نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: انیمه کردن فرم

  1. #1

    انیمه کردن فرم

    سلام بچه ها.ظهر تابستونیتون بخیر.تازه عضو شدم.می خوام دفعه اولی روسفیدم کنید.
    می خوام تو برنامه م وقتی فرم باز بشه به حالت انیمه باز شه.کامپوننتی چیزی سراغ دارین؟

  2. #2

    نقل قول: انیمه کردن فرم

    من یه کامپوننت عالی دارم واسه انیمه بودن کنترل ها (همه کنترل ها)


    کد HTML:
    http://s5.picofile.com/file/8125879468/Animator.rar.html

    ولی واسه فرم کامپوننت ندارم یه سورس دارم امید وارم بدردتون بخوره

    کد HTML:
    http://s5.picofile.com/file/8125879500/FormAnimation_www_EhsanAvr_Com_.rar.html

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: انیمه کردن فرم

    نقل قول نوشته شده توسط nazanin366 مشاهده تاپیک
    سلام بچه ها.ظهر تابستونیتون بخیر.تازه عضو شدم.می خوام دفعه اولی روسفیدم کنید.
    می خوام تو برنامه م وقتی فرم باز بشه به حالت انیمه باز شه.کامپوننتی چیزی سراغ دارین؟
    چه ادبیات جالبی . رو سفید . یاد چت و تانگو و .. اینا افتادم .

    Telerik یادمه این طور چیزی داشت . توی Demo اش فرمر رو Animation می کرد

  4. #4

    نقل قول: انیمه کردن فرم

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    چه ادبیات جالبی . رو سفید . یاد چت و تانگو و .. اینا افتادم .

    Telerik یادمه این طور چیزی داشت . توی Demo اش فرمر رو Animation می کرد
    ممنون بانمک.

  5. #5

    نقل قول: انیمه کردن فرم

    دوستان کامپوننت انیمه رو واس فرم می خوام.

  6. #6

    نقل قول: انیمه کردن فرم

    نقل قول نوشته شده توسط nazanin366 مشاهده تاپیک
    دوستان کامپوننت انیمه رو واس فرم می خوام.
    اون سرس بدردتون نمیخوره؟؟!

  7. #7

    نقل قول: انیمه کردن فرم

    نقل قول نوشته شده توسط keyone72 مشاهده تاپیک
    اون سرس بدردتون نمیخوره؟؟!
    سورسش خیلی پیچیده س.تعداد فرم ها زیاده.اگه کامپوننت باشه بهتره

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: انیمه کردن فرم

    نقل قول نوشته شده توسط nazanin366 مشاهده تاپیک
    سورسش خیلی پیچیده س.تعداد فرم ها زیاده.اگه کامپوننت باشه بهتره
    حاضری می خواهید یا سفارشی ؟

    پروژه دانشجوییه ؟!

  9. #9

    نقل قول: انیمه کردن فرم

    نقل قول نوشته شده توسط nazanin366 مشاهده تاپیک
    سورسش خیلی پیچیده س.تعداد فرم ها زیاده.اگه کامپوننت باشه بهتره
    کاری نداره خودت کامپوننتش کن

  10. #10

    نقل قول: انیمه کردن فرم

    ی سوال فنی ، حالا تابستاون کی اومد که ما خبر دار نشدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: انیمه کردن فرم

    نقل قول نوشته شده توسط keyone72 مشاهده تاپیک
    کاری نداره خودت کامپوننتش کن
    نیکی و پرسش ؟ خوب خودت زحمتش رو برا خانوم بکش

  12. #12

    نقل قول: انیمه کردن فرم

    نقل قول نوشته شده توسط csharpprogramer88 مشاهده تاپیک
    ی سوال فنی ، حالا تابستاون کی اومد که ما خبر دار نشدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اقا پسر شما فعلا به کارات برس.نمی خواد به فکر تابستون باشید

  13. #13

    نقل قول: انیمه کردن فرم

    دوستان.پروژه دانشجویی نیست.واس خودم می خوام.زیاد هم با کامپوننت سازی کار نکردم

  14. #14

    نقل قول: انیمه کردن فرم

    بنظر میرسه دوستان و اساتید ی اموزش کامپوننت سازی ساده معرفی کنن حل بشه مشکل ایشون ، اگر هم حل نشد آب خنگ توی این گرمای تابستان می چسبه

  15. #15

    نقل قول: انیمه کردن فرم

    کاری نداره شما تو قسمت propertice
    میری بعد output type
    رو روی cpnsole aplication میزاری و قتی برنامه رو اجرا کنی یه فایل dllبهت میده فقط باید متغییر هاشو طوری جمع و جور کنی که بتونی به سادگی صداش بزنی مثلا بگی
    anim.show(myform)


    دیگه این وقت میگیره و باید خوده طرف باهاش کار کنه

  16. #16

    نقل قول: انیمه کردن فرم

    برای ساخت dll این اموزش هست :https://barnamenevis.org/showthread.p...8C%D9%82%D9%87
    تا اول تابستونه مشکل داشتین بگین اواسطش میخوایم بریم شمال اینترنت ندارم
    نه جدا تابستون و زمستونش مهم نیست تو class library تون یدونه تایمر با کد درست کنید بعد اون switch case هارو بدین بش ... بعد یه تابع درست کنید که ورودی فرم بگیره و Model بعد بیاین تو تابع تایمر رو فعال کنید و height رو هم مقدار دهی کنید ...

  17. #17

    نقل قول: انیمه کردن فرم

    نقل قول نوشته شده توسط nazanin366 مشاهده تاپیک
    سلام بچه ها.ظهر تابستونیتون بخیر.تازه عضو شدم.می خوام دفعه اولی روسفیدم کنید.
    می خوام تو برنامه م وقتی فرم باز بشه به حالت انیمه باز شه.کامپوننتی چیزی سراغ دارین؟
    بهتره داخل توابع API دنبالش بگردی. اگه تو همین انجمن بگردی تاپیکهای زیادی هست

تاپیک های مشابه

  1. باز کردن فرم فرزند به صورت showmodal
    نوشته شده توسط ALIreza_nil در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 17 خرداد 1386, 12:04 عصر
  2. غیر فعال کردن فرم قبل اجرای یک فایل EXE
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 21 مرداد 1383, 17:55 عصر
  3. drag کردن فرم
    نوشته شده توسط afshincomputer در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 12 مرداد 1383, 09:58 صبح
  4. چگونگی scroll کردن فرم
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 آذر 1382, 14:13 عصر
  5. مشکل در کوچک کردن ( مینیمایز کردن ) فرم برنامه
    نوشته شده توسط majid_n در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 15 آذر 1382, 16:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •