نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: پرینت کردن اطلاعات

  1. #1

    پرینت کردن اطلاعات

    یه برنامه نوشتم که اطلاعات رو از اکسل می خونه میریزه تو گرید ویو حالا می خوام هر رکورد این گرید تو یه صفحه پرینت بشه یا مثلا بهش بگیم از سطر 200 تا 300 رو پرینت کن این 100 صفحه پرینت کنه چطوری میشه گرید رو پرینت کرد ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: پرینت کردن اطلاعات

    سلام
    بین دوست من تابعی که نوشتم واست میاد توی مسیر Bin-Debug برنامه از فایل اکسل داد ها رو میخونه و میریزه توی گراید
    شما دو راه دارید یا اینکه به فایل اکسلتون یک فیلد بنام id اضافه کنید و در دستور اسکیول مانند:

    "SELECT * FROM [" + sheet + "] where id between 100 And 200"

    تغییراتی بدید بدین صورت که بیاد بین دوبازه عددی مثلا 100 و 200 جستجو بزنه بعد داده های جستجو شده رو بریزه درون دیتاست بعد درون حلقه یکی یکی بفزسید به پرینت

    یا بجای دستور اسکیول گراید ویو رو فیلتر کنید و هرچی که فیلتر شد باز محتویات گراید فیلتر شده رو بریزید درون حلقه و تک تک به پرینت ارسال کنید
    البته میتونید ارسال به پرینتر رو بدون جلقه هم انجام بدید مثل ابزارهای گزارش گیری

         private DataSet GetDataFromExcel()
    {
    string urlFile=AppDomain.CurrentDomain.BaseDirectory + "Book2.xlsx";
    var ds = new DataSet();
    string oleDbConnection = "Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=" + urlFile + ";Extended Properties= Excel 12.0";
    try
    {
    using (var cnn = new OleDbConnection(oleDbConnection))
    {
    var dt = new DataTable();
    cnn.Open();
    dt = cnn.GetOleDbSchemaTable(OleDbSchemaGuid.Tables, null);
    if (dt != null && dt.Rows.Count > 0)
    {

    for (int i = 0 ; i < dt.Rows.Count; i++)
    {
    string sheet = dt.Rows[i]["table_name"].ToString();
    var dap = new OleDbDataAdapter("SELECT * FROM [" + sheet + "]", cnn);

    dap.Fill(ds, sheet);


    }


    }
    cnn.Close();
    }
    }
    catch (Exception ex)
    {
    throw new Exception(ex.Message);
    }

    return ds;
    }


    این هم نحوه صدا زدنش تابع برای نمایش اطلاعات اکسل
     var dt = new System.Data.DataTable();
    dt = GetDataFromExcel().Tables[0];

    dataGridView1.DataSource = dt;

    راستش وقت ندارم وگرنه باقی کدهاش واست میفرستادم

  3. #3

    نقل قول: پرینت کردن اطلاعات

    ممنون ولی این که بخونرو نوشتم می خوام پرینت کنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: پرینت کردن اطلاعات

    از ds
    dap.Fill(ds, sheet);

    که فیلتر کردید مینونید در کریستال ریپورت یا خود ابزار گزارش گیری ویژوال استودیو استفاده کنید و چاپ کنید

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: پرینت کردن اطلاعات گرید ویو
    نوشته شده توسط mehrshadms در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 12 خرداد 1393, 20:06 عصر
  2. پرینت کردن اطلاعات دیتابیس
    نوشته شده توسط Dr Saeed در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 18 بهمن 1392, 23:26 عصر
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 09 مهر 1388, 16:49 عصر
  4. الگوریتم های فیلتر کردن اطلاعات
    نوشته شده توسط shadi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 01 دی 1382, 08:33 صبح
  5. خطا در هنگام insert کردن اطلاعات در پارادکس
    نوشته شده توسط در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 21 اردیبهشت 1382, 11:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •