نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: تبدیل باینری به text

  1. #1

    تبدیل باینری به text

    سلام
    دوستان اگه کسی کد تبدیل باینری به text رو بلد هست لطفا بزاره
    کل اینترنت رو گشتم ولی کد هایی که پیدا میکردم هر کدوم یجاش مشکل داشت
    و ممنون میشم اگه کسی کد صحیح رو برام بزاره
    و میخوام اینکار بین دو تا تکست باکس انجام بشه
    با سپاس Spaceman

  2. #2

    نقل قول: تبدیل باینری به text

    خدمت شما :

    byte[] temp = System.Text.Encoding.Unicode.GetBytes(textBox1.Tex t);
    textBox2.Text = System.Text.Encoding.Unicode.GetString(temp);
    آخرین ویرایش به وسیله aliagamon : جمعه 16 خرداد 1393 در 20:34 عصر

  3. #3

    نقل قول: تبدیل باینری به text

    دوست عزیز این یه تیکه آخرش مشکل داره "(array);"
    و وقتی به اون متغیر بالایی تغیرش هم دادم فقط باینری رو نوشت به حروف تبدیل نکرد
    چیکارش کنم؟
    با سپاس Spaceman

  4. #4

    نقل قول: تبدیل باینری به text

    ببخشید اون تیکه مشکل از من بود اول اسم متغییر رو گذاشته بودم Array بعد عوض کردم یادم رفت اونم درست کنم ...
    درست عمل میکنه مشکلی نداره من خودم دقیقا از این روش برای انتقال تکست تو برنامه های تجت شبکه (سوکت پروگرمینگ) استفاده میکنم .... شاید شما بدجوری استفاده میکنید
    اما این درست کار میکنه .... کدتونو بزارین ...

  5. #5

    نقل قول: تبدیل باینری به text

    والا من میخوام باینری ها به حروف تبدیل بشن ولی بجای این کار میاد اون کد باینری رو که میخوام به حروف تبدیلش کنم رو توی تکست باکس بعدی مینویسه
    اگه میشه یه نمونه ازش بزارین
    با سپاس Spaceman

  6. #6

    نقل قول: تبدیل باینری به text

    خب اگه فقط میخواین بایتو بکنید تکست خط دومو استفاده کنید یعنی ارایه رو بدین بهش براتون میکنه تکست ...
    خط اول هم تکست رو میکنه ارایه بایت ...
    یعنی اگه شما یه ارایه به این مجموعه (یعنی خط یک و دو ) بدین دوباره خروجیش میشه همون پس برای تبدیل بایت به تکست خط دوم رو استفاده کنید ...

  7. #7

    نقل قول: تبدیل باینری به text

    چجوری فقط از خط دوم استفاده کنم؟
    میشه بنویسین دقیقا چه چیزی رو باید تغییر داد
    با سپاس Spaceman

  8. #8

    نقل قول: تبدیل باینری به text

    شما اصلا ارایه بایتتون چطوریه ؟ خب همونو بش بدین دیگه یه ارایه از بایت بدین براتون تو تکست باکس دوم مینویسه ...

  9. #9

    نقل قول: تبدیل باینری به text

    این کد تبدیل به باینری هست که نوشتم
    ولی نتونستم بر عکسش رو هم بنویسم
    تبدیل حروف به باینری
    string result = string.Empty; 
    foreach (char ch in textBox1.Text)
    {
    result += Convert.ToString((int)ch, 2);
    }
    richTextBox1.Text = result;

    حالا من برعکس این رو میخوام که باینری رو به حروف تبدیل کنه
    با سپاس Spaceman

  10. #10

    نقل قول: تبدیل باینری به text

    زود تر میگفتین خوب ...
    کد تبدیل به باینریتونو به این تغییر بدین :

    foreach (char ch in textBox1.Text)
    {
    result += Convert.ToString((int)ch, 2)+ " ";
    }


    بعد برا بر گردوندن از این استفاده کنید :

    string[] spliter = result.Split(new string[]{" "},StringSplitOptions.RemoveEmptyEntries);
    foreach (string str in spliter)
    {

    textBox1.Text += (char)Convert.ToInt32(str, 2);

    }

تاپیک های مشابه

  1. اسکن یک متن و تبدیل آن به text
    نوشته شده توسط ali512 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 42
    آخرین پست: پنج شنبه 10 خرداد 1386, 09:55 صبح
  2. اگر برنامه ای برای تبدیل محتویات فایل Text به بانک MDB دارید
    نوشته شده توسط vbstar در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 18
    آخرین پست: شنبه 04 بهمن 1382, 20:37 عصر
  3. ------ خیلی مهم بیده ------ تبدیل bmp به text
    نوشته شده توسط abdolhossein در بخش Foxpro
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 05 خرداد 1382, 04:15 صبح
  4. تبدیل bmp به text
    نوشته شده توسط emad1498 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 02 خرداد 1382, 23:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •