپوننت مرتبط اضافه شد.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  17. #17

    نقل قول: ShowMessage فارسی، راست به چپ، همراه با قابلیت های دیگر

    پسر تو طلایی به مولا
    ما XE2 نصب کردم ، ایول نصب شد در حد تیم ملی

    اما جیگرم ، فک کنم توی پروپرتی ها ، Title رو فراموش کردی بزاری

    مرده این سه تابعتم

    U30MsgDlg1.ErrorMessage('خطا');
    U30MsgDlg1.QuestionMessage('سوال');
    U30MsgDlg1.AnnounceMessage('توجه');


    فقط تابع اخطار یا همون Warning کم داره .

  18. #18

    نقل قول: ShowMessage فارسی، راست به چپ، همراه با قابلیت های دیگر

    با سلام،
    کار خوبی کردی ولی یه مشکلی داره و اون هم اینه که توی سیستمی که زبان پیش فرض فارسی نیست کاراکترها به صورت علامت سوال و کاراکتر های عجیب و غریب نشون داده میشه. پیشنهاد می کنم برای ساخت کامپوننتهایی که فارسی هستند از سیستمی استفاده کنید که زبان پیش فرض اون انگلیسی باشه و تنظیمات اصلاً روی فارسی ست نشده باشه! یادمه این مشکل توی Solar Calendar هم وجود داشت. اگه این مشکل رو هم حل کنی خیلی عالی میشه.
    موفق باشید...
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله BORHAN TEC : سه شنبه 10 تیر 1393 در 19:38 عصر

  19. #19

    نقل قول: ShowMessage فارسی، راست به چپ، همراه با قابلیت های دیگر

    خوب شاهین جان وقتی فارسی نصب نباشه ، چطوری پیام ها رو فارسی نمایش بده ؟
    اصولا این کامپوننت برای زبان فارسیه
    پس نصب بودن زبان دیگه کاریه اجتناب ناپذیر

  20. #20

    نقل قول: ShowMessage فارسی، راست به چپ، همراه با قابلیت های دیگر

    خوب شاهین جان وقتی فارسی نصب نباشه ، چطوری پیام ها رو فارسی نمایش بده ؟
    اگه از نسخه های یونیکدی دلفی استفاده کنی (یعنی دلفی 2009 و نسخه های جدیدتر) حتی بدون نصب بودن زبان فارسی کلمات فارسی باید به درستی نمایش داده بشه. اینجا هم شرایط گوناگونی وجود داره که این رو توضیح میدم:

    1- در مورد ویندوز XP اگر زبان فارسی روی اون نصب باشه کاراکترها و کلمات به درستی نمایش داده میشه ولی اگه نصب نباشه کلمات درست نمایش داده نمیشه و از آخر به اول نمایش داده میشوند ، به صورتی که کاراکترها جدا از هم نمایش داده میشه.

    2- در ویندوزهای بعد از XP (مثل ویندوز 7 و ...) حتی با نصب نبودن زبان فارسی، به شرطی که از نسخه های دلفی سازگار با یونیکد استفاده کنیم کلمات به درستی نمایش داده خواهد شد.

    3- حتی در ویندوز XP هم در صورت نصب نبودن زبان فارسی می توان کلمات را به درستی نمایش داد، به عنوان مثال کامپوننت های tms این مشکل رو ندارند و این موضوع در مورد XP به ساختار RTL مربوط به دلفی بر می گردد.

    4- برنامه های دات نتی هم این مشکل رو دارند ولی برنامه هایی که با Qt ساخته می شوند تحت هیچ بدترین شرایط این مشکل را ندارند.

    5- نکته دیگری که هست این است که در به روز ترین نسخه های XP این مشکل وجود ندارد و طبیعی است که در ویندوزهای بعد از XP هم کلاً چنین مشکلی نیست.

    6- در کدی که یوسف نوشته مشکل اینه که متون فارسی به صورت Ansi توی یونیتهای کد قرار گرفته و نه به صورت Unicode.

    7- در تمامی نسخه های ویندوز XP فقط با فعال کردن گزینه Install files for complex ... متون زبان فارسی برنامه هایی که با دلفی 2009 و نسخه های جدیدتر دلفی ساخته شده اند به درستی به نمایش در می آید و حتی به نصب زبان فارسی هم نیازی نیست.(شکل ضمیمه شده)

    باز هم اگه نکته دیگه ای به ذهنم برسه توی همین پست اضافه می کنم .....
    پس نصب بودن زبان دیگه کاریه اجتناب ناپذیر
    با توجه با توضیحاتی که دادم اینگونه نیست :)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله BORHAN TEC : سه شنبه 10 تیر 1393 در 20:24 عصر

  21. #21

    نقل قول: ShowMessage فارسی، راست به چپ، همراه با قابلیت های دیگر

    حق با شاهینه و این ایراد وارده.
    وقت کنم یه اصلاحیه تو برنامه های قدیمیم می دم، با اون اوکی می شه.
    سر فرصت اصلاحش می کنم.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  22. #22

    نقل قول: ShowMessage فارسی، راست به چپ، همراه با قابلیت های دیگر

    با سلام،
    امروز داشتم با پکیج i18n کار می کردم، دیدم که یک کامپوننت خیلی خوب برای Dialog داره، گفتم خیلی خوب میشه که این کامپوننت رو به دوستان هم معرفی کنم. این پکیج توسط آقای کامبیز خجسته ساخته شده و از آدرس زیر قابل دسترس است:
    http://www.delphiarea.com/products/d...packages/i18n/

    به عنوان مثال اگر کامپوننت TMessageDialog را روی فرم قرار دهید و سپس از کد زیر استفاده کنید نتیجه ای شبیه به عکس ضمیمه شده را خواهید دید:
    const  FKeyEr = 'با عرض پوزش، شما نمی توانید این رکورد را حذف کنید چرا که رکورد دیگری به آن وابسته است.';


    procedure TForm2.Button1Click(Sender: TObject);
    begin
    MessageDialog1.Captions.Error := 'خطا';
    MessageDialog1.CheckBox.Visible := True;
    MessageDialog1.ButtonCaptions.OK := 'تأیید';
    MessageDialog1.CheckBox.Caption := 'دیگر این پیام را نمایش نده';
    MessageDialog1.BiDiMode := bdRightToLeft;
    MessageDialog1.ShowError(FKeyEr);
    end;

    موفق باشید...
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. پخش آنلاین موزیک همراه با قابلیت دانلود
    نوشته شده توسط leadstar71 در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 28 فروردین 1393, 19:53 عصر
  2. مقایسه قابلیت های اوراکل 10g و اس کیوال سرور 2005
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1383, 09:00 صبح
  3. کپی کردن عناصر همراه با Event های آن
    نوشته شده توسط samandari در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 19 بهمن 1383, 09:36 صبح
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 21 دی 1383, 19:24 عصر
  5. قابلیت های ASP.NET در مقابل V‌‌B.NET
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 12 بهمن 1382, 10:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •