نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: outlook

  1. #1

    outlook

    سلام

    من از برنامه ام می خوام به ایمیل داخلی افراد (Exchange Server) متنی رو بفرستم با استفاده از OutLook Library توی سایت برنامه هایی رو پیدا کردم که نیازم رو رفع کرد اما مشکلم اینه که هنگامیکه می خواد آدرس گیرنده پیام رو تعیین کنه یک پیام توسط outlook ظاهر می شه مبنی بر اینکه آیا شما موافق درج آدرس توسط یک برنامه دیگر هستید یا فکر می کنید یه ویروسه ؟

    حالا من نمی خوام این پیام ظاهر شه .

    برنامه ای که توی سایت پیدا کردم هم اینه


    Private Sub cmdSendMail_Click()
    Dim OutLookObject As Application
    Dim MaleItem As Object

    Set OutLookObject = Outlook.Application
    Set MaleItem = OutLookObject.CreateItem(olMailItem)

    On Error GoTo No_Allow

    MaleItem.Recipients.Add ("ziarani mehri") ' Replace your own e-mail address with my address !
    MaleItem.Subject = "man oomadam" ' Replace the subject word with your own subject
    MaleItem.Body = "test2" ' Replace the bode word with your own message body
    MaleItem.Send ' Male sent !

    Set OutLookObject = Nothing
    Set MaleItem = Nothing

    Exit Sub
    No_Allow:
    MsgBox "The OutLook don't allow to use automation", vbCritical, "Error"
    End Sub

  2. #2
    چرا کسی جواب نمی ده؟

تاپیک های مشابه

  1. نیاز به یک Outlook Bar دارم
    نوشته شده توسط Sabeghi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385, 11:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •