نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: فرم لوگین و مشکل نمایش اطلاعات

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amir.bakhtiari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    161

    Question فرم لوگین و مشکل نمایش اطلاعات

    سلام
    من یه مشکلی دارم
    یه فرم لوگین دارم وقتی کاربر username و pass رو وارد میکنه وارد یه فرم دیگه میشه
    من میخوام وقتی لوگین کرد اطلاعات کاربر که تو یه table ثبت شده - مثل نام - نام خانوادگی شماره پرسنلی و... تو چند تا label نشون بده
    و کدی که نوشتمپ
    loginfrm lg = new loginfrm();
    SqlConnection con_ = new SqlConnection(@"Data Source=AMIRB;Initial Catalog=mesinQC;Integrated Security=True");
    SqlDataAdapter sda_ = new SqlDataAdapter("select * from user_manage where username='" + lg.textBox1.Text + "'", con_);
    DataSet ds = new DataSet();
    sda_.Fill(ds, "user_manage");
    label4.DataBindings.Add("Text", ds, "user_manage.name_family");


    lg-----> فرم لوگین
    تو قسمت lg.textbox.text نام کاربری وارد میشه ک واضحه

    من این کدو تو قسمت form_load فرم main قرار دادم ولی اتفاقی نمیوفته

    اگه میشه راهنمایی کنید ممنون میشم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: فرم لوگین و مشکل نمایش اطلاعات

    اول چک کنید ببیتید دیتای توی sda هست یا نه (برای اطمینان). سپس میتونید اینطور بنویسید :
    label4.Text = sda_.Rows[0]["name_family"].value.ToString();
    الیته از سینتکس کد بالا مطمئن نیستم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amir.bakhtiari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    161

    نقل قول: فرم لوگین و مشکل نمایش اطلاعات

    تا حدودوی حالش کردم
    و
    SqlDataAdapter sda_ = new SqlDataAdapter("select * from user_manage where username='amir'", con_);

    تغییرش میدم کار میکنه

    وقتی بجای amir اینو میزارم lg.textBox1.Text کار نمیکنه
    lg فرم لوگین و textbox نام کاربری میگیره- ولی خالی برمیگردونه
    حتی -text box -moifiers برابر با public قرار دادم ولی خبری نیست!!!!!!

  4. #4

    نقل قول: فرم لوگین و مشکل نمایش اطلاعات

    نقل قول نوشته شده توسط amir.bakhtiari مشاهده تاپیک
    تا حدودوی حالش کردم
    و
    SqlDataAdapter sda_ = new SqlDataAdapter("select * from user_manage where username='amir'", con_);

    تغییرش میدم کار میکنه

    وقتی بجای amir اینو میزارم lg.textBox1.Text کار نمیکنه
    lg فرم لوگین و textbox نام کاربری میگیره- ولی خالی برمیگردونه
    حتی -text box -moifiers برابر با public قرار دادم ولی خبری نیست!!!!!!
    میتونی با کوئری استرینگ مقدار text رو ارسال کنی.یا اگر بعداز لاگین نام کاربری رو توی کوکی میذاری،این مقدار رو از کوکی بخون.
    این کد رو امتحان کن:

    SqlConnection con_ = new SqlConnection(@"Data Source=localhost;Initial Catalog=Example;Integrated Security=True");
    SqlDataAdapter sda_ = new SqlDataAdapter("select * from Users where Name=N'" +Request.QueryString["t"].ToString() + "'", con_);
    DataSet ds = new DataSet();

    sda_.Fill(ds, "Users");
    if (ds.Tables["Users"].Rows.Count != 0)
    {
    foreach (DataRow dr in ds.Tables["Users"].Rows)
    {

    Label1.Text = dr["Family"].ToString();
    }
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: فرم لوگین و مشکل نمایش اطلاعات

    برای پاس دادن اطلاعات به دیتابیس از پارامترها استفاده کنید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار amir.bakhtiari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    161

    نقل قول: فرم لوگین و مشکل نمایش اطلاعات

    تحت وب نیستا - ویندوزه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: فرم لوگین و مشکل نمایش اطلاعات

    فرقی نداره ADO.NET برای هر دو ، یک سینتکس داره.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار amir.bakhtiari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    161

    نقل قول: فرم لوگین و مشکل نمایش اطلاعات

    Request.QueryString["t"].ToString()

    این چیه! چه کار انجام میده؟؟؟

  9. #9

    نقل قول: فرم لوگین و مشکل نمایش اطلاعات

    من مقدار تکست رو از کوئری استرینگ خوندم،شما به جاش از تکست بخون

  10. #10

    نقل قول: فرم لوگین و مشکل نمایش اطلاعات

    یک یا چند متغییر پابلیک برای mainform بساز و به همون اندازه هم برای loginform. بعد از کد زیر استفاده کن.


    sqldatareader sdr0=com0.executereader();
    if(sdr0.read())
    {
    mainform mf0=new mainform();
    mf0.name=sdr0["name"].tostring();
    mf0.family=sdr0["family"].tostring();
    mf0.personelNO=sdr0["personelNO"].tostring();
    }
    else
    {
    messagebox.show("wrong username or password");
    }

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار amir.bakhtiari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    161

    نقل قول: فرم لوگین و مشکل نمایش اطلاعات

    یک یا چند متغییر پابلیک برای mainform بساز و به همون اندازه هم برای loginform. بعد از کد زیر استفاده کن.
    میشه بیشتر توضیح بدید؟

  12. #12

    نقل قول: فرم لوگین و مشکل نمایش اطلاعات

    نقل قول نوشته شده توسط amir.bakhtiari مشاهده تاپیک
    میشه بیشتر توضیح بدید؟
    از این واضح تر نمیشه گفت ها؟ شما داخل mainform سه تا متغییر پابلیک با نام های وfamilyوpersonelNOو name تعریف کن. همین.loginfom رو نمیخواد. بعد کدی که من نوشتم رو copy کن بعد paste کن.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل نمایش اطلاعات با SqlDataSource در Stimul
    نوشته شده توسط fakhravari در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 15:46 عصر
  2. مشکل نمایش اطلاعات
    نوشته شده توسط reza erfani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 16
    آخرین پست: سه شنبه 06 دی 1390, 14:49 عصر
  3. مشکل:نمایش اطلاعات دیتاگریدویو بدون درج کد
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 شهریور 1386, 03:17 صبح
  4. مشکل با فرم های asp (مشکل ارسال اطلاعات فارسی با متد Get)
    نوشته شده توسط sma_mohseni در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 خرداد 1384, 13:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •