نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: سینک کردن تاریخ سیستم با اینترنت

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار mohammadreza.4747
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    کرج
    سن
    29
    پست
    31

    Question سینک کردن تاریخ سیستم با اینترنت

    سلام
    میخواستم ببینم کد یا کامپوننت یا روشی هست که
    مثلا زمان لود شدن صفحه برنامه تاریخ سیستم رو چک و بشه با اینترنت سینک کرد؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: سینک کردن تاریخ سیستم با اینترنت

    وقتی واژه فارسی وجود داره از سینک استفاده نکن . مگه (( همگام سازی )) بده ؟!
    بعداشم کسی تنظیم با اینترنت نمی کنه ، اگر میخوای سرورتو با کامپیوتر بروز کنی ، از همون دستورات sql باید استفاده کنی و یا زمان جاری رو با یه فایل php یا asp در بیاری و اونو دانلود کنی واستفاده کنی .

    اگرم که سرور نداری ، ساعت UTC را بر مبنا GMT موردنظرت به دست بیار که اونم دقیقه .
    اگر هیچ کدومشم نشد ، بگرد سایت های زمان رو پبدا کن و از طریق اون بروز کن .

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار mohammadreza.4747
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    کرج
    سن
    29
    پست
    31

    نقل قول: سینک کردن تاریخ سیستم با اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط drsina مشاهده تاپیک
    وقتی واژه فارسی وجود داره از سینک استفاده نکن . مگه (( همگام سازی )) بده ؟!
    بعداشم کسی تنظیم با اینترنت نمی کنه ، اگر میخوای سرورتو با کامپیوتر بروز کنی ، از همون دستورات sql باید استفاده کنی و یا زمان جاری رو با یه فایل php یا asp در بیاری و اونو دانلود کنی واستفاده کنی .

    اگرم که سرور نداری ، ساعت UTC را بر مبنا GMT موردنظرت به دست بیار که اونم دقیقه .
    اگر هیچ کدومشم نشد ، بگرد سایت های زمان رو پبدا کن و از طریق اون بروز کن .
    ممنون از توضیح کلیتون
    ولی من انقد کلی نمیخوام اگرم اومدم اینجا سوالمو مطرح کردم دنبال جوابم (کد یا کام
    پوننت
    ) البته ببخشید لاتین شد

  4. #4

    نقل قول: سینک کردن تاریخ سیستم با اینترنت

    فک کنم شما باید یه سروری داشته باشی که این منظور رو ارائه بده و شما از رو اون بخونی
    مطمئن نیستم ولی سایتایی وجود دارن که این خدمت رو ارائه
    خودمم تو پروژم لازم داشتم ولی دنبالش نرفتم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: سینک کردن تاریخ سیستم با اینترنت

    سلام

    Untitled.png

    قبلا این برنامه رو ساختم و تا العان هم با گذشت 2 سال 100% عالی و مطمئن کار میکنه...
    از سایت time.ir یه رشته به تاریخ و ساعت امروز دریافت میکنم و با date time سیستم ست میکنم
    فقط اون موقع کدهاشو به زبان وی بی دات نت نوشتم اگه خواستید بگید کدهاش بزارم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Pedram_Parsian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    430

    نقل قول: سینک کردن تاریخ سیستم با اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    سلام

    Untitled.png

    قبلا این برنامه رو ساختم و تا العان هم با گذشت 2 سال 100% عالی و مطمئن کار میکنه...
    از سایت time.ir یه رشته به تاریخ و ساعت امروز دریافت میکنم و با date time سیستم ست میکنم
    فقط اون موقع کدهاشو به زبان وی بی دات نت نوشتم اگه خواستید بگید کدهاش بزارم
    دوست عزیز اگه میشه کد ها رو قرار بدین لطفا
    با تشکر

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار mohammadreza.4747
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    کرج
    سن
    29
    پست
    31

    نقل قول: سینک کردن تاریخ سیستم با اینترنت

    سلام
    بعد از کلی جستجو بالاخره پیداش کردم
    این تابع میاد طبق تایمی زونی که تنظیم کردین روی ویندوز ساعت و همچنین تاریخ رو مییگیره
    و فقط یه تغییر کوچیک دادم که بیاد با مسج باکس تشون بده



    public DateTime GetFastestNISTDate()
    {
    var result = DateTime.MinValue;


    // Initialize the list of NIST time servers
    // http://tf.nist.gov/tf-cgi/servers.cgi
    string[] servers = new string[] {
    "nist1-ny.ustiming.org",
    "nist1-nj.ustiming.org",
    "nist1-pa.ustiming.org",
    "time-a.nist.gov",
    "time-b.nist.gov",
    "nist1.aol-va.symmetricom.com",
    "nist1.columbiacountyga.gov",
    "nist1-chi.ustiming.org",
    "nist.expertsmi.com",
    "nist.netservicesgroup.com"
    };


    // Try 5 servers in random order to spread the load
    Random rnd = new Random();
    foreach (string server in servers.OrderBy(s => rnd.NextDouble()).Take(5))
    {
    try
    {
    // Connect to the server (at port 13) and get the response
    string serverResponse = string.Empty;
    using (var reader = new StreamReader(new System.Net.Sockets.TcpClient(server, 13).GetStream()))
    {
    serverResponse = reader.ReadToEnd();
    }
    // If a response was received
    if (!string.IsNullOrEmpty(serverResponse))
    {
    // Split the response string ("55596 11-02-14 13:54:11 00 0 0 478.1 UTC(NIST) *")
    string[] tokens = serverResponse.Split(' ');


    // Check the number of tokens
    if (tokens.Length >= 6)
    {
    // Check the health status
    string health = tokens[5];
    if (health == "0")
    {
    // Get date and time parts from the server response
    string[] dateParts = tokens[1].Split('-');
    string[] timeParts = tokens[2].Split(':');


    // Create a DateTime instance
    DateTime utcDateTime = new DateTime(
    Convert.ToInt32(dateParts[0]) + 2000,
    Convert.ToInt32(dateParts[1]), Convert.ToInt32(dateParts[2]),
    Convert.ToInt32(timeParts[0]), Convert.ToInt32(timeParts[1]),
    Convert.ToInt32(timeParts[2]));


    // Convert received (UTC) DateTime value to the local timezone
    result = utcDateTime.ToLocalTime();
    string Re = result.ToString();
    MessageBox.Show(Re);
    return result;

    // Response successfully received; exit the loop
    }
    }
    }
    }
    catch
    {
    // Ignore exception and try the next server
    }
    }
    return result;
    }





    و باز هم http://stackoverflow.com

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 08 خرداد 1401, 09:25 صبح
  2. تنظیم کردن تاریخ سیستم
    نوشته شده توسط Delphi7_love در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 21 آبان 1389, 12:35 عصر
  3. چگونگی قفل کردن تاریخ سیستم توسط سی شارپ؟
    نوشته شده توسط rhm.soltani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 18 مهر 1387, 12:56 عصر
  4. قفل کردن تاریخ سیستم
    نوشته شده توسط Ner'zhul Arthas در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 18 آذر 1386, 15:11 عصر
  5. پیدا کردن ساعت سیستم و تاریخ سرور با کد sql
    نوشته شده توسط amir_king2_2 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اسفند 1382, 17:04 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •