نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: عکس گرفتن از فرم و ذخیره در فرمت jpg ؟

  1. #1

    عکس گرفتن از فرم و ذخیره در فرمت jpg ؟

    با درود فراوان
    اساتید چطور میشه از فرم عکس گرفت و در قالب jpg ذخیره کرد ؟؟؟ (با یک کلیک)
    با سپاس

  2. #2

    نقل قول: عکس گرفتن از فرم و ذخیره در فرمت jpg ؟؟؟

    سلام داداش از رو این سورس یه جوری چیزی رو که میخوای در بیار
    چون این از کل دسکتاپ عکس میگیره
    موفق باشید
    کد HTML:
    http://s5.picofile.com/file/8125883576/Screen_Capture_Project_keyone72_.rar.html

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    نقل قول: عکس گرفتن از فرم و ذخیره در فرمت jpg ؟؟؟

                Bitmap bt = new Bitmap(this.Width,this.Height);
    this.DrawToBitmap(bt, this.ClientRectangle);
    bt.Save("C:\\image.jpg");

  4. #4

    نقل قول: عکس گرفتن از فرم و ذخیره در فرمت jpg ؟؟؟

    bt.Save("C:\\image.jpg");

    کامل از کل فرم عکس نمیگیره

    میشه همین کار رو ذخیرش رو حرفه ای تر با چیزی شبیه saveFileDialog
    انجام داد ؟

  5. #5

    نقل قول: عکس گرفتن از فرم و ذخیره در فرمت jpg ؟؟؟

    دادا دمت گرم از کدی که لطف کردی گذاشتی ایده گرفتم یه چیز کامل تر در آوردم که از کل فرم کامل میگیره این کدش اگه دوستان خواستن استفاده کنن :
    int
    x = SystemInformation.WorkingArea.X;
    int y = SystemInformation.WorkingArea.Y;
    int w = this.Width;
    int h = this.Height;
    Rectangle bound = newRectangle(x, y, w, h);
    Bitmap bmp = newBitmap(w, h);

    this.DrawToBitmap(bmp, bound);
    bmp.Save(
    "picName.jpg");

  6. #6

    نقل قول: عکس گرفتن از فرم و ذخیره در فرمت jpg ؟؟؟

    [QUOTE=Haaj_Meiti;2039505]دادا دمت گرم از کدی که لطف کردی گذاشتی ایده گرفتم یه چیز کامل تر در آوردم که از کل فرم کامل میگیره این کدش اگه دوستان خواستن استفاده کنن :

    int
    x = SystemInformation.WorkingArea.X;
    int y = SystemInformation.WorkingArea.Y;
    int w = this.Width;
    int h = this.Height;
    Rectangle bound = newRectangle(x, y, w, h);
    Bitmap bmp = newBitmap(w, h);

    this.DrawToBitmap(bmp, bound);
    bmp.Save(
    "picName.jpg");


    ممنون .
    کاری خوبی کردی گذاشتی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: عکس گرفتن از فرم یا برنامه
    نوشته شده توسط www.pc3enter.tk در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 30 بهمن 1390, 10:09 صبح
  2. سوال: عکس گرفتن از فرم جاری
    نوشته شده توسط morika در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 07 شهریور 1389, 07:55 صبح
  3. سوال: عکس گرفتن از دسکتاپ و ذخیره آن درPicture
    نوشته شده توسط elimeli در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 مرداد 1389, 19:45 عصر
  4. سوال: عکس گرفتن از دسکتاپ و ذخیره آن درPicture
    نوشته شده توسط mazdaxx در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 19 اردیبهشت 1389, 21:44 عصر
  5. عکس گرفتن از فرم از محل دلخواه در vb.net
    نوشته شده توسط Dashti در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 09 آذر 1388, 15:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •