نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: Round کردن اعداد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aroshanzamir
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    462

    Round کردن اعداد

    سلام دوستان من چطوری می تونم

    قیمت یه کالا با محاسباتی که روش انجام میشه
    اگر مثلا شد 3575 تومان (سه هزار و پانصد و هفتاد و پنج تومان) اون را به مثلا 3600 یا 4000 روند کنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: روند کردن اعداد

    میتونی به جای دو یا سه رقم اخر با substring و replase صفر بزاری

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aroshanzamir
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    462

    نقل قول: روند کردن اعداد

    فکر نکنم راه درستی باشه

    من که نمی دونم تعداد ارقام چند تاست هر بار تغیر می کنه

    ممکنه یه بار بشه 35987
    یه بار بشه 3987
    و یه بار دیگه 987

    حالا چطور ؟
    قبول دارم میشه اول تعداد ار قام را بگیرم و بعد با تعداد ار قام یکی
    یه عدد واسه substring انتخاب کنیم
    ولی فکر نکنم راه حل درستی باشه

  4. #4

    نقل قول: روند کردن اعداد

    دو راه داری اولیش اینکه از تابع روند خود سی شارپ استفاده کنی :

    double a = 3575/(double)100;
    a = Math.Round(a);
    textBox1.Text = (a*100).ToString();

    تو کد بالا اگه خواستی به 4000 روند کنه باید 3 رقم رند کنی (ضریب بشه 1000)
    یه راه دیگه هم داری که خودت بیای تقسیم به 100 کنی بخش اعشارو حذف کنی به اضافه ی یک کنی ضرب در 100 کنی ... اما روش اول بهتره ...
    + آپدیت :
    اگه ارقام مشخص نیست از این استفاده کنید :

    double a = 987344;
    double zarib=Math.Pow(10,a.ToString().Length-1);
    a = a /zarib ;
    a = Math.Round(a);
    textBox1.Text = (a * zarib).ToString();

تاپیک های مشابه

  1. فارسی کردن اعداد
    نوشته شده توسط keenonweb در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 06 آذر 1391, 12:32 عصر
  2. مشکل با فیلتر کردن اعداد!
    نوشته شده توسط white fox در بخش Access
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 14 شهریور 1384, 15:23 عصر
  3. Round کردن اعداد در DBGrid
    نوشته شده توسط nasr در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 12 خرداد 1384, 00:01 صبح
  4. تابع گرد کردن اعداد
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 28 بهمن 1383, 13:30 عصر
  5. Round کردن اعداد اعشاری با دورقم اعشار
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 17 تیر 1383, 14:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •