نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: timestamp طولش ثابته؟

  1. #1

    timestamp طولش ثابته؟

    سلام.
    timestamp طولش ثابته؟ 11 رقمه؟همیشه 11 رقمه؟
    نحوه ذخیره امروز با timestamp چجوریه؟

  2. #2

    نقل قول: timestamp طولش ثابته؟

    timestamp یه عدده که به شما میگه از ساعت صفر اول ژانویه 1970 (مبدأ تاریخ کامپیوتر) تا حالا چند ثانیه گذشته

  3. #3

    نقل قول: timestamp طولش ثابته؟

    پس طولش ثابت نیست؟ممکنه الان 10 رقمه

  4. #4

    نقل قول: timestamp طولش ثابته؟

    بله یه زمانی طولش 5 رقم بود ولی الان که رسیده به این عدد، تازه بعد از 272 سال دیگه میشه 11 رقم.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: timestamp طولش ثابته؟

    میدونم میخوای توی دیتابیس ذخیره کنی
    فیلدش رو بذار int 10 بصورت unsigned

  6. #6

    نقل قول: timestamp طولش ثابته؟

    نقل قول نوشته شده توسط rezaonline.net مشاهده تاپیک
    میدونم میخوای توی دیتابیس ذخیره کنی
    فیلدش رو بذار int 10 بصورت unsigned
    مرسی.نحوه ذخیره تاریخ امروز چجوریه با timestamp

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار marys_farahani
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    158

    نقل قول: timestamp طولش ثابته؟

    نقل قول نوشته شده توسط rezaonline.net مشاهده تاپیک
    میدونم میخوای توی دیتابیس ذخیره کنی
    فیلدش رو بذار int 10 بصورت unsigned
    نوعش بزار bigint
    Lange بزار 20

    من این کار میکنم

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: timestamp طولش ثابته؟

    نقل قول نوشته شده توسط saeed-71 مشاهده تاپیک
    مرسی.نحوه ذخیره تاریخ امروز چجوریه با timestamp
    $now = time();


    نوعش بزار bigint
    Lange بزار 20

    من این کار میکنم
    کار خوبی نمیکنید!!!!
    int 4 بایت اشغال میکنه bigint
    8 بایت! یعنی دو برابر!!

    لزومی هم نداره ، شما که برنامه نویسید بهتره اصول های ساده رو رعایت کنید تا برنامه تون پرفورمنس خوبی داشته باشه .

تاپیک های مشابه

  1. نوع داده ای timestamp
    نوشته شده توسط m-khorsandi در بخش SQL Server
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 23 تیر 1387, 10:01 صبح
  2. تبدیل نوع Timestamp به varchar
    نوشته شده توسط رضا عربلو در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 تیر 1387, 04:01 صبح
  3. نبودن هیچ مقداری در فیلد timestamp
    نوشته شده توسط AHMAD-AHMAD در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 01 بهمن 1386, 18:23 عصر
  4. Insert into و Timestamp
    نوشته شده توسط alfajava در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 01 آذر 1386, 09:02 صبح
  5. تبدیل تاریخ با فرمت 2007-02-22 به timestamp
    نوشته شده توسط Helen_Farhani در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 14 اردیبهشت 1386, 20:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •