نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نحوه حذف ادیتور از textarea خاص در یک صفحه دارای چند textarea

  1. #1

    نحوه حذف ادیتور از textarea خاص در یک صفحه دارای چند textarea

    سلام
    فرض کنید در یک صفحه بیش از 3 textarea داریم
    حالا ادیتوری نصب شده که قابلیت id گذاری نداره و تمامی textarea ها را با استایل ادیتور نمایش میده

    حالا چطور میشه یکی از این textarea ها رو بدون ادیتور یعنی همون کادر متنی معمول نمایش داد؟

    پیشنهاد تغییر ادیتور رد هست چون امکان انتخاب ادیتور به این صفحه قراره افزوده بشه
    یعنی افزودن چندین ادیتور با شیوه کاری متفاوت

    ممنون میشم راهنماییم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: نحوه حذف ادیتور از textarea خاص در یک صفحه دارای چند textarea

    نقل قول نوشته شده توسط ms11309 مشاهده تاپیک
    سلام
    فرض کنید در یک صفحه بیش از 3 textarea داریم
    حالا ادیتوری نصب شده که قابلیت id گذاری نداره و تمامی textarea ها را با استایل ادیتور نمایش میده

    حالا چطور میشه یکی از این textarea ها رو بدون ادیتور یعنی همون کادر متنی معمول نمایش داد؟

    پیشنهاد تغییر ادیتور رد هست چون امکان انتخاب ادیتور به این صفحه قراره افزوده بشه
    یعنی افزودن چندین ادیتور با شیوه کاری متفاوت

    ممنون میشم راهنماییم کنید
    کدی که باعث میشه همه ی
    textarea ها به ادیتور تبدیل بشن رو قرار بدین!!!

  3. #3

    نقل قول: نحوه حذف ادیتور از textarea خاص در یک صفحه دارای چند textarea

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_s_84 مشاهده تاپیک
    کدی که باعث میشه همه ی
    textarea ها به ادیتور تبدیل بشن رو قرار بدین!!!
    سلام
    این کد در ادیتور های مختلف متفاوته

    در tinymce


    tinymce.init({
    selector: "textarea",


    درckeditor

    $( document ).ready( function() {
    $( 'textarea' ).ckeditor();
    } );



    که در ckeditor با تغییر مقدار textarea به درستی کار میکنه ولی در tinymce در نمایش ادیتور مشکل به وجود میاد
    در ضمن روش id گذاریشونم معلوم نیست!!

  4. #4

    نقل قول: نحوه حذف ادیتور از textarea خاص در یک صفحه دارای چند textarea

    کسی نبود بتونه منو راهنمایی کنه؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: نحوه حذف ادیتور از textarea خاص در یک صفحه دارای چند textarea

    نقل قول نوشته شده توسط ms11309 مشاهده تاپیک
    سلام
    این کد در ادیتور های مختلف متفاوته

    در tinymce


    tinymce.init({
    selector: "textarea",


    درckeditor

    $( document ).ready( function() {
    $( 'textarea' ).ckeditor();
    } );



    که در ckeditor با تغییر مقدار textarea به درستی کار میکنه ولی در tinymce در نمایش ادیتور مشکل به وجود میاد
    در ضمن روش id گذاریشونم معلوم نیست!!
    خب توی
    tinymce شما کافیه متد
    init رو پیدا کنید و اونجا سلکتور رو به دلخواه تغییر بدین و در دومی هم کافیه به texarea مورد نظرتون یک آیدی بدین و بعد کدتون رو اینجوری بنویسید:
    $( '#textareID' ).ckeditor();

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: نحوه حذف ادیتور از textarea خاص در یک صفحه دارای چند textarea

    نقل قول نوشته شده توسط ms11309 مشاهده تاپیک
    کسی نبود بتونه منو راهنمایی کنه؟
    به راحتی میتونید اینجوری فقط textarea موردنظر رو با آیدی اون به ادیتور تبدیل کنید:
    selector:"textarea#ID"


    اینجا راهنمای کامل ایدتور رو ببینید:
    http://www.tinymce.com/wiki.php/Advanced

  7. #7

    نقل قول: نحوه حذف ادیتور از textarea خاص در یک صفحه دارای چند textarea

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_s_84 مشاهده تاپیک
    خب توی
    tinymce شما کافیه متد
    init رو پیدا کنید و اونجا سلکتور رو به دلخواه تغییر بدین و در دومی هم کافیه به texarea مورد نظرتون یک آیدی بدین و بعد کدتون رو اینجوری بنویسید:
    $( '#textareID' ).ckeditor();
    در tinymce سلکتور که تغییر میکنه هیچ اتفاقی نمیوفته!!
    میشه توضیح بدین؟

تاپیک های مشابه

  1. نحوه حذف پوشه با محتویاتش
    نوشته شده توسط babak_delphi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 01 تیر 1387, 11:26 صبح
  2. نحوه حذف و ایجاد دایرکتوری ها
    نوشته شده توسط msafvati در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 03 دی 1386, 16:13 عصر
  3. نحوه حذف و ایجاد دایرکتوری ها
    نوشته شده توسط msafvati در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 03 دی 1386, 12:46 عصر
  4. سوال: نحوه استفاده از یک Function خاص در دستور SQL
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 18 اردیبهشت 1386, 20:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •