نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: سوال درباره موس کلیکینگ با استفاده از C#‎

  1. #1

    Exclamation سوال درباره موس کلیکینگ با استفاده از C#‎

    سلام خدمت اساتید محترم !!

    برای بنده یک سوال و در واقع یک مشکل پیش اومده بود اونم این هست که یک تایمر داریم که میخوام در یک زمان مشخص شده بر روی کلیک چپ موس کلیک بشه
    لطفا کمک کنید
    ممنون

    میخواستم بدونم کسی میدونه و میتونه کمکم کنه که از این خاصیت در C#‎‎‎‎ استفاده کنم ؟

    پیشاپیش ممنون
    3>
    آخرین ویرایش به وسیله wizard10 : شنبه 17 خرداد 1393 در 21:33 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: سوال درباره موس کلیکینگ با استفاده از C#‎

    سوال مفهوم نیست.

  3. #3

    نقل قول: سوال درباره موس کلیکینگ با استفاده از C#‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    سوال مفهوم نیست.
    مثلا یک تامیر گذاشتیم که هر 1 دقیقه 1 بار روی کلیک چپ موس کلیک بشه
    کد همین رو میخوام
    ممنون

  4. #4

    نقل قول: سوال درباره موس کلیکینگ با استفاده از C#‎

    از api باید استفاده کنید :

    [System.Runtime.InteropServices.DllImport("user32.d ll")]
    static extern void mouse_event(int dwFlags, int dx, int dy, int dwData, int dwExtraInfo);



    private const int MOUSEEVENTF_MOVE = 0x0001;
    private const int MOUSEEVENTF_LEFTDOWN = 0x0002;
    private const int MOUSEEVENTF_LEFTUP = 0x0004;
    private const int MOUSEEVENTF_RIGHTDOWN = 0x0008;
    private const int MOUSEEVENTF_RIGHTUP = 0x0010;
    private const int MOUSEEVENTF_MIDDLEDOWN = 0x0020;
    private const int MOUSEEVENTF_MIDDLEUP = 0x0040;
    private const int MOUSEEVENTF_ABSOLUTE = 0x8000;




    public static void Move(int xDelta, int yDelta)
    {
    mouse_event(MOUSEEVENTF_MOVE, xDelta, yDelta, 0, 0);
    }




    public static void MoveTo(int x, int y)
    {
    mouse_event(MOUSEEVENTF_ABSOLUTE | MOUSEEVENTF_MOVE, x, y, 0, 0);
    }




    public static void LeftClick()
    {
    mouse_event(MOUSEEVENTF_LEFTDOWN, Control.MousePosition.X, Control.MousePosition.Y, 0, 0);
    mouse_event(MOUSEEVENTF_LEFTUP, Control.MousePosition.X, Control.MousePosition.Y, 0, 0);
    }


  5. #5

    نقل قول: سوال درباره موس کلیکینگ با استفاده از C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط aliagamon مشاهده تاپیک
    از api باید استفاده کنید :

    [System.Runtime.InteropServices.DllImport("user32.d ll")]
    static extern void mouse_event(int dwFlags, int dx, int dy, int dwData, int dwExtraInfo);



    private const int MOUSEEVENTF_MOVE = 0x0001;
    private const int MOUSEEVENTF_LEFTDOWN = 0x0002;
    private const int MOUSEEVENTF_LEFTUP = 0x0004;
    private const int MOUSEEVENTF_RIGHTDOWN = 0x0008;
    private const int MOUSEEVENTF_RIGHTUP = 0x0010;
    private const int MOUSEEVENTF_MIDDLEDOWN = 0x0020;
    private const int MOUSEEVENTF_MIDDLEUP = 0x0040;
    private const int MOUSEEVENTF_ABSOLUTE = 0x8000;




    public static void Move(int xDelta, int yDelta)
    {
    mouse_event(MOUSEEVENTF_MOVE, xDelta, yDelta, 0, 0);
    }




    public static void MoveTo(int x, int y)
    {
    mouse_event(MOUSEEVENTF_ABSOLUTE | MOUSEEVENTF_MOVE, x, y, 0, 0);
    }




    public static void LeftClick()
    {
    mouse_event(MOUSEEVENTF_LEFTDOWN, Control.MousePosition.X, Control.MousePosition.Y, 0, 0);
    mouse_event(MOUSEEVENTF_LEFTUP, Control.MousePosition.X, Control.MousePosition.Y, 0, 0);
    }

    خب دوست عزیز چه جوری باید کاری کنم که تایمر هر 1 دقیقه 1 بار این کد ها رو اجرا کنه؟

  6. #6

    نقل قول: سوال درباره موس کلیکینگ با استفاده از C#‎

    یه تایمر بزارین هر دقیقه یک باز تابع LeftClick رو فراخوانی کنید ... اگرم خواستین مکان موس رو تو صفحه با تابع move to تغییر بدین ...

  7. #7

    نقل قول: سوال درباره موس کلیکینگ با استفاده از C#‎‎


    چطور باید مکان ماوس را با تابع MoveTo تغییر داد. هر عددی می دم ماوس روی نقطه 0 و 0 کلیک می کنه!

تاپیک های مشابه

  1. سوال درباره سایز صفحه و استفاده از تابع
    نوشته شده توسط baran_mehr در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 23 فروردین 1387, 21:30 عصر
  2. سوال درباره استفاده اکسل در ویژوال و بر عکس
    نوشته شده توسط mahdi_kh8 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 05 دی 1386, 18:51 عصر
  3. سوال درباره استفاده از MS Agent در دلفی
    نوشته شده توسط Moharram در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 13 خرداد 1385, 18:24 عصر
  4. چند سوال درباره استفاده از بهترین بانک اطلاعاتی در دلفی
    نوشته شده توسط MOHSEN731 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 26 فروردین 1384, 02:40 صبح
  5. یک سوال درباره اسکریپت فارسی نویسی استفاده شده در این سایت
    نوشته شده توسط a_roshanfekr2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 23 اسفند 1383, 15:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •