صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 139

نام تاپیک: دلیل عدم استقبال از Q t

  1. #41

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    من که تازه ار سی شارپ میخوام بیام qt یاد بگیرم حالا میخوام از اساتید بزرگ این بخش راهنمایی بگیرم
    آیا برنامه هایی که با کیوت نوشتیم میتونیم مطمئن باشیم که در هر سیستم عاملی اجرا میشه ویندوز - لینوکس - اندروید
    آیا میشه برنامه های تحت وب هم نوشت - با مار پایتون سازگاری داره چون من قبلا پایتون هم یاد گرفتم و الان میخوام ادامه بدم
    آیا شرکت های بزرگ دیگه هم روی Qt سرمایه گزاری می کنند برای تولید محصوللاتشون برای سیستم عامل های مختلف ؟
    با تشکر

  2. #42

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    نقل قول نوشته شده توسط سوداگر مشاهده تاپیک
    این حرف دیگه واقعا از شما بعیده
    شما میفرمایید کارهایی مثل ارتباط با دیتابیس و ... هیچ ربطی به کیوت نداره؟!
    پس چرا اومدیم کیوت رو با #C مقایسه میکنیم دیگه! باید کیوت رو با winform , WPF و javaFX , ... مقایسه کنیم!!!

    منم همین رو میگم چرا وقتی ادعا میشه کیوت همون سطح دسترسی ++C رو داره (اگه نداره بگید؟) با ++C میشه نوشت و با کیوت نمیشه؟

    چون خودتون گفتید کیوت زبان نیست
    ----------------------------------------------
    در کل این پست از کسی مثل شما بعید بود
    خیر منظور من این نیست که Qt ربطی به دیتابیس داره یا نداره من اگه بخوام کلی صحبت کنم باید دونه دونه بشینم همه امکانات Qt رو توضیح بدم که این از حال و حوصله بنده خارجه !
    به طور کلی Qt همه موارد لازم رو فراهم میکنه چه رابط کاربری و چه کار با دیتابیس و ...

    برای مثال حتی شما در رابطه با شبکه هم میتونید با Qt کار کنید ولی من به شخصه برای کار با شبکه با POCO کار میکنم اینها همشون سلیقه ای هستش منظور از توضیحات من هم این نیست که Qt فقط و فقط برای طراحیه نه چنین منظوری نداشتم !

    در رابطه با سطح دسترسی برای extension نویسی مثلا برای PHP خب فکر نکنم نشدنی باشه ولی چون اصول طراحی این موارد روی استاندارد های پیشفرض C++‎ هستش این کار روی Qt شاید رایج نیست و اینکه رایج نشده دلیلی برای عدم پشتیبانی از این مورد نیستش.

  3. #43

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    نقل قول نوشته شده توسط Amir 2010a مشاهده تاپیک
    من که تازه ار سی شارپ میخوام بیام qt یاد بگیرم حالا میخوام از اساتید بزرگ این بخش راهنمایی بگیرم
    آیا برنامه هایی که با کیوت نوشتیم میتونیم مطمئن باشیم که در هر سیستم عاملی اجرا میشه ویندوز - لینوکس - اندروید
    آیا میشه برنامه های تحت وب هم نوشت - با مار پایتون سازگاری داره چون من قبلا پایتون هم یاد گرفتم و الان میخوام ادامه بدم
    آیا شرکت های بزرگ دیگه هم روی Qt سرمایه گزاری می کنند برای تولید محصوللاتشون برای سیستم عامل های مختلف ؟
    با تشکر
    جواب سوالتون رو در این پست دادیم...

    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2040280

    در حال حاضر کیوت در حدی هستش که میتونید روش حساب باز کنید شاید چند سال پیش اینطور نبود ولی در حال حاضر تقریبا Stable هستش من که به شخصه چیزی رو ندیدم نتونه پشتیبانی کنه یا نشه باهاش ایجاد کرد خیلی خوب و بدون محدودیت کار میکنه.

    در رابطه با تحت وب روی C++‎‎‎‎‎‎‎ حساب باز نکنید چون هدفش اصلا وب نیست هرچند کتابخانه های Webkit هستش و با خود Qt هم میشه طراحی وب انجام داد ولی .... برای وب در حال حاضر PHP بهترین گزینست و من Qt رو پیشنهاد نمیکنم در این زمینه.

  4. #44

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    آیا برنامه هایی که با کیوت نوشتیم میتونیم مطمئن باشیم که در هر سیستم عاملی اجرا میشه ویندوز - لینوکس - اندروید
    رسیدیم به پایان لیلی و مجنون و تازه شما می پرسی لیلی مرد بود و یا زن؟؟؟؟ بله با کیوت(و با زبان c) میشه رو هر پلتفرمی اجرا کرد.
    آیا میشه برنامه های تحت وب هم نوشت
    زبان c شبیه ابزاری هست که هم پیچ گوشتی داره و هم دو سو داره و هم چهار سو داره و هم الن داره و ........ اما اگه با زبان پی اچ پی بنویسی بهتر هست و سریع تر.
    آیا شرکت های بزرگ دیگه هم روی Qt سرمایه گزاری می کنند برای تولید محصوللاتشون برای سیستم عامل های مختلف ؟
    محصولات بزرگ نیازمند زبان های بزرگ هستش.ولی وقتی گفته میشه زبان c یک زبان برتری هستش.به غرور کاری بعضی دوستان برمی خوره.هر زبونی در جای خودش باید استفاده بشه.یک جا هست که با جاوا نوشتن به صرفه تر است و یک جا هم باعث بی کیفیتی میشه.یکی از دوستان گفتند مگر در بحث زبان ها فقط سرعت مطرح است؟؟ و من در پاسخ می گویم بله دقیقا همین طوره.اگه سرعت مطرح نبود همه میومدن از سطح بالاترین زبان ها استفاده می کردند.چیزی به اسم سرعت باعث ایجاد زبان های مختلف شد.اگر تکنولوژی 50 سال پیش الان موجود بود زبان جاوا و دات نتی شاید اصلا به وجود نمیومدند چون اگه به وجود میومدند نمیتونستند از عهده کار موفق بیرون بیایند.حتی زبان c هم همیشه خوب نیست!!!!! یک چیزی هم بگم و اون اینه که تا یک زبانی رو خوب یاد نگرفتی از این شاخه به اون شاخه نپر.تکلیف خودت رو روشن کن و اگه با یاد گرفتن c می تونی از اون در کشور خودت استفاده کنی برو یاد بگیر.چیزی که الان در کشور فراوونه سی شارپ کار و دات نت کار.

  5. #45

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    یک شبه مردم ویندوز رو ول کنند و linux mint و اوبونتو و ... رو بچسبن
    متاسفم که تو کشورمون احترام به قوانین Copyright اینقدر بی ارزشه! محصول ۱۲۰ دلاری مایکروسافت بیچاره رو یک شبه مردمی از ایران مجانی با یه مشت کرک که داره سیستمشونو جاسوسی میکنه نصب میکنن و حالشو میبرن از مزیت هاشم تعریف میکنن!

    از انتشار آزاد و پول درآوردن سازنده (و زیاد!) هم چیزی نفهمیدیم، برنامه نویسیمون شده اینکه هی دیتابیس عوض کنیم اسم هلو و موز و کیوی بذاریم روشو ازش پول در بیاریم!! والا اصن از حق نشر و لایسنسم که بگذریم، دینمونم بمون اجازه چنین کاری نمیده.

    تیم روبوتیک ایران تو مسابقه اول میشه بش جایزه نمیدن. میدونین چرا؟ چون ویندوز کرکی رو لپتاپشون بوده!
    ...

    شبه مردمی که شما میگی اینارو میفهمن. بلدن از انتشار آزاد نرم افزار پول در بیارن. بیخیال.
    موفق و معید باشید.
    اگر به بهداشت و سلامت حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
    وبلاگ شخصی من: fadavi.net

    اینجا کمتر سر می‌زنم. (تلگرام من)

  6. #46

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    شبه مردمی که شما میگی اینارو میفهمن. بلدن ....
    کنایه، از feature های زبان پارسی است...
    آخرین ویرایش به وسیله سوداگر : جمعه 23 خرداد 1393 در 20:01 عصر دلیل: کاما

  7. #47

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    آیا برنامه هایی که با کیوت نوشتیم میتونیم مطمئن باشیم که در هر سیستم عاملی اجرا میشه ویندوز - لینوکس - اندروید
    رسیدیم به پایان لیلی و مجنون و تازه شما می پرسی لیلی
    مرد بود و یا زن؟؟؟؟ بله با کیوت(و با زبان c) میشه رو هر پلتفرمی اجرا کرد.
    یه توضیحی رو من به جواب دوستمون اضافه کنم که اشتباه تفسیر نشه!
    برنامه هایی که با Qt نوشته شده در صورتیکه برای هر سیستم عاملی کامپایل بشه روی اون قابل اجراست. مثلا یه بار برا ویندوز کامپایل می کنید. یه بار برا لینوکس. 2 تا فایل بهتون میده. مثل جاوا نیست که فایل خروجیش بدون تغییر همه جا قابل تغییر باشه!

  8. #48

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    دقیقا چه شرکت های بزرگ نرم افزاری از کیوت پشتیبانی می کنند ؟
    آیا در حال حاضر کیوت استاندارده ؟
    یادگیری اون چقدر زمان میبره ؟
    اگر شما مثل من در ابتدای راه باشین بازم qt رو انتخاب می کنید (من یه خرده وسواس دارم چون با زمل و wpf و سیلورلایت میکروسافت احساس می کنم دو سال زندگیم مفت رفته)

  9. #49

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    نقل قول نوشته شده توسط Amir 2010a مشاهده تاپیک
    دقیقا چه شرکت های بزرگ نرم افزاری از کیوت پشتیبانی می کنند ؟
    آیا در حال حاضر کیوت استاندارده ؟
    یادگیری اون چقدر زمان میبره ؟
    اگر شما مثل من در ابتدای راه باشین بازم qt رو انتخاب می کنید (من یه خرده وسواس دارم چون با زمل و wpf و سیلورلایت میکروسافت احساس می کنم دو سال زندگیم مفت رفته)
    این سوال رو فکر کنم 20000 بار پرسیدین که یادگیری کیوت سخته یا راحت... !!!

    در خارج از ایران Qt جا افتاده و در داخل ایران به تازگی شرکت هایی که واقعا در تخصص کامپیوتر کار میکنند و واقعا مدیران و کارمندان متخصص و مهندسین کامپیوتر هستند با اصطلاحات Qt و برنامه نویسی C++‎‎‎‎ آشنایی دارند بر خلاف اینکه در دانشگاه ها بیان نمیشود افراد و شرکت های خواستار توسعه و پیشرفت به دنبال چنین سبک ها و افرادی آشنا به این زمینه ها هستند یکم جستجو کنید اطلاعات بیشتری کسب خواهید کرد.

    یادگیری یک زبان به کنار و یادگیری کتابخانه به کنار شما باید ابتدا به C++‎‎‎‎ مسلط باشید در غیر اینصورت Qt رو نمیتونید درک کنید مثل این میمونه که WPF یاد بگیرید ولی C#‎‎‎‎ نویسی بلد نباشید !

    اینکه با WPF کار کردین بد نیست در کنار Qt با C#‎‎‎‎ کار کنید اینم بد نیست چون میتونید نسبت به بازار و قیمت های پیشنهاد شده بابت پروژه بین Qt و دات نت سوئیچ کنید.
    به هیچ وجه هم فکر نکنید دو سال زندگیتون مفت رفته ! من خودم شخصا 10-12 سالی هست با برنامه نویسی مشغولم و مدت 7 سالی هست در زمینه دات نت هم فعالیت میکنم و یکی یکی تمام زبان های برنامه نویسیرو آشنا هستم حالا که اومدم سراغ C++‎‎‎‎ و Qt در اینصورت من باید بگم کل عمرم رفت به باد فنا !!! خیر چنین نیست نسبت به پیشنهاد هزینه و نوع پروژه شما میتونید بین زبان سوئیچ کنید دونستن زبان های مختلف یک امتیازه برای مثال به من بگن 50 تومن میدم یه پروژه بنویس خب مسلما اونو با C#‎‎‎‎ مینویسم ولی بگن 100 ملیون میدیم یه پروژه بنویس در این حالت اونو با C++‎‎‎‎ مینویسم !!! اینکه 2 سال دات نت کار کردین یک امتیازه براتون هرچقدر اطلاعات و سوادتون در زمینه برنامه نویسی بیشتر باشه بهترین امتیازه.

  10. #50

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    تصویر زیر رو فقط برای دوستانی که مدام سوال می کنند ایا کیوت خوبه و یا نه گذاشتم.برنامه ای که تو تصویر زیر می بینید داخل خود Example کیوت وجود داره و یک مدیا پلیر صوتی ساده است.کلا تعداد کدها سرجمع 100 تا نمیشه!!!! اما وقتی می خواهیم در محیط های ساده کنسولی یک سری عملیات های خیلی ساده رو انجام بدیم باید 400 خط برنامه بنویسیم تا برنامه درست بشه.مانند برنامه هایی که تو بخش سی و سی پلاس پلاس وجود دارند!!!!!! الان همون طور که تو تصویر می بینید با زیر 100 تا کد یک مدیا پلیری درست شد که من دارم الان باهاش اهنگ گوش میدم!!!!!!حالا فکر کنید که اگه می خواستیم تمام این امکانات رو کلا خودمون به وجود بیاریم اونوقت چی میشد؟؟؟!!! بی جهت زمان خرج می کردیم!!!!!! پس دوستان بیایید تا قدر کیوت رو بیش تر بدانیم

    u3.jpg

    راستی یادم رفت که بگم.تازه بخش زیادی از کد با توضیحات سبز رنگ پر شده!!!!! پس در این صورت تعداد کد ها خیلی کم تر از 100 تا خط است!!!!!

  11. #51

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    یک مطلب مهم در مورد عکس بالا باید بگم تا خواننده به اشتباه نیفته.
    البته سورس مدیاپلیر بالا 50 خط نیست و در قسمت سورس سه تا فایل ccp داریم که در هر کدوم بخش های مختلف برنامه کدنویسی شده است.و تمام خطوط کد سرجمع حدود 500 خط رو تشکیل داده و باز این خودش خیلی خوبه.مثلا اگه می خواستیم در محیط کنسولی این کار رو انجام بدیم خدا میدونه که باید چند هزار خط می نوشتیم!!!!

  12. #52
    کاربر تازه وارد آواتار cpppro
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    In The Earth
    پست
    98

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    من شرکتهایی رو دیدم که به صورت همزمان از سی شارپ و Qt استفاده میکنن.
    برخی پروژه ها با سی شارپ و برخی با Qt بنا به درخواست مشتری و پروژه های Qt عموما به طور خاص برای لینوکس طراحی میشن.

  13. #53

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    برای لود کردن همه نقشه های آنلاین درون نرم افزار گوگل ارث به این سایت برید
    http://booken.xzn.ir/%D9%84%D9%88%D8...4%D8%A7%DB%8C/

  14. #54

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    من شرکتهایی رو دیدم که به صورت همزمان از سی شارپ و Qt استفاده میکنن.
    برخی پروژه ها با سی شارپ و برخی با Qt بنا به درخواست مشتری و پروژه های Qt عموما به طور خاص برای لینوکس طراحی میشن.
    مگه امکانش هست ؟
    این دیگه چه کاریه
    آنوقت دیگه فقط برای محیط ویندوز قابل استفاده است پس این وسط کیوت چه نفعی میتونه داشته باشه همون Visual C++‎ که بهتره

  15. #55

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    نقل قول نوشته شده توسط Amir 2010a مشاهده تاپیک
    مگه امکانش هست ؟
    این دیگه چه کاریه
    آنوقت دیگه فقط برای محیط ویندوز قابل استفاده است پس این وسط کیوت چه نفعی میتونه داشته باشه همون Visual C++‎‎ که بهتره
    امکانش هست بله...
    وقتی شما تیرکمانی دارید که میتونید باهاش چندین نشان رو به هدف بزنید ! چه نیازی هست به C#‎ که فقط به یک هدف میخوره ؟!
    نسبت به ارزش پروژه و نوع پروژه شما بهتره در صورت امکان بین زبان ها سوئیچ کنید.
    اشاره میکنید به اینکه Visual C++‎ در محیط Windows بهتره چرا ؟ منظورتون CLR هست یا Win32/MFC ؟ کدامیک؟
    در مورد اینکه استفاده از Qt چه مزیت های داره خیلی توضیح داده شده.

  16. #56
    کاربر تازه وارد آواتار cpppro
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    In The Earth
    پست
    98

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    سلام به شما
    اگه توجه میکردن نوشتم "پروژه های Qt عموما به طور خاص برای لینوکس طراحی میشن"
    برخی مشتری ها علاقه دارن کدها native و خارج از محیط دات نت باشن.ضمن اینکه روی لینوکس اجرا بشن.تنها گزینه مناسب همین qt هست.

    گاهی اوقات میشه که کار روی پروژه qt تموم میشه و هنوز سفارش جدیدی نیومده.در این حالت شرکت نمیتونه به برنامه نویساش بگه چند ماه برین مرخصی یا بشینین باهم صحبت کنین تا پروژه جدید برسه.
    یک روش اینکه برنامه نویس ها رو تشویق میکنن در کنار کار با qt ، دات نت و سی شارپ رو هم یاد بگیرن تا پروژه های دات نتی رو انجام بدن.

  17. #57
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    ببینید Qt برای غول شدن باید چند کار رو انجام بده. مایکروسافت چرا انقدر محبوب شد با دات نت؟ چون لامسب هی داره روش و ابزار میسازه که کار برنامه نویسی رو یکپارچه و ساده کنه. مثل

    ORM-MVC کافیه توی این مسائل این دو رو مقایسه کنید . ولی وای از اون روزی که Qt و افرادس هم بشینن اینکارو بکنن. یعنی فردا خیالت راحت باشه بگی بله الان این پروژه گنده که میخواهیم بنویسیم

    رو با Qt راحت انجام میدم چرا چون ORM خوب داره همه چی به سرعت قابل انجامه. پس Qt باید بیاد این مسائل رو در نظر بگیره که البته بگم که یه کارهای هم شده البته نه توسط خود Qt بلکه توسط

    افراد و شرکتهای دیگه. خداییش الان پروژه بزرگی باشه انصافا میشه روی Qt حساب کرد؟ آخه یه خورده به همین قضیه ORM فکر کنید. باید برگردی به دوره ADO.NET یا حتی قبل از اون. رسما تو وب که

    حرفی فعلا نداره . ORM وفتی اومد EFیا LINQ مایکروسافت رو داد(ولی چه شودا واخ واخ). میشه گفت واقعا میشه سالار جاده ها.(و میدونم که میشه). حداییش الان پیاده سازی برنامه های حسابی

    باهاش سخته. با اینکه Designer گذاشته ولی هنوز میلنگه. پس بهتره چند سال دیگه بیاید برای مقایسه.

  18. #58

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    http://upload.wikimedia.org/wikipedi...screenshot.png

    http://www.muirscape.com/wp-content/...1.16.38-AM.png

    به نظر من این سلیقه ای هست من از ویزال استودیو 2013 استفاده نکردم و اخرین ورژن که استفاده کردم 2008 بود ولی واقعا این 2013 زیباست من کلا با مک کار میکنم و یه 4 سالی هست که تو لینوکس کار مکینم و مدرک 3 رو هم گرفتم ولی نظر من اینه اگه کیوت بیاد کیوت کریتور رو تغییر بده و یک کمی زیباش بکنه واقعا پرطرفدار میشه اون نوار عمودی سمت چپ واقعا زشته
    .
    اگه واسه کار بخوای .. تو ایران کیوت. کسی نمیدونه اصلا چی هست . بیشتر میگن C++‎ درصورتی که برنامه نویسی خودش از کیوت استفاده میکنه ! پس به نظر من اول طرف C++‎ رو کار کنه
    بعد با تمام فریمورک های حرفه ای هم اشنا باشه مثل کیوت GTK wxWIDGET و ...

    و هرجا با توجه به نوع کار از هرکدوم استفاده کنه

  19. #59
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    13

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    خدمت اساتید یک سوال داشتم: برای نوشتم یک برنامه سفارش گیری روی موبایل و تبلت و داشتن امکان مولتی پلتفرم بودن به نظر شما باید سمت کدام زبان برنامه نویسی برم؟

  20. #60

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    نقل قول نوشته شده توسط alikaed مشاهده تاپیک
    خدمت اساتید یک سوال داشتم: برای نوشتم یک برنامه سفارش گیری روی موبایل و تبلت و داشتن امکان مولتی پلتفرم بودن به نظر شما باید سمت کدام زبان برنامه نویسی برم؟
    فقط از جاوا استفاده کن

  21. #61
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    13

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    نقل قول نوشته شده توسط رضاس1000 مشاهده تاپیک
    فقط از جاوا استفاده کن
    می شه یه کم توضیح بدید که باید چطور شروع کنم . این جاوایی که شما می گید با اون جاوایی که دوستان برای برنامه نویسیه اندروید استفاده می کنند چه تفاوتی داره؟ چون من دنبال برنامه مولتی پلتفرم هستم. حجم عملیات هم بسیار بالاست آیا جاوا ساپورت میکنه

  22. #62

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    نقل قول نوشته شده توسط alikaed مشاهده تاپیک
    خدمت اساتید یک سوال داشتم: برای نوشتم یک برنامه سفارش گیری روی موبایل و تبلت و داشتن امکان مولتی پلتفرم بودن به نظر شما باید سمت کدام زبان برنامه نویسی برم؟

    توسط زبان C++‎ در کتابخانه Qt شما میتونید برای هر نوع موبایل و تبلت نیز خروجی بگیرید.

  23. #63

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    نقل قول نوشته شده توسط alikaed مشاهده تاپیک
    می شه یه کم توضیح بدید که باید چطور شروع کنم . این جاوایی که شما می گید با اون جاوایی که دوستان برای برنامه نویسیه اندروید استفاده می کنند چه تفاوتی داره؟ چون من دنبال برنامه مولتی پلتفرم هستم. حجم عملیات هم بسیار بالاست آیا جاوا ساپورت میکنه
    هیچ فرقی نداره!! جاوا همون جاواست اگه واقعا حجم عملیات خیلی زیاده(نه از نظر تئوری) همون سی پلاس پلاس چیز خوبیه.هم از نظر سرعت و هم از نظر مولتی پلترفمش.(برو سراغ کیوت.) .ولی من شنیدم کیوت کلا تو قسمت موبایل چنان قوی نیست و در حال توسعه است.ولی جاوا امتحانش رو پس داده.صد در صد سی پلاس پلاس بهتر از جاواست.ولی ببین اگه جاوا جواب حجم عملیات برنامه رو میده برو همون جاوا استفاده کن که چیز خوبیه.

  24. #64

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    توسط زبان C++‎‎ در کتابخانه Qt شما میتونید برای هر نوع موبایل و تبلت نیز خروجی بگیرید.
    اره خب کیوت چیز خوبیه.ولی این کیوت خیلی حالت تبلیغات به خودش گرفته.پاسخ شما رو با توجه به سوال اون دوست نفی نمی کنم.اما چه بهتر است منصفانه تر در مورد این کیوت بحث بشه.بالاخره این کیوت هم نواقصی رو داره.

  25. #65

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    نقل قول نوشته شده توسط رضاس1000 مشاهده تاپیک
    اره خب کیوت چیز خوبیه.ولی این کیوت خیلی حالت تبلیغات به خودش گرفته.پاسخ شما رو با توجه به سوال اون دوست نفی نمی کنم.اما چه بهتر است منصفانه تر در مورد این کیوت بحث بشه.بالاخره این کیوت هم نواقصی رو داره.
    میشه دقیق تر بگید منظور از حالت تبلیغاتی چیه؟؟

    نقص نسبی هست. نسبت به چی نقص داره؟؟
    البته هر چیزی نواقصی داره ولی باید دید که نسبت به بقیه چیزها چه نواقصی داره و چه مزایایی + تا حدودی هم سلیقه شخصی تو انتخاب دخیله

  26. #66

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    کیوت زبان C رو پشتیبانی نمیکنه !! این صد بار

  27. #67

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    نقل قول نوشته شده توسط 2020s1371 مشاهده تاپیک
    میشه دقیق تر بگید منظور از حالت تبلیغاتی چیه؟؟

    نقص نسبی هست. نسبت به چی نقص داره؟؟
    البته هر چیزی نواقصی داره ولی باید دید که نسبت به بقیه چیزها چه نواقصی داره و چه مزایایی + تا حدودی هم سلیقه شخصی تو انتخاب دخیله
    هیچ حالت تبلیغاتی در Qt وجود نداره یک کتابخانه مستقل هستش که برای عموم توسعه دهندگان زبان C++‎‎‎‎ در نظر گرفته شده.

    نقل قول نوشته شده توسط رضاس1000 مشاهده تاپیک
    اره خب کیوت چیز خوبیه.ولی این کیوت خیلی حالت تبلیغات به خودش گرفته.پاسخ شما رو با توجه به سوال اون دوست نفی نمی کنم.اما چه بهتر است منصفانه تر در مورد این کیوت بحث بشه.بالاخره این کیوت هم نواقصی رو داره.
    از کمبود های کیوت میشه به کامپوننت ها اشاره کرد و یا تعداد برنامه نویسان و توسعه دهندگان که اینها خیلی طبیعی هست ! دلیلش واضحه اگر تعداد برنامه نویسان C++‎‎‎‎ مثل C#‎‎‎‎ و Java به این تعداد غیر قابل شمارش میرسید عاقبت کیوت هم میشد مثل دات نت و جاوا.... یعنی هرکسی میشد برنامه نویس و هر شخص هم یه کامپوننت میداد بیرون که موجب راحتی کاربران C++‎‎‎‎ میشد.

    من شخصا هیچ کمبودی در این کتابخانه نمیبینم تنها مشکلی که داشتم نبود گزارش گیری درست حسابی بود که اونم خودم پیاده سازی کردم طبق سلیقه خودم... خیلی راحت میشه طبق سلیقه طرح و روشی رو پیاده کنید حتی میتونید کامپوننت ها و موارد لازم رو برای خودتون به عنوان Plugin پیاده سازی کنید. البته این به این معنی نیست که تا آخر این کمبود ها پابرجا خواهند بود خیر چنین نیست در هر نسخه از کیوت کمبود ها و مشکلات رفع شده و انشالله از این به بعدش هم بهتر و کاملتر رفع خواهد شد.

    اگر در کیوت چیزی براتون سخت هست یا اینکه باهاش کلا مشکل دارید این بر میگرده به C++‎‎‎‎ که به طور کامل نمیتونید مانور بدین هرچقدر زبان رو خوب یاد بگیرید سرعت و قدرت مانور در کتابخانه بهتر خواهد بود نمباید انتظار داشته باشید مثل جاوا یا دات نت مثل آب خوردن پروژه بنویسید چون هرچی باشه سر سختیه زبان C++‎‎‎‎ عادیه و در تمامی کتابخانه های این زبان قابل مشاهده هستش حال با این تفاوت که کیوت کمی روانتره.

    نقل قول نوشته شده توسط samanbank مشاهده تاپیک
    کیوت زبان C رو پشتیبانی نمیکنه !! این صد بار
    اینم 101 بار... شما C رو طبق دستورات C++‎‎‎‎ وارد پروژه میکنید نه کیوت و اصلا قرار نیست کیون C پشتیبانی کنه همینکه کدهای C رو تحت C++‎‎‎‎ وارد سورس کنید مشکلی نخواهید داشت.
    مثلا یکی از روش های پرکاربرد به صورت زیر هستش :


    #ifdef __cplusplus
    extern "C" {
    #endif


    و بازهم میگم اگه قراره سرسختیه C++‎‎‎‎ و کتابخانه هاش براتون گمراه کننده باشه و حوصله تلاش زیاد برای کار با این زبان و کتابخانه هاش ندارید چه بهتر برید سراغ C#‎‎‎‎ و Java چون واقعا زبان C/C++‎‎‎‎ برای برنامه نویسی به صورت سخت درنظر گرفته شده که در قبال این سرسختی قدرت و کیفیت غیرقابل مقایسه ای رو در مقابل زبان های دیگه ای در اختیار توسعه دهنده قرار میده.

  28. #68

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    نقل قول نوشته شده توسط samanbank مشاهده تاپیک
    کیوت زبان C رو پشتیبانی نمیکنه !! این صد بار
    اگه بخام با منطق خودت جواب بدم منم میگم :
    جاوا زبان C رو پشتیبانی نمیکنه !! اینم ضعف جاواست!!
    میبینی چجوری مقایسه میکنی ؟؟!! آخه اینم شد مقایسه!!!!!

    کیوت قرار بوده با سی++ کار کنه و نه باسی ... ولی خب قابلیت استفاده از سی رو هم داره (همونجوری که آقای اسد زاده متذکر شدند)

  29. #69

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    نقل قول نوشته شده توسط 2020s1371 مشاهده تاپیک
    میشه دقیق تر بگید منظور از حالت تبلیغاتی چیه؟؟

    نقص نسبی هست. نسبت به چی نقص داره؟؟
    البته هر چیزی نواقصی داره ولی باید دید که نسبت به بقیه چیزها چه نواقصی داره و چه مزایایی + تا حدودی هم سلیقه شخصی تو انتخاب دخیله
    اینکه گفتم کیوت حالت تبلیغاتی به خودش نگیره به این خاطر بود که با توجه به اینکه کیوت مزایای زیادی داره در اثر تعاریفی که از کیوت میشه این طور قلمداد نشه که کیوت یک فریمورک بی عیب و نقص است!!! و همان طور که اقا کامبیز اشاره کردند با توجه به خوبی های کیوت در عین حال کاستی هایی رو داره.

  30. #70

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    نقل قول نوشته شده توسط samanbank مشاهده تاپیک
    کیوت زبان C رو پشتیبانی نمیکنه !! این صد بار
    Qt صرقا یک سری کلاس هستش !!! جتی کامپایلر خاص خودشو هم نداره و از msvc یا ++g استفاده میکنه !
    این حرف مثل این می مونه که بگی ++C از C پشتیبانی نمی کنه !!!
    شما نباید انتظار داشته باشی کد ++C رو ببری توی gcc بدون هیچ تغییری کامپایل کنی حالا کد می خواد مال Qt باشه یا هر کتابخونه ++C دیگه ای حتی STL!!
    پشتیبانی ++C از C یعنی این که اگر یک کد با C داشته باشی میشه می تونی داخل ++C ازش استفاده کنی و با کامپایلر ++C هم کامپایل کنی نه بر عکس !! که هم Qt , هم ++C با این مورد مشکلی ندارن
    آخرین ویرایش به وسیله omid_kma : سه شنبه 07 مرداد 1393 در 18:09 عصر

  31. #71

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    نقل قول نوشته شده توسط سوداگر مشاهده تاپیک
    نمیدونم شاید من خوب ننوشتم ...
    منظورم این بود که به خاطر همین سیاست های مضخرف ماکروسافت که گفتید اگه Qt رو به اندازه #C بلد باشم با Qt انجام میدم ولی چون الان به هر دلیلی (اساتید دانشگاه و تب #C در 4 سال پیش و ...) #C رو یاد گرفتم و کسی (جامعه) هم قصد دل کندن از محصولات رایگان!!! ماکروسافت رو نداره چرا بیام با چیزی که نصفه نیمه بلدم (Qt) انجامش بدم به خاطر اینکه نکنه یک شبه مردم ویندوز رو ول کنند و linux mint و اوبونتو و ... رو بچسبن و یه موقع مجبور بشم چیزی رو که با #C نوشتم دوباره نویسی کنم!!!
    خوب چرا علاج واقعه قبل از وقوع نمیکنید؟ ;)
    به هر حال هر کسی یا هر شرکتی یا هر ارگانی با توجه به خواسته ها وآینده نگری هاش تصمیم میگیره

  32. #72

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    به نظر شما این کیوت چه مدت طول می کشه تا در ایران رواج پیدا کنه؟؟ مثلا زمانی رو ببینیم که تو بخش Qt ده ها کاربر عضو فعالیت مستمر دارند؟ایا این اتفاق در ایران به این زودی ها شدنی هست؟

  33. #73

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    کیوت زبان C رو پشتیبانی نمیکنه !! این صد بار
    دوستان یه مطلب در مورد پشتیبانی از زبانها در خانواده های C:

    1. زبان C++‎ یک سوپر ست روی C بوده (قبلا) و شما می تونید به راحتی از C در پروژه های C++‎ استفاده کنید.

    آیا مشیه با C برنامه نویسی شی گرا کرد:
    چرا نه؟! خب راستش رو بخوایین شی گرایی یه مفهوم هست نیازی به زبان خاصی نداره (لااقل) شما میتونید در C از اشیاء استفاده کنید. نمونه بارز اون سورس کد لینوکس هست که با C اما شی گرا نوشته شده ( یا لااقل یه جورایی)

    نمونه یک شی میتونه به راحتی زیر باشه:

    struct Object
    {
    int member;
    void(*method)( struct Object *this)
    }


    البته یکسری از مفاهیم پایه رو شاید نشه در این قالب بدرستی پیاده سازی کرد. اما مساله اینه که شی گرا به شمار میره!

    میشه از کد C++‎ داخل زبان C استفاده کرد:
    یکی از خاصیتهای خانوادهای C اینه که شما می تونید توابع با استانداردهای فراخوانی مختلف رو صدا بزنید که باعث میشه بتونید از ترکیب زبانهای بسیاری در کد خودتون استفاده کنید و اونها رو نهایتا به هم لینک کنید. در C میشه تا یه حدی از C++‎ بدون استفاده از واسطه استفاده کرد:
    http://www.parashift.com/C++‎-faq-lit...ssed-to-c.html
    http://www.parashift.com/C++‎-faq-lit...rs-from-c.html

    تکلیف زبانهای دیگه با C++‎ چیه؟
    شما میتونید بیشتر زبانهای برنامه نویسی ناتیو رو با هم ترکیب کنید اما کار با زبانهای غیر ناتیو سختره اما کار نشد نداره مثلا برای جاوا:

    http://www.inonit.com/cygwin/jni/invocationApi/c.html

    دوستان با اینکه تمام کارهای بالا رو میشه انجام داد اما پیشنهاد میکنم سراغ اینکار نرید. اگر لازمه از زبان دیگه ای استفاده کنید سعی کنید اون C و یا C++‎ باشه و کتابخونه های جانبی رو اونجا بنویسید و بعد پورت کنید. اکثر زبانها برنامه نویسی راهکارهایی برای استفاده از سورس های ناتیو که بیشتر با استانداردهای Cو C++‎ سازگار هستند رو فراهم کردن.

    من اعتقاد دارم که زمانی شما یه ابزار منعطف مثل C یا C++‎ رو دارید نشدها به قدرت شما و نه زبان محدود میشه. البته پورت زبانی به غیر C به C++‎ و اسمبلی به این دو، تغریبا در بقیه مواردها بطور کامل و یا تمام اعیار امکان پذیر نیست. (مگر اینکه واسطه های کامل نوشته شه).

  34. #74

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    به نظر شما این کیوت چه مدت طول می کشه تا در ایران رواج پیدا کنه؟؟ مثلا زمانی رو ببینیم که تو بخش Qt ده ها کاربر عضو فعالیت مستمر دارند؟ایا این اتفاق در ایران به این زودی ها شدنی هست؟
    آف: خدا نكنه!!!
    در حال حاضر هم براي برنامه‌نويسان سي‌پلاس‌پلاس بازار كار نسبتاً خوبي وجود داره، با متوسط حقوق 4 برابر برنامه‌نويس دات‌نت. البته برنامه‌نويس حرفه‌اي

  35. #75

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    آف: خدا نكنه!!!
    دوباره آف: آمین


    در حال حاضر هم براي برنامه‌نويسان سي‌پلاس‌پلاس بازار كار نسبتاً خوبي وجود داره، با متوسط حقوق 4 برابر برنامه‌نويس دات‌نت. البته برنامه‌نويس حرفه‌اي
    الان که فک کردم دیدم منم دلم میخواد جا نیفته

  36. #76

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    نقل قول نوشته شده توسط pswin.pooya مشاهده تاپیک
    دوباره آف: آمین



    الان که فک کردم دیدم منم دلم میخواد جا نیفته
    فکر نکنم جای نگرانی باشه چون هر چقدر هم با Qt کد نویسی تو C++‎‎‎‎‎‎ راحت بشه بازم باید سرسختی خود C++‎‎‎‎‎‎ رو تو شرایط دشوار در نظر بگیرند به این راحتیا نیست شاید طراحی رابط کاربری با Qt راحته ولی برنامه نویسی تو موارد واقعا سخت .... اینجا دیگه دات نت نیست راحت بشه دستورات رو جابجا و کپی پست کرد واقعا باید دانش فنی و تخصصی در رابطه با C++‎‎‎‎‎‎ جا افتاده باشه مخصوصا تو ایران که واقعا زبان های مثل C#‎‎‎‎‎‎ از هر غیر متخصصی برنامه نویس ساخته ولی این قوانین و این غیر متخصص بازیا تو C++‎‎‎‎‎‎ شرمندگی ایجاد میکنه و اینجاست که کاملا مشخصه زبان زبان بچه بازی نیست

    داشتن تخصص و دانش لازم در هر زمینهکه برای برنامه نویسی native همه اینها در C++‎‎‎‎‎‎ لازمه کاره دلیلش هم Unmanaged بودنشه که برنامه نویس باید متفکر باشه. برای همین من امیدوارم برای این قضیه که آینده C++‎‎‎‎‎‎ با Qt مثل دات نت نخواهد بود بلکه برعکس کاملا خاص و منحصربفر خواهد شد.

  37. #77
    کاربر تازه وارد آواتار danyalbursin
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    37

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    دوستان عزیز شماها که برنامه نویس حرفه ای هستید که این همه در مورد ++C اطلاعات دارید !!!!
    از شما بعیده که بیاید Java و ++C و مقایسه کنید!
    عرضم به اون دوستانی که بالا گفتن که تو یه سایت تگزاس مقایسه Java و ++C و مسخره کرده بود جاوا و #C !!!
    رو چه حسابی این حرف و زده نمیدونم!!!

    چون یکی از بهترین زبان های دنیاس جاوا بی شک!!!
    شما جاول رو اصلا نمیتونی مقایسه کنی با ++C !!!

    مثل اینه بگیی Delphi یا Php !!!

    درسته شما داری میگی سرعت ++C بیشتره ولی جاوا حدف اصلیش تو وب هست که تو این مورد ++C به گرد پایه جاوا هپ نمیرسه!!!

    ++C برای نرم افزار های دسکتاپی هست و شبکه !!!
    جاوا هم در حقیقت برای دنیای وب طراحی شده!!!
    درسته رو همه چیز استفاده میشه کرد ولی این یکی از ویژگی هاشه که به جزء وب کارهای دیگه هم میشه کرد!



    Java امپراتور وبه تو وب هیچزبانی رقیبش نیست چون بزرگترین و پرقدرت ترین کارهای دنیا که فک میکنم بزرگتر از شبکه جهانی مثل Google نیست! چون واضح ++C فقط برنامه دسکتاپیه که یه برنامه نوشته میشه و هر روز جرا میشه!!!


    ولی جاوا داره تمام دنیا رو کنترل میکنه تو نت چون همه کارمون با Google و گوگل هم بیشترین قدرتش واسه Java هسن اگه بخوایم حساب کنیم از لحاظ کارایی

    پس نتیجه میگیریم که Java بهتره!
    ((البته حرفم کاملا اشتباهه ها چون مقایسه انجام دادم!)))
    ولی این حرفم واسه اون دسته افرادیه که هی دنباله اینن که ببینن کدوم بهتره!



    به جرات میگم جاوا چون ++C یه نرم افزار مثل فتوشاپ مینویسی تموم میشه و بس فقط باهاش کار میکنی!

    ولی جاوا دنیارو کنترل میکنه! پس ببینید قدرت تا چه حده شما راجعبه قدرت جاول قبری ندارید !

  38. #78

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    نقل قول نوشته شده توسط danyalbursin مشاهده تاپیک
    دوستان عزیز شماها که برنامه نویس حرفه ای هستید که این همه در مورد ++C اطلاعات دارید !!!!
    از شما بعیده که بیاید Java و ++C و مقایسه کنید!
    عرضم به اون دوستانی که بالا گفتن که تو یه سایت تگزاس مقایسه Java و ++C و مسخره کرده بود جاوا و #C !!!
    رو چه حسابی این حرف و زده نمیدونم!!!

    چون یکی از بهترین زبان های دنیاس جاوا بی شک!!!
    شما جاول رو اصلا نمیتونی مقایسه کنی با ++C !!!

    مثل اینه بگیی Delphi یا Php !!!

    درسته شما داری میگی سرعت ++C بیشتره ولی جاوا حدف اصلیش تو وب هست که تو این مورد ++C به گرد پایه جاوا هپ نمیرسه!!!

    ++C برای نرم افزار های دسکتاپی هست و شبکه !!!
    جاوا هم در حقیقت برای دنیای وب طراحی شده!!!
    درسته رو همه چیز استفاده میشه کرد ولی این یکی از ویژگی هاشه که به جزء وب کارهای دیگه هم میشه کرد!



    Java امپراتور وبه تو وب هیچزبانی رقیبش نیست چون بزرگترین و پرقدرت ترین کارهای دنیا که فک میکنم بزرگتر از شبکه جهانی مثل Google نیست! چون واضح ++C فقط برنامه دسکتاپیه که یه برنامه نوشته میشه و هر روز جرا میشه!!!


    ولی جاوا داره تمام دنیا رو کنترل میکنه تو نت چون همه کارمون با Google و گوگل هم بیشترین قدرتش واسه Java هسن اگه بخوایم حساب کنیم از لحاظ کارایی

    پس نتیجه میگیریم که Java بهتره!
    ((البته حرفم کاملا اشتباهه ها چون مقایسه انجام دادم!)))
    ولی این حرفم واسه اون دسته افرادیه که هی دنباله اینن که ببینن کدوم بهتره!



    به جرات میگم جاوا چون ++C یه نرم افزار مثل فتوشاپ مینویسی تموم میشه و بس فقط باهاش کار میکنی!

    ولی جاوا دنیارو کنترل میکنه! پس ببینید قدرت تا چه حده شما راجعبه قدرت جاول قبری ندارید !
    لطفا سعی کنید مطالعه بیشتر داشته باشید و بیشتر تجربه کنید! وسعی کنید با دقت بیشتر پست بدید!

  39. #79

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    نقل قول نوشته شده توسط danyalbursin مشاهده تاپیک
    دوستان عزیز شماها که برنامه نویس حرفه ای هستید که این همه در مورد ++C اطلاعات دارید !!!!
    از شما بعیده که بیاید Java و ++C و مقایسه کنید!
    عرضم به اون دوستانی که بالا گفتن که تو یه سایت تگزاس مقایسه Java و ++C و مسخره کرده بود جاوا و #C !!!
    رو چه حسابی این حرف و زده نمیدونم!!!

    چون یکی از بهترین زبان های دنیاس جاوا بی شک!!!
    شما جاول رو اصلا نمیتونی مقایسه کنی با ++C !!!

    مثل اینه بگیی Delphi یا Php !!!

    درسته شما داری میگی سرعت ++C بیشتره ولی جاوا حدف اصلیش تو وب هست که تو این مورد ++C به گرد پایه جاوا هپ نمیرسه!!!

    ++C برای نرم افزار های دسکتاپی هست و شبکه !!!
    جاوا هم در حقیقت برای دنیای وب طراحی شده!!!
    درسته رو همه چیز استفاده میشه کرد ولی این یکی از ویژگی هاشه که به جزء وب کارهای دیگه هم میشه کرد!



    Java امپراتور وبه تو وب هیچزبانی رقیبش نیست چون بزرگترین و پرقدرت ترین کارهای دنیا که فک میکنم بزرگتر از شبکه جهانی مثل Google نیست! چون واضح ++C فقط برنامه دسکتاپیه که یه برنامه نوشته میشه و هر روز جرا میشه!!!


    ولی جاوا داره تمام دنیا رو کنترل میکنه تو نت چون همه کارمون با Google و گوگل هم بیشترین قدرتش واسه Java هسن اگه بخوایم حساب کنیم از لحاظ کارایی

    پس نتیجه میگیریم که Java بهتره!
    ((البته حرفم کاملا اشتباهه ها چون مقایسه انجام دادم!)))
    ولی این حرفم واسه اون دسته افرادیه که هی دنباله اینن که ببینن کدوم بهتره!



    به جرات میگم جاوا چون ++C یه نرم افزار مثل فتوشاپ مینویسی تموم میشه و بس فقط باهاش کار میکنی!

    ولی جاوا دنیارو کنترل میکنه! پس ببینید قدرت تا چه حده شما راجعبه قدرت جاول قبری ندارید !

    امپراتووووور!!
    من دیگه حرفی ندارم!!!

  40. #80

    نقل قول: دلیل عدم استقبال از Q t

    نقل قول نوشته شده توسط danyalbursin مشاهده تاپیک
    دوستان عزیز شماها که برنامه نویس حرفه ای هستید که این همه در مورد ++C اطلاعات دارید !!!!
    از شما بعیده که بیاید Java و ++C و مقایسه کنید!
    عرضم به اون دوستانی که بالا گفتن که تو یه سایت تگزاس مقایسه Java و ++C و مسخره کرده بود جاوا و #C !!!
    رو چه حسابی این حرف و زده نمیدونم!!!

    چون یکی از بهترین زبان های دنیاس جاوا بی شک!!!
    شما جاول رو اصلا نمیتونی مقایسه کنی با ++C !!!

    مثل اینه بگیی Delphi یا Php !!!

    درسته شما داری میگی سرعت ++C بیشتره ولی جاوا حدف اصلیش تو وب هست که تو این مورد ++C به گرد پایه جاوا هپ نمیرسه!!!

    ++C برای نرم افزار های دسکتاپی هست و شبکه !!!
    جاوا هم در حقیقت برای دنیای وب طراحی شده!!!
    درسته رو همه چیز استفاده میشه کرد ولی این یکی از ویژگی هاشه که به جزء وب کارهای دیگه هم میشه کرد!



    Java امپراتور وبه تو وب هیچزبانی رقیبش نیست چون بزرگترین و پرقدرت ترین کارهای دنیا که فک میکنم بزرگتر از شبکه جهانی مثل Google نیست! چون واضح ++C فقط برنامه دسکتاپیه که یه برنامه نوشته میشه و هر روز جرا میشه!!!


    ولی جاوا داره تمام دنیا رو کنترل میکنه تو نت چون همه کارمون با Google و گوگل هم بیشترین قدرتش واسه Java هسن اگه بخوایم حساب کنیم از لحاظ کارایی

    پس نتیجه میگیریم که Java بهتره!
    ((البته حرفم کاملا اشتباهه ها چون مقایسه انجام دادم!)))
    ولی این حرفم واسه اون دسته افرادیه که هی دنباله اینن که ببینن کدوم بهتره!



    به جرات میگم جاوا چون ++C یه نرم افزار مثل فتوشاپ مینویسی تموم میشه و بس فقط باهاش کار میکنی!

    ولی جاوا دنیارو کنترل میکنه! پس ببینید قدرت تا چه حده شما راجعبه قدرت جاول قبری ندارید !
    وای خدای من خودت ظهور کن من فکر میکردم دنیا دست خداست ! نگو دسته جاوا بوده خبری نداشتیم یعنی جکی بیش نبود این جملات و اطلاعات شما ! بعد از کلی خنده تونستم به خودم بیام تا یکم تایپ کنم
    دوست عزیز با این اطلاعات غیر فنی و من در آوردی نه وقت خودت رو بگیر نه وقت بقیه رو.
    طبق فرمایش جناب pbm_soy بدون مطالعه ، بدون تحقیق و بدون تجربه شخصی و مخصوصا عملی وارد هیچ بحثی نشو خیلی دوست داری جاوا رو برو در تالارهای مخصصوص اون انقدر بحث کن که خودت خسته شی.

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. دلیل عدم استفاده از فیبر نوری در شبکه LAN؟
    نوشته شده توسط sajad_3dmax در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 30 شهریور 1389, 09:20 صبح
  2. دلیل عدم کاهش حجم دیتابیس
    نوشته شده توسط کاربر کوشا در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 12 فروردین 1389, 12:45 عصر
  3. دلیل عدم فراخوانی رویداد در Sub New
    نوشته شده توسط reza6384 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 01 مهر 1387, 23:43 عصر
  4. دلیل عدم انتشار پست
    نوشته شده توسط fazel_d در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 30 شهریور 1387, 18:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •