نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشكل در حلقه بي نهايت while

  1. #1

    مشكل در حلقه بي نهايت while

    سلام دوستان
    يه برنامه نوشتم به اين صورت
    while()
    {
    if (shart1&&shart2&&shrt3)
    cout<<"hi";

    if (shart4&&shart5&&shart6)
    cout<<"bye";

    Sleep(100);

    }



    يه چيزي توو همين مايه هاست ولي وقتي مثلا نيم ساعت ميگذره برنامه ديگه خروجي نميده و همونطوري باز ميمونه
    يا مثلا اگه 5 دقيقه كار كرد بعد به مدت 5 دقيقه شرط ها برقرار نشد و بعد دوباره شرط ها برقرار شد باز برنامه كار نميكنه و همونطور باز ميمونه ولي عمل نميكنه . كسي ميدونه دليلش چيه ؟

  2. #2

    نقل قول: مشكل در حلقه بي نهايت while

    يه چيزي توو همين مايه هاست
    مادامی که کد رو به صورت اصلی قرار ندید هیچ کمکی رو نمیشه کرد.

  3. #3

    نقل قول: مشكل در حلقه بي نهايت while

    اينم كد
    #include <iostream>
    using namespace std;
    #include <windows.h>

    int main ()
    {

    HDC dc;
    int temp=-1;

    COLORREF color;
    COLORREF color1;
    COLORREF color2;
    COLORREF color3;
    COLORREF color4;
    COLORREF color5;
    COLORREF color6;

    while (1){


    ///////////////////////////////1
    dc = GetDC(NULL);
    color = GetPixel(dc, 150,472);
    color1 = GetPixel(dc, 146,472);
    color5 = GetPixel(dc, 124,471);
    color3 = GetPixel(dc, 161,472);
    color4 = GetPixel(dc, 168,472);

    if (color==255 && color1!=255&&color3!=255&&color4!=255&&color5!=255 )
    {
    cout<<"1"<<endl;
    temp=1;
    Sleep (1000);
    }



    ///////////////////////////////2
    dc = GetDC(NULL);
    color = GetPixel(dc, 142,471);
    color1 = GetPixel(dc, 143,479);
    color2 = GetPixel(dc, 143,474);

    color3 = GetPixel(dc, 161,471);
    color4 = GetPixel(dc, 161,475);
    color5 = GetPixel(dc, 171,475);
    color6 = GetPixel(dc, 161,478);


    if (color!=65535 && color1!=65535&&color2!=65535&&color3==65535&&color 4!=65535&&color5==65535&&color6==65535)
    {
    cout<<"2"<<endl;
    temp=2;

    Sleep (1000);
    }


    Sleep(100);

    } //end while

    } //end main



    اين نمونشه
    توو اين من اومدم گفتم برو به فلان پيكسل ها بعد اگه مثلا شماره رنگ اون نقطه 255 شد و .... چند تارو اينطوري and كردم اگه همه شرط ها درست شد مثلا واسه من پيغام 1 رو چاپ كن

تاپیک های مشابه

  1. حلقه ی do while
    نوشته شده توسط omidparkour در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1391, 22:53 عصر
  2. حلقه ی do while
    نوشته شده توسط omidparkour در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1391, 14:21 عصر
  3. سوال: کمک در مورد حلقه ی do while
    نوشته شده توسط oliya24 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 31 شهریور 1390, 22:04 عصر
  4. سوال: مشكل در حلقه for
    نوشته شده توسط kafinetetaha در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 14 دی 1389, 17:07 عصر
  5. خواندن متغیر گلوبال در داخل حلقه While مربوط به کرسور !
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 30 مرداد 1385, 22:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •