نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: انتخاب چند عکس و ذخیره همزمان آنها

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    انتخاب چند عکس و ذخیره همزمان آنها

    سلام دوستان

    چطوری میتونم چندین عکس رو با هم انتخاب و هم زمان ذخیره کنم(من الان میتونم یک عکس رو انتخاب و ذخیره کنم)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: انتخاب چند عکس و ذخیره همزمان آنها

    اول:
    this.openFileDialog1.Multiselect = true;

    دوم:

    foreach (String file in openFileDialog1.FileNames)

    {
    try

    {

    PictureBox pics = new PictureBox();

    Image loadedImage = Image.FromFile(file);

    pics.Height = loadedImage.Height;

    pics.Width = loadedImage.Width;

    pics.Image = loadedImage;

    pics.Image.Save(@"E:\" + i.ToString()+".gif");

    i++;

    }

    catch{}

    }
    آخرین ویرایش به وسیله c0mmander : جمعه 16 خرداد 1393 در 04:42 صبح دلیل: تغییر کد ها و کامل گذاشتن برنامه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: انتخاب چند عکس و ذخیره همزمان آنها

    به یه خطا برخوردم
    111.png

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: انتخاب چند عکس و ذخیره همزمان آنها

    عزیزم نمونه کد در بالا قرار دادم !

    fileName اشتباه هست FileNames صحیح است.

    --- ویرایش

    چون در حقیقت فایل filenames ارایه از string هست.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: انتخاب چند عکس و ذخیره همزمان آنها

    نمونه کد برای ذخیره سازی چند عکس با هم دارید؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: انتخاب چند عکس و ذخیره همزمان آنها

    برای ذخیره سازی عکس شیوه های خیلی زیادی وجود داره با کمی جستجو به آنها میرسید . مثلا تبدیل عکس به بایت و یا ذخیره سازی در بانک اطلاعتی .. اما ساده ترین روش به صورت زیر است:


    foreach (String file in openFileDialog1.FileNames)
    {
    // Create a PictureBox.
    try
    {
    PictureBox pics = new PictureBox();
    Image loadedImage = Image.FromFile(file);
    pics.Height = loadedImage.Height;
    pics.Width = loadedImage.Width;
    pics.Image = loadedImage;
    pics.Image.Save(@"E:\" + i.ToString()+".gif");
    i++;
    }
    catch{}
    }


تاپیک های مشابه

  1. ذخیره چند عکس بصورت همزمان در sql
    نوشته شده توسط z.gh_user در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 03 بهمن 1392, 20:01 عصر
  2. سوال: انتخاب چند فایل ، گرفتن آدرس آنها به طریق های مختلف
    نوشته شده توسط mehdi.safavie در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 13 آذر 1392, 12:53 عصر
  3. سوال: انتخاب چند سطر دیتاگرید و ارسال آنها به گزارش
    نوشته شده توسط mehdi zanjani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 22 تیر 1392, 14:04 عصر
  4. نمایش چند عکس به طور همزمان در AdRotator
    نوشته شده توسط mohsen_metn در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 13 دی 1388, 00:41 صبح
  5. سوال: انتخاب چند گزينه به صورت همزمان
    نوشته شده توسط rockboy_62 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 تیر 1387, 08:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •