نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: آرایه های چندبعدی با generice ها

  1. #1

    آرایه های چندبعدی با generice ها

    سلام من فایل متنی زیر رو ضمیمه کردم می خوام شما به من یه روش برای واکشی از اون رو به من پیش نهاد بدید.
    من یه آرایه دوبعدی با طول متغیر باید داشته باشم که اطلاعاتم رو توش ذخیره کنم.
    ضمیمه 119877
    مثلا:
    کشور ها
    {
    ایران
    ایتالیا
    ...
    }
    اسامی
    {
    حسن
    جعفر
    ..
    }

  2. #2

    نقل قول: آرایه های چندبعدی با generice ها و کمک

    جانه من جواب بدین! فوریه

  3. #3

    نقل قول: آرایه های چندبعدی با generice ها و کمک

    خب شما لیست رو بر اساس ">" split کن بعد بیا همون اسپلیت هارو بر اساس اینتر اسپلیت کن .... بعد همرو بریز تو لیست دیگه ...
    یه سوال این واسه اسم فامیله ؟ بعدا بشینم بخونم لیستشو به درد بازی میخوره ...

  4. #4

    نقل قول: آرایه های چندبعدی با generice ها و کمک

    نه این بازی حدس بزنه فردا همین جا آپلودش می کنم
    میشه توضیح بدین

  5. #5

    نقل قول: آرایه های چندبعدی با generice ها و کمک

    من تا الان این کارو کردم.
    همی کلمه هارو می ریختم تویه generic list.
    بعد بع کدومشو به صورت رندوم انتخاب می کردم و به کاربر نشون میدادم. همین.
    حالا می خوام به کاربر هم کلمه ی تصادفی رو نشون بدم و هم بگم که چیه(یعنی اسم انسانه، کشوره، غذاس)

  6. #6

    نقل قول: آرایه های چندبعدی با generice ها و کمک

    یعنی الان شما کلمات :

    <شغل
    <اسم

    و غیره هم تو لیست گذاشتین ؟
    اگه بزارین بهتره .... چون میتونید از اونا به عنوان bookmark استفاده کنید یعنی index همشونو پیدا کنید ... بعد بر اساس این میشه اینو در اورد که از شماره ی مثلا 100 تا 340 اسم هستن ... و با یه شرط میتونید نوعشو بفهمید ...
    البته روش اینکه هر کدوم رو بریزین تو یه لیست شاید بهتر بود ... اما این هم جواب میده ...
    هر دو راه یه برتری هایی دارن برای مثال یکی نیاز به یه عدد رندوم اضافه داره ... یکی دیگه همه رو با هم تو یه لیست داره و تفکیکش سخت تره ... ولی هر دو راه خوبه ...

  7. #7

    نقل قول: آرایه های چندبعدی با generice ها و کمک

    کل مشکلت اینه که داری از string استفاده میکنی چون نمیتونه طول متغیر داشته باشه
    شما بیا از لیست استفاده کن و همین کار را انجام بده مشکلت حل میشه
    اگر نیاز به توضیح بیشتر داری دقیقا بگو میخوای چیکار کنی تا کد بزنم برات اگر ان بودم...
    ----ادیت-----
    لیست ها را جدا جدا در نظر بگیر که کارت راحت تر باشه چون میخوای رندوم بیاری جدا باشن راحت تره

  8. #8

    نقل قول: آرایه های چندبعدی با generice ها و کمک

    کل مشکلت اینه که داری از string استفاده میکنی چون نمیتونه طول متغیر داشته باشه
    شما بد منظور منو فهمیدید. من آرایم طولش معلوم نیس. به موقع 100 تاس یه موقع 5تا

    شما بیا از لیست استفاده کن و همین کار را انجام بده مشکلت حل میشه
    من از لیست استفاده می کنم.

    یعنی الان شما کلمات :
    1

    2
    3
    <شغل
    <اسم



    و غیره هم تو لیست گذاشتین ؟
    خیر من طبق اینا می خوام آرایه درس کنم.

    به خدا vb6ش رو بلدم بنویسم تو این C#‎ نمی تونم.
    این vb6ش:
    dim heads(3,100) as string 'غذا یا کشور یا ..
    msgbox heads(0,5) 'که مثلا قرمه سبزی رو میده که من 0 رو واسه غذا گرفتم و مثلا 100 قرمه سبزیه

  9. #9

    نقل قول: آرایه های چندبعدی با generice ها و کمک

    ببین الان این را

    string[] a = new string[5];
    string[] b = new string[15];
    string[] c = new string[10000];
    List<string[]> list = new List<string[]>();
    list.Add(a);
    list.Add(b);


    حالا 2 بعدی هم بود باز همینجور و .....

  10. #10

    نقل قول: آرایه های چندبعدی با generice ها و کمک

    string[] a = new string[5];
    string[] b = new string[15];
    string[] c = new string[10000];
    List<string[]> list = new List<string[]>();
    list.Add(a);
    list.Add(b);
    از این لطفا یه معال دو بعدی می زندید
    شما اینجا طول ثابت دادین به آرایه ولی من طوله متغیرم در زمان اجرای برنامه متغیره
    آخرین ویرایش به وسیله Mori Bone : چهارشنبه 14 خرداد 1393 در 20:30 عصر

  11. #11

    نقل قول: آرایه های چندبعدی با generice ها و کمک

    براتون نوشتمش ... البته با لیست و بدونه ارایه دو بعدی انجام دادم فکر کنم اینطوری بهتره با ارایه دو بعدی بد تر میشد ...

    StreamReader sr = new StreamReader(@"C:\Users\Ali\Downloads\words.txt");
    string str = sr.ReadToEnd();
    List<string>[] words =new List<string>[6];
    string[] split = str.Split('<');
    for (int i = 0; i < 6; i++)
    {
    words[i] = new List<string>();
    string[] temp = split[i].Split(new string[] { "\n", "\r\n" }, StringSplitOptions.RemoveEmptyEntries);
    foreach(string word in temp)
    {
    words[i].Add(word);
    }
    }

    دقت کن که اولین عضو هر لیست نوع اون لیست هست یعنی مثلا شغله یا اسم و ... میتونی کلا اونو تو عملیات ها skip کنی ننویسی ...
    آخرین ویرایش به وسیله aliagamon : چهارشنبه 14 خرداد 1393 در 21:26 عصر

تاپیک های مشابه

  1. آرایه های نا محدود
    نوشته شده توسط m_zi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 14 اسفند 1386, 14:12 عصر
  2. آرایه های 2 بعدی !
    نوشته شده توسط cactuskhan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 08 آبان 1386, 19:45 عصر
  3. مقداردهی اولیه آرایه های دینامیکی هنگام تغییر بعد یا سایز
    نوشته شده توسط Hadizadeh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 33
    آخرین پست: چهارشنبه 16 فروردین 1385, 15:17 عصر
  4. آرایه های پویای دو بعدی(فوری)
    نوشته شده توسط vbprogrammerx در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 04 فروردین 1385, 15:31 عصر
  5. لطفا درباره آرایه های دینامیک توضیح بدید
    نوشته شده توسط Lord در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 خرداد 1384, 15:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •