نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در Restore دیتابیس با LINQ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    مشکل در Restore دیتابیس با LINQ

    سلام من با استفاده از کد زیر میخوام بک آپو Restore کنم از کد زیر استفاده کردم متاسفانه کار نمیکنه
    LINQDataContext db = new LINQDataContext();
    private void restore(string str_filename)
    {
    try
    {
    string dbPath = System.IO.Path.Combine(Application.StartupPath, db.Mapping.DatabaseName + ".mdf");
    db.ExecuteCommand(@"ALTER DATABASE " + dbPath + " SET SINGLE_USER with ROLLBACK IMMEDIATE "
    + " USE MASTER " + " RESTORE DATABASE " + dbPath + " from DISK='" + str_filename + "' with REPLACE");
    MessageBox.Show("عملیات بازیابی اطلاعات موفقیت آمیز بود");
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show("عملیات بازیابی اطلاعات موفقیت آمیز نبود|" + ex.Message);
    }
    }


    و تو باتن :

    OpenFileDialog sfd = new OpenFileDialog();
    string str_filename = string.Empty;

    sfd.Filter = @"backup files(*.bak)|*.bak|all files(*.*)|*.*";
    sfd.FilterIndex = 1;

    sfd.Title = "***open backup files***";
    if (sfd.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    str_filename = sfd.FileName;
    restore(str_filename);


    }

    اینم عکس ارور :
    aaa.png
    اینم کنکشن :
                connectionString="Data Source=(LocalDB)\v11.0;AttachDbFilename=|DataDirec  tory|\Db_ArapPrint.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=False"


    مشکل چیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: مشکل در Restore دیتابیس با LINQ

    براکت دو طرف مسیر فایل بزار.

    ALTER DATABASE [" + dbPath + "] SET
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 13 خرداد 1393 در 19:20 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    نقل قول: مشکل در Restore دیتابیس با LINQ

    درست بود خیلی ممنون

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در Restore دیتابیس sql 2008
    نوشته شده توسط hadi46 در بخش Backup & Restore
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 02 خرداد 1392, 11:32 صبح
  2. مشکل در Restore دیتابیس.
    نوشته شده توسط ko_mail در بخش Backup & Restore
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 13 اسفند 1389, 16:42 عصر
  3. مشکل در restore دیتابیس
    نوشته شده توسط happy65_sh در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 01 شهریور 1388, 12:03 عصر
  4. سوال: مشکل در Restore کردن دیتابیس SQL Server 2000
    نوشته شده توسط Rocker در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 10 مرداد 1387, 11:17 صبح
  5. مشکل در Restore کردن دیتابیس.
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 اسفند 1385, 22:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •