نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: رفع ابهام در مورد کد نویسی سی پلاس پلاس برای یک شکل رایج و یک شکل خاص!!!

  1. #1

    رفع ابهام در مورد کد نویسی سی پلاس پلاس برای یک شکل رایج و یک شکل خاص!!!

    سلام.دوستان.واقعا من خودم که تاپیک های قدیمی رو نگاه می کنم شگفت زده می شم.در گشت و گذار در تاپیک ها به یک مسئله ای برخورد کردم و اون شکل نگارش کدهاست.مثلا در یک تاپیکی که مربوط به گذشته بود کد برنامه همچین شکل و شمایلی داشت:

    #include <iostream.h>
    #include <conio.h>

    int Min( int array[], int n )
    {
    int f = array[0], result = 0;

    for( int i = 1; i < n; i++ )
    {
    if( f > array[i] )
    result++;
    }

    return result;
    }


    int main(int argc, char* argv[])
    {

    int ****ingArray[] = {10, -98, 2, 36, 45, 55, 12, 0, -20};

    cout << Min( ****ingArray, 9 ) << endl;

    return 0;
    }



    این نوع کدنویسی برای من جالب هستش و خیلی نا اشنا.من از اون موقعی که در این انجمن فعالیت کردم در هیچ کدوم از تاپیک های ایجاد شده چنین کدی رو ندیده بودم.و اما شکل کدی که در خیلی از تاپیک های جدید ایجاد شده از اون استفاده میشه همچین ریختی داره:

    #include <iostream>
    #include <conio.h>
    using namespace std;
    main()
    {
    cout<<" ";
    getch();}


    از دوستان ممنون میشم که به من بگن جریان این تفاوت چیه؟؟؟واقعا جالبه.

  2. #2

    نقل قول: رفع ابهام در مورد کد نویسی سی پلاس پلاس برای یک شکل رایج و یک شکل خاص!!!

    اون کداول به خاطر باگ هایی که این سایت داره به این شکل در امده و به نظر میرسه > با &lt; جابه جا شده . و str هم با ****
    وگرنه کد اول هیچ وقت کد C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎ نبوده حتی ۳۰سال پیش !
    خیلی برام جالبه یکسری افراد ۱۰ سال پیش کلی از وقتشون رو گذاشتن روی این سایت بعد کدشون این شکلی بشه مدیرای سایت هم که اصلا براشون مهم نیست این چیزا و گر نه با یک script ساده میشه همه این کد ها رو درست کرد .
    درستش میشه این

    #include <iostream.h>
    #include <conio.h>

    int Min( int array[], int n )
    {
    int f = array[0], result = 0;

    for( int i = 1; i <n; i++ )
    {
    if( f > array[i] )
    result++;
    }

    return result;
    }


    int main(int argc, char* argv[])
    {

    int stringArray[] = {10, -98, 2, 36, 45, 55, 12, 0, -20};

    cout<<Min( stringArray, 9 ) <<endl;

    return 0;
    }

    کد دوم هم که بر میگرده به نویسنده کد که به خودش زحمت نداده کدشو مرتب کنه قبل از گذاشتن !! و گرنه این شکل نوشتن هم درست نیست .

  3. #3

    نقل قول: رفع ابهام در مورد کد نویسی سی پلاس پلاس برای یک شکل رایج و یک شکل خاص!!!

    ادیتور سایت هم که داغونه آدم کدش رو از IDE کپی می کنه این جا میریزه به هم حتما باید بره کپیش کنه توی نتپد بعد کپی کنه !!‌
    شاید مورد دوم هم به خاطر همین نکته این جوری میشه
    ( یا مثلا الان من نفهمیدم چی شد امدم پست اولمو ویرایش کنم ۳ تا پست تکراری درست شد !!‌)

  4. #4

    نقل قول: رفع ابهام در مورد کد نویسی سی پلاس پلاس برای یک شکل رایج و یک شکل خاص!!!

    واقعا مرسی.واقعا داشتم شاخ در میاوردم.اینجا انجمن برنامه نویس هستش.دیگه نباید این اتفاقات هم از طرف کاربران و هم از طرف مدیران اتفاق بیفته.از همون ابتدا باید به خاطر زیاد شدن چنین شکل کدهایی جلوش گرفته می شد.خودمونیم حسابی رفتم سرکار!!!!!!!!

  5. #5

    نقل قول: رفع ابهام در مورد کد نویسی سی پلاس پلاس برای یک شکل رایج و یک شکل خاص!!!

    نقل قول نوشته شده توسط omid_kma مشاهده تاپیک
    خیلی برام جالبه یکسری افراد ۱۰ سال پیش کلی از وقتشون رو گذاشتن روی این سایت بعد کدشون این شکلی بشه مدیرای سایت هم که اصلا براشون مهم نیست این چیزا و گر نه با یک script ساده میشه همه این کد ها رو درست کرد .
    خوب شد این رو گفتی یاد یه خاطره افتادم
    با یک صاحب کارواش آشنایی داشتم خودش تعریف می کرد از بایت این کارواش مولتی میلیاردر شده ظاهر کارواش خیلی جالب نبود اما یه شهر پر از ماشین و احتمالا دریافت دستمزد کمتر موجب شده بود از کله سحر تا شب مشتری همین طور واسش بیاد.
    یه بار ازش پرسیدم بهتر نیست ظاهر کارواش را سر و سامونی بدی و از ابزار شیک تر استفاده کنی که در جذب مشتری موثر تره. جمله جالبی بهم گفت: « وقتی که همین طورش جواب میده مگه اجبار دارم تغییر بدم»

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: رفع ابهام در مورد نگارش getline
    نوشته شده توسط AndroidMan در بخش بحث و گفتگوی فنی - خانواده C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 03 شهریور 1393, 23:48 عصر
  2. سوال: رفع ابهام در مورد برنامه هایی با دیتابیس
    نوشته شده توسط mehdy.programmer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 12 تیر 1392, 13:41 عصر
  3. پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 13 بهمن 1384, 10:49 صبح
  4. سوال در مورد کد نویسی
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 10 اردیبهشت 1383, 20:23 عصر
  5. راهنمایی در مورد فارسی نویسی
    نوشته شده توسط tazekar در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 11 شهریور 1382, 21:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •