نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: آیا این روش پیاده سازی کلاس صحیحه ؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    290

    آیا این روش پیاده سازی کلاس صحیحه ؟

    با سلام دوستان من یه کلاس برای لاگین ساختم که در صورتی که کاربر وجود داشته باشه چک میکنه مدیره یا نه خاستم نظرتونو بدونم سوالیم که داشتم اینجور بود که توی توابع کلاس تقسیم بندی بیشتر خوبه یا هرچی کمتر باشه ؟ مثلا همین کد من رو میشه دوتا تابع رو یکی کرد کلا اشتباهاتکو میخوام بدونم
    <?php
    class lc
    {

    function __constructor($u,$p)
    {
    include 'cfg/config.php';
    $sql = "SELECT count(*) FROM `user` WHERE `username` = '$u' AND `password` = '$p' ";
    $result = $db->prepare($sql);
    $result->execute();
    $number_of_rows = $result->fetchColumn();
    if($number_of_rows=='1')
    return true;
    else
    return false;
    }
    function checkmod($u,$p)
    {
    include 'cfg/config.php';
    $sl = "SELECT count(*) FROM `user` WHERE `username` = '$u' AND `password` = '$p' AND `flag` = '1' ";
    $rt = $db->prepare($sl);
    $rt->execute();
    $nor = $rt->fetchColumn();
    if($nor=='1')
    return true;
    else
    return false;
    }
    }

    $u=$_POST['user'];
    $p=$_POST['pass'];
    $lock=new lc($u,$p);
    if($lock)
    {
    echo "user is avalabe";
    if($lock->checkmod($u,$p))
    echo "</br> $u is mod!";
    }
    else
    echo "there is problem ";
    ?>

  2. #2

    نقل قول: آیا این روش پیاده سازی کلاس صحیحه ؟

    نوشتن توابع داخل کلاس بسته به نیاز برنامه هست و یکی از مهمترین چیزهایی که وجود داره کمتر کردن کد و کد نویسی هست تا خوانایی و رفع اشکال سریعتر بشه وقتی شما با 2 خط کد کارتون راه می افته چرا میخواهید تبدیلش کنید به 10 خط کد
    و نیازی هم به نوشتن 2 تا کوئری و ایجاد سربار اضافه نیست


    class lc
    {
    public $is_admin = false;
    function __constructor($u,$p)
    {
    include 'cfg/config.php';
    $sql = "SELECT flag FROM `user` WHERE `username` = '$u' AND `password` = '$p' ";
    $result = $db->prepare($sql);
    $result->execute();
    $number_of_rows = $result->fetchColumn();
    if(empty($number_of_rows))
    return false;
    else
    {
    $this->is_admin = ($number_of_rows==1)?true:false;
    return true;
    }
    }
    }

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    290

    نقل قول: آیا این روش پیاده سازی کلاس صحیحه ؟

    فكر ميكنم كار كلاس شما فقط تشخيص كاربر مديره يا نه درسته ؟ اگر درست فکر میکنم پس شما منظور منو متوجه نشدین چون من میخوام اول تشخیص بدم کاربر وجود داره یا نه چون ممکنه کاربر باشه اما مدیر نباشه پس هدف اول من تشخیص معتبر بودن کاربره . اگرم من کد شمارو متوجه نشدم میشه توضیح بدید ؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: آیا این روش برای نمایش فرم ها صحیح است ؟
    نوشته شده توسط مهران رسا در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 24 مرداد 1389, 10:30 صبح
  2. سوال: روش پیاده سازی یک برنامه ی آژانس؟؟
    نوشته شده توسط mammad_asir در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 25 فروردین 1389, 13:42 عصر
  3. سوال: پیاده سازی کلاس به عنوان نوع داده ای
    نوشته شده توسط nastaran_s در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 06 بهمن 1388, 20:52 عصر
  4. گفتگو: روش پیاده سازی این موضوع
    نوشته شده توسط Felony در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 26 مهر 1388, 08:09 صبح
  5. سوال: header file و cpp - پیاده سازی کلاس ؟
    نوشته شده توسط Modifier در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 16 خرداد 1387, 16:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •