نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل صرب یک عدد صحیح در یک رقم اعشاری

  1. #1

    مشکل صرب یک عدد صحیح در یک رقم اعشاری

    سلام من 3 تا تکس دارم که تکس اول یک مقدارش مثلا9000 هستش و تکس دوم0/9 هست حالا میخوام حاصل ضرب در تکس سوم نمایش داده بشه
    حالا هرچی که هست اگه صحیح هست نشونش یده اگه اغشار هم هست اعشار!؟
    الان جواب این حاصل ضرب 8100 هستش ولی داخل تکس سوم من صفر مینویسه
    اینم کدش:
    TextBox3.Text = Val(TextBox1.Text) * Val(TextBox2.Text)

    میحوام کلا اگه جواب اعشاری باشه. اعشار باشه. اعشاراش معلوم باشن داخل تکس 3

    ممنونم

  2. #2

    نقل قول: مشکل صرب یک عدد صحیح در یک رقم اعشاری

    شما اول بیایید اعدادتون رو هم نوع بکنید بعد در هم ضرب بکنید. مثلا هر دو عدد رو به نوع داده ی دابل تبدیل کنید، بعد در هم ضرب کنید که جواب رو هم به صورت دابل که اعشاری رو هم نشون میده باشه.
    یه مثال میزنم

    int a=8100;
    double b=9.0;
    double c=0;
    c=(double)a*b
    textbox3.text=c.ToString();

    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله gjmkdyttyhujk : پنج شنبه 15 خرداد 1393 در 22:39 عصر

  3. #3

    نقل قول: مشکل صرب یک عدد صحیح در یک رقم اعشاری

    اقا دلیل این نیست .... دلیل اینه که اولا اصلا کانورت نشده به استرینگ دوم اینکه علامت اعشار که / نیست !!! نقطه هست ..... . .
    در ضمن val ماله وی بیه ها ما تو سی شارپ نداریم شما چطوری استفاده کردی ؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل صرب یک عدد صحیح در یک رقم اعشاری
    نوشته شده توسط farhad85 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 15 خرداد 1393, 16:28 عصر
  2. مشکل در تبدیل رشته به عدد صحیح
    نوشته شده توسط yuttrim20 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 28 خرداد 1391, 10:19 صبح
  3. ورودی بر مبنای: ابتدا سه عدد صحیح و سپس دو رقم اعشار
    نوشته شده توسط آرام جان گل در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 21 تیر 1389, 09:23 صبح
  4. ایجاد فیلد از نوع عدد صحیح به صورت Identity
    نوشته شده توسط seyedof در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 13 آبان 1384, 16:30 عصر
  5. تغییر روز میلادی با عدد صحیح ؟
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اردیبهشت 1384, 16:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •