نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: رسم اشکال با DrawingVisual

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار cpppro
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    In The Earth
    پست
    98

    رسم اشکال با DrawingVisual

    با سلام
    آیا کسی تا حالا از DrawingVisual برای رسم اشکال استفاده کرده ؟
    من فعلا تو شروع کار باهاش تونستم اشکالی رو رسم کنم ولی تو تغییر مکان جسم یا تغییر اندازه ی اون بعد از ایجاد و ... موندم.
    اگه کسی کمک کنه بسیار لطف کرده.

    public void Draw(Point firstPoint,Point endPoint)

    {

    children_vc = new VisualCollection(this);

    visual = new DrawingVisual();

    children_vc.Add(visual);



    using (var dc = visual.RenderOpen())

    {

    dc.DrawRectangle(drawingBrush, drawingPen, new Rect(firstPoint, endPoint));

    }

    }

  2. #2

    نقل قول: رسم اشکال با DrawingVisual

    من از یه روش استفاده میکردم (یعنی اگه من جای شما بودم )
    اونم اینکه هر چیزی که میکشید تو یه یه پنل بزارین مثلا برای یه مستطیل جدید یه پنل جدید بسازین بکگراندشو عوض کنید .
    بعد اون رو جا بجا کنین هر جا اوکی شد اندازشم درست کرد خواست ثبت کنه شما بیا اندازه ی پنل و موقعیت اون رو تو پنل اصلی (همون عکس اصلی که زیر همه پنل هاست) بگیر و بعد بیا یدونه رو اون عکس اصلیه دراو کن .

تاپیک های مشابه

  1. رسم اشکال با DrawingVisual
    نوشته شده توسط cpppro در بخش WPF
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 12 مرداد 1393, 08:48 صبح
  2. رسم اشکال هندسی در RichTextBox
    نوشته شده توسط vbapr2005 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 13 آذر 1384, 01:05 صبح
  3. تبدیل عدد اعشاری به پیکسل برای رسم اشکال
    نوشته شده توسط alireza_dpn در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 13 آبان 1384, 01:46 صبح
  4. رسم اشکال سه بعدی
    نوشته شده توسط abbas.exe در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 06 آذر 1383, 02:21 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •