نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: کمک برای اجرای یک برنامه در C++‎

  1. #1

    کمک برای اجرای یک برنامه در C++‎

    با سلام خدمت دوستان و اساتید بزرگوار
    برنامه ای با زبان C++‎ نوشتم که فایل text آن در آدرس زیر قرار گرفته است:
    http://sajjadjabini.persiangig.com/C%2B%2B.txt
    مقدار متغیر endtimes در این برنامه 20.0 هستش که اگه اون رو به یک مقدار بالاتر (مثلا 70.0) تغییر میدم، دیگه برنامه اجرا نمیشه.
    میخاستم ببینم کسی میتونه یه زحمتی بکشه اجراش کنه که بفهمم آیا سرعت کامپیوترم پایینه یا اینکه برنامه مشکل داره
    ممنون از توجهتون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hadi0x7c7
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    497

    نقل قول: کمک برای اجرای یک برنامه در C++‎

    برنامه چیکار میکنه؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: کمک برای اجرای یک برنامه در C++‎

    صفحه ی سیاه اجرای برنامه باز میشه، ولی پیغام press any key to continue... ظاهر نمیشه. انگار یه جایی گیر میکنه

  4. #4

    نقل قول: کمک برای اجرای یک برنامه در C++‎

    سلام
    اولا شما از تابع system("pasue استفاده نکردید که پیام press any key to continue صادر بشه
    ثانیا با همون مقدار 20 هم بعضی وقتها گیر می کنه

  5. #5

    نقل قول: کمک برای اجرای یک برنامه در C++‎

    ممنون که وقت گذاشتین
    بله درسته بعضی وقتا با همون 20 هم اجرا نمیشه. (ولی شاید نهایتا تا 35 هم اجرا بشه)
    سه تا سوال: دقیقا این تابعی که گفتید چیه و به چه دردی میخوره و هدرفایلش چیه؟ (چون موقع تایپ پرانتزا به هم میخوره میشه یه عکس ازش بگیرید؟)
    الان شما که استفاده کردید مشکل برطرف نشد؟
    آیا ویژوال استودیو مثه متلب همچین قابلیتی داره که روند اجرای برنامه رو قدم به قدم اثر یابی کنیم؟ (شاید برنامم مشکل داشته باشه)

  6. #6

    نقل قول: کمک برای اجرای یک برنامه در C++‎

    نقل قول نوشته شده توسط ieumts مشاهده تاپیک
    ممنون که وقت گذاشتین
    بله درسته بعضی وقتا با همون 20 هم اجرا نمیشه. (ولی شاید نهایتا تا 35 هم اجرا بشه)
    سه تا سوال: دقیقا این تابعی که گفتید چیه و به چه دردی میخوره و هدرفایلش چیه؟ (چون موقع تایپ پرانتزا به هم میخوره میشه یه عکس ازش بگیرید؟)
    الان شما که استفاده کردید مشکل برطرف نشد؟
    آیا ویژوال استودیو مثه متلب همچین قابلیتی داره که روند اجرای برنامه رو قدم به قدم اثر یابی کنیم؟ (شاید برنامم مشکل داشته باشه)
    کد ها را داخل تگ بذارید درست نمایش داده میشه
    تابع system مربوط به هد stdlib.h میشه و pause فقط موجب میشه برنامه متوقف بشه مگر اینکه کاربر کلیدی را فشاربده
    امکان debug و trace و breakpoint در ویِژوال استادیو مثل سایر IDE ها وجود داره. مگه شما کد را توی نوت پد نوشتین؟


    #include <stdlib.h>
    //...
    system("pause");

  7. #7

    نقل قول: کمک برای اجرای یک برنامه در C++‎

    نه دیگه توی ویژوال نوشتم، بعد توی نوت پد کپی کردم
    در هرحال ممنون
    ی سوال مبتدیانه: trace کردن رو از کجا باید انجام بدم؟

  8. #8

    نقل قول: کمک برای اجرای یک برنامه در C++‎

    آخه من الان از ویژوال استفاده نمیکنم از codeblocks استفاده می کنم. فکر نکنم همین جوری توی ویژوال run بشه.احتمالا با نسخه قدیمی نوشتین
    آخرین ویرایش به وسیله rahnema1 : پنج شنبه 22 خرداد 1393 در 10:53 صبح

  9. #9

    نقل قول: کمک برای اجرای یک برنامه در C++‎

    برنامه را کمی درستش کردم که حداقل بشه در یه کامپایلر جدیدتر اجرا کرد. دیگه اصلاحش با خودتون
    http://www.sharefile.ir/uploads/1402573088.zip

  10. #10

    نقل قول: کمک برای اجرای یک برنامه در C++‎‎

    ممنون از لطفتون

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: کمک برای اجرای یک برنامه ساده
    نوشته شده توسط omidan24 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 12 خرداد 1392, 02:07 صبح
  2. کمک برای نوشتن دو برنامه
    نوشته شده توسط newmefmef در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 23 آبان 1385, 23:02 عصر
  3. کمک برای نوشتن چند برنامه سی
    نوشته شده توسط marysf در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 16 خرداد 1384, 06:46 صبح
  4. کمک برای نوشتن یک برنامه
    نوشته شده توسط linuxknoppix در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 03 شهریور 1383, 21:40 عصر
  5. موارد مورد نیاز برای اجرای یک برنامه exe در یک کامپیوتر دیگه
    نوشته شده توسط VB6.0 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 18
    آخرین پست: سه شنبه 11 آذر 1382, 10:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •